14 Maanden Zomer - Judith Reiff

14 Maanden Zomer- Judith Reiff

€ 19,90

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

Omschrijving

Het boek veertien maanden zomer van Judith Reiff is een echte aanrader, deschrijfster verteld:


Mijn man Lex en ik droomden er jaren lang van om een lange zeilreis te maken met de kinderen.
In de loop der tijd vormden wij ons, mede gevoed door het vele leesvoer over zeilreizen, een beeld van de reis..mooie ankerbaaitjes, altijd zon, ruimwindse koersen, vissen, onderwijs aan boord, het uitbouwen van een innige gezinsband en nog veel meer.

Onze drie kinderen - Elouise, Lukas en Marijn - konden zich geen voorstelling maken van hoe het zou zijn om zo lang van huis te zijn, weg van hun vriendjes, weg van school en sport en niet te vergeten hoe het is om zo boven op elkaar te zitten.
Wij hebben dan ook naarstig gezocht naar informatie die de kinderen zou helpen zich een voorstelling te maken van wat zou gaan komen.
Wij hebben geen boek of site gevonden waar kinderen zelf aan het woord komen, het zijn vooral de ouders die beschrijven dat de kinderen het goed deden en het erg naar hun zin hadden. Wij wilden de kinderen zelf horen.

Dit is geen boek dat je wegwijs maakt in de beste ankers, de hoeveelheid diesel die je nodig hebt voor de oversteek, op welke ankerplaats je aan de grond raakt en welke reserveonderdelen je voor de motor nodig hebt. Het is een leesboek geworden, dat is gemaakt door ouders en kinderen die willen weten hoe het is om met het gezin over zee te reizen. Onze kinderen hebben gedurende de hele reis hun belevenissen aan een dagboek, reisverslag en website toevertrouwd. Ik heb hun teksten en tekeningen toegevoegd aan onze reiservaringen.

Behalve het reisverhaal komen heel veel huis-, tuin- en keukenonderwerpen aan de orde waar wij zelf voor vertrek veel vraagtekens bij hadden.

  • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)
  • België € 7,95
  • Veertien dagen bedenktijd
  • Afhalen bij 2600 afhaalpunten (NL)
  • Afhalen bij 1400 afhaalpunten (BE)
  • 2 jaar Garantie

5780 klanten beoordelen Nautic Gear gemiddeld met een:

9.2
Wij helpen u graag!

Klantenservice: 0318 - 744755

ma-vr: 09:00 - 17:00

Details
14 maanden Zomer - Judith Reiff
Extra informatie
Merk De Alk
Kleur N.v.t
Schrijf uw eigen review

Heeft u een 14 Maanden Zomer - Judith Reiff? Laat andere klanten weten wat u van het product vindt en schrijf een review.

* Vereiste velden