Huiddoorvoeren

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Huiddoorvoeren voor de boot

Op zoek naar een huiddoorvoer voor uw boot? Wij hebben een ruim assortiment huiddoorvoeren voor de boot beschikbaar. Een huiddoorvoer word zowel onder- als boven de waterlijn gebruikt. Wij verkopen messing huiddoorvoeren. Deze zijn geschikt voor zowel polyester schepen als houten schepen. Om een huiddoorvoer in een polyester jacht te monteren gebruikt u Sikaflex 291. Deze lijmende kit is geschikt voor onder de waterlijn en zorgt voor een waterdichte montage.

Huiddoorvoer met zeef

Wanneer u op zoek bent naar een huiddoorvoer met een zeef dan bent u bij Nautic Gear aan het juiste adres! Wij leveren messing huiddoorvoeren met een zeef. Ook wel een schep genoemd. Deze worden vooral toegepast als doorvoer voor koelwater of als huiddoorvoer voor de aanvoerleiding van een scheepstoilet.

Kunststof huiddoorvoer voor de boot

Een kunststof huiddoorvoer voor de boot hebben wij bij Nautic Gear in alle maten, en uit voorraad leverbaar. Kunststof huiddoorvoeren worden vaak gebruikt voor het afvoeren van water. Kunststof huiddoorvoeren kunnen ook gebruikt worden als ontluchter. Denk er dan wel aan. Wanneer u een kunststof huiddoorvoer monteert zorg er dan voor dat u er een aanschaft met een haakse slangthule. Dit voorkomt dat spatwater via de huiddoorvoer naar binnen loopt. Kunt u dit niet monteren, dan adviseren wij een zwanenhals in de slang te leggen.