Fusion Marine Audio

Fusion Marine Audio

Fusion Marine Radio

Een Fusion Marine Radio koop je snel en voordelig bij Nautic Gear. Naast de meeste verkochte Fusion RA-205 radio, met naast FM ontvangst ook VHF Marifoon ontvangst vindt je ook de Fusion Marine Radio RA-50, het kleine broertje van De RA-205. Maar ook de niewste Fusion Marine Radio RA-70 leveren wij razendsnel.
Alle Marine Radio's van Fusion zijn waterbestendig, handig te bedienen en met een extra module's ook geschikt voor het streamen van audio vanaf je Smartphone of tablet.

Fusion Marine is absolute topkwaliteit marine audio. De complete range Marine Radio en Audio van Fusion is speciaal ontworpen en geproduceerd voor het gebruik aan boord. Dat Fusion Marine met z'n tijd mee gaat bewijst de uitgebreide mogelijkheden om de meeste toestellen op te nemen in een NMEA 2000 Netwerk.

Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld vanaf een compatibel zijnde Garmin of Raymarine kaartplotter bij de stuurstand uw fusion radio te bedienen!

Fusion Waterbestendige speakers

Waterbestendige luidsprekers van Fusion leveren we uit voorraad. Van de FR4021 tot de Subwoofer voor je boot. De waterbestendige speakers van Fusion zijn al jaren toonageevend in de watersport en worden bij beroemde jachtwerven dan ook niet voor niets standaard ingebouwd in nieuw gebouwde jachten.

Fusion Accessoires

Bij de aanschaf van Fusion Marine Audio heb je vaak ook een aantal extra's nodig. Bijvoorbeeld een beschermcover voor je radio, of wellicht een DAB module om je niuwe of bestaande radio uit te breiden met DAB ontvangst. Maar ook een Dockingstation voor je smartphone van Fusion, of een BlackBOX Zoals De BB-300 Leveren wij direct uit vooraad.

Fusion NMEA 2000 Netwerk

Wil je je Fusion Radio en audio apparatuur aansluiten op een bestaand NMEA 2000 Netwerk? Dan vindt je bij ons alle NMEA 2000 kabels die je nodig hebt om je Fusion apparatuur aan te sluiten op bijvoorbeeld een Garmin of Raymarine kaartplotter.