Finlux

Finlux

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Finlux 12 volt TV

De Finlux 12 volt TV's zijn de opvolger van de Akai 12 volt TV's. De Finlux TV's worden in dezelfde fabriek geproduceerd, kennen dezelfde kwaliteit en garantie.
Het mooie van de Finlux 12 Volt TV's is dat ze compleet zijn qua mogelijkheden en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Finlux 12 volt TV's zijn uitstekend geschikt voor gebruik aan boord van uw Boot of in Camper, Caravan.
Alle Finlux TV's zijn voorzien van een VESA aansluiting en daarmee geschikt voor wandbevestiging.
De meeste Finlux 12 volt tv's zijn voorizen van een DVD-Speler en een USB poort. Op die laaste kan een USB stick worden aangesloten om JPEG, MP3, MPEG of AVI bestanden af te spelen.De Finlux TV's hebben een uitstekend beeldscherm en laten zich eenvoudig bedienen.
U heeft 2 jaar lang carry-inn garantie en deze TV's zijn verkrijgbaar in 20, 22 en 24 inch.

Finlux 12 volt kabel

Om uw Finlux 12 volt TV aan te sluiten op bijvoorbeeld een 12 volt sigarettenstopcontact heeft u een 12 volt aansluitkabel nodig. Deze word niet standaard meegeleverd. Uiteraard is deze Finlux 12 volt kabel lost te bestellen. Schaft u ook een TV bij ons aan dan kunt u gebruik maken van een handige voordeelbundel van TV en Finlux 12 volt kabel. Alhoewel kleine spanningsschommelingen door de TV kunnen worden opgevangen is een 12 volt spanningsstabilisator als extra te overwegen om uw TV nog beter te beschermen tegen spanningswisselingen, over- en onderspanning.

Finlux 19 Inch TV

Bent u op zoek naar een Finlux 19 Inch TV? Dan moeten we u teleurstellen. De 19 Inch maat is vervangen voor een 20 inch scherm. Alhoewel het scherm 1 inch groter is is de toptale buitenafmeting niet zoveel meegegroeid. De omranding is een fractie smaller geworden. De buitenmaat van een Finlux FLD2022 zijn: 47,3 x 29,4 x 3,4 cm zonder voet

Ingebouwde DVD Speler

De Finlux TV's hebben in sommige gevallen een ingebouwde DVD-Speler. Wanneer er niks op TV is bekijkt u ontspannen een film via de DVD-Speler die zich aan de rechterzijde van de TV bevindt.