LED Schijnwerper boot

Raster  Lijst 

 1. LED handschijnwerper Attwood, 400 lumen

  LED handschijnwerper Attwood, 400 lumen

  € 39,95

  € 36,95

  Deze LED handschijnwerper Attwood met 400 lumen lichtopbrengst is een concurrerend geprijsd zoeklicht voor op uw boot. Deze lamp werkt middels het 12 volt snoer op uw sigarettenstekker en heeft geen ingebouwde accu. Door de circa 3 meter snoerlengte bent u evengoed vrij in beweging. De 5 watt LED-lichtbron heeft een lange levensduur en gaat zuinig om met uw stroom. Daarom is deze lamp een goed alternatief voor halogeen schijnwerpers. De lichtbundel kenmerkt zich door een behoorlijk gecentreerde kern, met daar omheen het restlicht. Voor een handschijnwerper die niet op een accu autonoom hoeft te kunnen werken is deze Attwood LED handschijnwerper een aantrekkelijke aanbieding!

  Meer informatie
 2. Beste Koop!
  13542115 Oplaadbare LED handschijnwerper Aqua Signal Cary, 350 lumen, IP67

  Handschijnwerper oplaadbaar LED Aqua Signal Cary, 350 lumen, IP67

  € 109,95

  € 89,95

  Op zoek naar een handschijnwerper met LED en die ook nog eens oplaadbar is? Aqua Signal levert met deze Cary LED handschijnwerper een IP67 afgedichte zoeklamp welke perfect is voor op de boot. Dankzij de ingebouwde LI-ion accu kunt u gaan en staan waar u wilt. De opklapbare beugel zorgt ervoor dat u de lamp ook neer kunt zetten, bijvoorbeeld als werklamp. De lamp is op 4 verschillende manieren te in te stellen: hoge lichtopbrengst - lage lichtopbrengst - SOS signaal - rood knipperlicht. Het rode knipperlicht wordt pas geactiveerd als de schakelaar langer ingedrukt wordt.

  Met de Aqua Signal Cary handschijnwerper investeert u in veiligheid en duurzaamheid. Deze handschijnwerper voor de boot is in weer en wind probleemloos inzetbaar. Het noodfluitje aan de polsriem hoeft u hopelijk nooit te gebruiken, maar is standaard meegeleverd bij deze handschijnwerper. De lichtbundel heeft een sterke spot, met daar omheen een meer diffuse lichtspreiding. Bestel vandaag nog bij NauticGear uw eigen exemplaar van de Aqua Signal Cary handschijnwerper.

  Meer informatie
 3. LED dek- en zalinglicht 24 watt, 10-30 volt voorzijde

  LED dek- en zalinglicht 24 watt, 10-30 volt

  € 69,00

  € 62,95

  Met dit rubuuste LED dek- en zalinglicht met 24 watt vermogen hoeft u niet meer in het donker op de tast. Deze lamp geeft een fraaie lichtbundel, opgebracht door 8 LED's van 3 watt per stuk. Met de waterdichtheid zit het wel goed; dankzij een afdichting op IP67 niveau kan deze lamp perfect op de boot functioneren in zware nautische omstandigheden. Door het meegeleverde montagemateriaal kan de werklamp in de meeste gevallen snel worden gemonteerd en afgesteld. De koelribben aan de achterzijde zorgen voor de warmteafvoer. Hierdoor heeft dit dek- en zalinglicht een lange levensduur!

  Meer informatie
 4. Led schijnwerper voor de boot, 10-30 volt, lichtopbrengst 100 watt

  Led schijnwerper voor de boot, 10-30 volt, lichtopbrengst 100 watt

  € 44,95

  € 39,90

  Deze LED schijnwerper is bijzonder handig aan dek van de boot. De riante lichtopbrengst maakt alles duidelijk zichtbaar. Ondanks de hoge lichtopbrengst blijft het stroomverbuik beperkt tot 14 watt; dit is te danken aan de moderne LED's. Enkele klanten van ons gebruiken deze lamp ook op de camper, als mistlamp of als extra fel achteruitrij licht. U bestelt deze LED schijnwerper voor de boot wel voor een hele scherpe prijs, zoals u bij Nautic Gear gewend bent.

  Meer informatie
 5. Dek- /Zalinglcht en schijnwerper LED

  Dek- /Zalinglicht en Schijnwerper LED

  € 174,95

  € 164,95

  Deze aluminium Dek- /Zalinglicht en schijnwerper wordt geleverd met RVS montagebeugel waarmee hij makkelijk aan uw boot, jacht of sloep te monteren is. De 6x 3W LED's zijn samen goed voor een lichtsterkte van 434 LMN en met een brandduur van 50.000 uur komt u dus niet snel in het donker te staan. De diameter van de schijnwerper is Ø150mm en hij heeft een hoogte van 221mm. Vanzelfsprekend is de schijnwerper waterdicht.

  Meer informatie

Raster  Lijst