Bilgepompen

Raster  Lijst 

 1. Attwood Tsunami Bilgepomp 500GPH

  Attwood Tsunami Bilgepomp 500GPH

  € 32,95

  € 21,95

  De Attwood Tsunami bilgepomp 500 pompt met een laag stroomverbruik snel het bilgewater uit uw boot. De installatie is eenvoudig; dit kan met een optionele schakelaar of met een vlotterschakelaar. Voor het aansluiten raden wij u de Airflex slang aan. De Attwood Tsunami pompen zijn eenvoudig te demonteren voor reiniging, terwijl het grove filter de meeste vervuiling weet tegen te houden. Bestel vandaag nog deze aantrekkelijk geprijsde Tsunami 500, of 1 van zijn zwaardere varianten. Natuurlijk snel geleverd door NauticGear!

  Meer informatie
 2. Attwood Tsunami Bilgepomp 800GPH

  Attwood Tsunami Bilgepomp 800GPH

  € 37,00

  € 35,95

  De Attwood Tsunami bilgepomp 800 pompt is de middelste uit deze serie Tsunami bilgepompen. Met een pompcapaciteit tot maar liefst 3028 liter per uur is deze compacte pomp heel wat mans! De installatie is eenvoudig; dit kan met een optionele schakelaar of met een vlotterschakelaar. Voor het aansluiten raden wij u de Airflex slang aan. De Attwood Tsunami pompen zijn eenvoudig te demonteren voor reiniging, terwijl het grove filter de meeste vervuiling weet tegen te houden. In de bodem van dit filter zitten de gaten waarmee u de pomp kunt vastschroeven. Bestel vandaag nog deze aantrekkelijk geprijsde Tsunami 800, of 1 van zijn varianten. Natuurlijk snel geleverd door NauticGear!

  Meer informatie
 3. Attwood Tsunami Bilgepomp 1200GPH

  Attwood Tsunami Bilgepomp 1200GPH

  € 38,00

  € 36,95

  De Attwood Tsunami bilgepomp 1200 pompt tot wel ruim 4500 liter per uur! Daarmee doet deze Attwood 1200 Tsunami bilgepomp zijn naam wel eer aan. De installatie is eenvoudig; dit kan met een optionele schakelaar of met een vlotterschakelaar. Voor het aansluiten heeft u een 28mm slang nodig. De Attwood Tsunami pompen zijn eenvoudig te demonteren voor reiniging, terwijl het grove filter de meeste vervuiling weet tegen te houden. In de bodem van dit filter zitten de gaten waarmee u de pomp kunt vastschroeven. Bestel vandaag nog deze aantrekkelijk geprijsde Tsunami 1200, of 1 van zijn lichtere varianten. Natuurlijk snel geleverd door NauticGear!

  Meer informatie
 4. Populair
  Bilgepomp op batterijen Attwood Waterbuster aanbieding!

  Bilgepomp op Batterijen, Attwood Waterbuster. De snoerloze bilgepomp

  € 82,95

  € 75,49

  Bilgepomp op batterijen. De Attwood Waterbuster is de snoerloze bilgepomp. Dit is de ideale bilgepomp om ongewenst water uit zeilbootjes, rubberboten, kajaks en kleine motorbootje en sloepen te pompen. Super handig voor die boten die geen stroom aan boord hebben! Maar ook thuis is deze bilgepomp op batterijen uitstekend te gebruiken: Bijvoorbeeld om uw aquarium leeg te pompen of om ongewenst water van een dak te pompen, zelfs een klein zwembad is leeg te pompen. De gepatenteerde Attwood Waterbuster werkt op 3 1,5 volt batterijen en u hoeft dus geen permanente stroomaansluiting te hebben. Deze hoogwaardige pomp werkt tot 5 uur aaneen. Wordt geleverd inclusief slang, exclusief batterijen. deze bilgepomp op batterijen is een "must have" voor de eigenaar van kleinere open boten! Koop vandaag nog uw bilgepomp op baterrijen. Meer informatie

Raster  Lijst