Acculader 12 volt

Met een acculader 12v (volt) laadt je je boordaccu's snel en eenvoudig op wanneer je bijvoorbeeld aan de walstroom ligt. Belangrijk is dat je de juiste acculader 12v aanschaft voor de capaciteit van je accu. Bij ons zie je bij elke acculader 12v voor hoeveeel Ah accu deze gemiddeld geschikt is. Gebruik je een lader met te weinig 12 v laadvermogen voor de accu die je hebt, dan duurt het te lang voordat je accu is opgeladen en loop je het risco van schade aan je accu. Een goede Acculader 12v laadt in verschillende fases waardoor je accu optimaal geladen wordt.Maak je keuze uit verschillende vooraanstaande merken die je vindt bij Nautic Gear, zoals Victron, Talamex en Allpa.

Acculader 12v 10A

Je kunt handig gebruikmaken van verschillende elektrische apparaten met een acculader van 12v en 10A (ampère). De laders uit het aanbod van Nautic Gear hebben aansluitingen voor diverse accu’s. Let goed op dat je een acculader koopt die past bij je accu’s. Kijk ook eens bij onze Victron accumonitor. Hiermee kun je in- en uitgaande stroom meten en bekijken hoe lang je accu nog stroom levert. Bestel de accumonitor en acculader van 12v en 10A eenvoudig online bij Nautic Gear!

Acculader 12v Victron

Erg handig voor aan boord is de acculader 12v van Victron Blue Power. Deze is namelijk bestand tegen water! De lader is geschikt voor elk 12 volt accutype en laadt snel en gecontroleerd. De acculader boot beschikt over een automatische, temperatuurafhankelijke regeling van de laadstroom. Zo is de Blue Power beschermd tegen oververhitting. Een accu die volledig ontladen is, is ook geen probleem voor de acculader 12v van Victron. De accu kun je zo weer opladen!

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Acculader 12v kopen

Wil je graag een acculader van 12v kopen? Dat doe je bij Nautic Gear! We zorgen voor een snelle levering van je bestelling. Een aantal van de laders heeft een energiezuinige instelling, zo bespaar je stroom wanneer je voor langere tijd, bijvoorbeeld tijdens de winterstalling je accu's oplaadt.
Een deel van de acculaders is voorzien van een speciale modus voor als je boot in de stalling staat. Zo weet je zeker dat de lader optimaal blijft functioneren! Door bij Nautic Gear een acculader van 12v te kopen worden je accu's snel en vertrouwd geladen!