Nautic Gear goes YouTube!

6 december 2019

Nautic Gear YouTube kanaal

Wanneer u online een aankoop doet wilt u van te voren zo goed mogelijk geïnformeerd worden en vooraf weten hoe het artikel er precies uitziet en wat het kan. Dat is bij watersport artikelen natuurlijk niet anders. U kent het spreekwoord: 1 plaatje zegt meer dan 1000 woorden. Maar wist u dat 1 video meer zegt dan 1000 plaatjes?

Dat is de reden dat wij bij Nautic Gear al geruimde tijd bezig zijn elke week een aantal product video’s voor u te maken. Op die manier krijgt u snel en makkelijk de informatie die u zoekt naast veel extra uitleg. Het geeft ons verder de mogelijkheid u nog beter te informeren en u te voorzien van specifieke tips & tricks. Want naast de product voordelen staan we ook stil bij de aandachtspunten en geven we informatie of aanverwante accessoires of benodigdheden. Bent u een actieve watersporter en heeft u een boot waar u zelf aan knutselt?
Dan is abbonneren op ons YouTube kanaal kanaal een handige move! Wanneer u vervolgens op het belletje klikt dat u aantreft krijgt u automatisch een notificatie wanneer er een nieuwe video is verschenen.
Zo blijft u gemakkelijk op de hoogte! Wat maken we voor video’s? Hieronder ziet u een paar voorbeelden.
Veel plezier met kijken!

Hier kunt u zich direct abbonneren op het YouTube kanaal van Nautic Gear

Welke zeillaars moet ik kopen?

Het is niet helemaal de allereerste productvideo maar in deze “bijna eerste” video laat Jasper de Talamex Zeillaars zien. Deze zeillaars is geheel van natuurrubber met een prima pasvorm. Niet zeker van de maat? Geen probleem, bij ons download u eenvoudig een tekening op ware grootte van de door u gewenste maat, print deze uit en kijkt of de maat goed is. Superhandig!

Tips & Tricks: Hoe repareer ik een lekke stootwil?

Wanneer een stootwil lek is is heeft u in nagenoeg alle gevallen te maken met lekkage lang het ventiel of met een kapot ventiel. Vervelend maar gelukkig erg eenvoudig op te lossen zeker wanneer het eerste het geval is.
In deze video geven we een handige uitleg hoe een stootwil het beste is op te blazen en laten we zien hoe je een lekke stootwil repareert. Overigens: Bekijk hier onze stootwil aanbieding!

Alles over de Cobra Handmarifoons

In deze video legt Imo de verschillen uit tussen de 3 verschillende Cobra handmarifoons. Zo weet u na het zien van deze video welke handmarifoon het best geschikt is voor u. Daarnaast krijgt u een goed beeld van niet alleen de Cobra handmarifoon maar ook van de complete leveringsomvang!

Nog een Tip: Hoe leg in een NMEA2000 Netwerk aan in mijn boot?

Ook in de botenwereld gaat de digitalisering steeds meer en vaker voorkomen. En dat is ook niet zo gek want via NMEA 2000, een vastgesteld protocol, kunnen verschillende apparaten met elkaar gegevens uitwisselen en communiceren.
Zo kunt u bijvoorbeeld via een NMEA 2000 sensor de inhoud van uw brandstoftank digitaal aflezen op het display van uw Raymarine of Garmin MFD. (kaartplotter) De basis hiervoor legt u door een NMEA 2000 netwerk aan te leggen in uw boot.

Ingewikkeld? Welnee! Zeker niet na het zien van onderstaande video waarin Vincent u haarfijn uitlegt, ondersteund met handige animaties hoe u zo’n klusje zelf klaart!

De bovenstaande productvideo’s zijn slecht een kleine greep om u een indruk te geven.
Wanneer u zich abbonneert op het YouTube kanaal van Nautic Gear blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen en nieuwtjes.
Heeft u zelf een suggestie voor een product video? Laat het ons weten!