Schroefas Anode

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

p>Een schroefas anode is een handig hulpmiddel om de belangrijke schroefas tegen corrosie te beschermen. Welk materiaal het beste is, hangt af van het water waarop je vaart. De grootte en de hoeveelheid anodes die je nodig hebt zijn afhankelijk van de afmetingen van je boot. Een groter model heeft zwaardere anodes nodig. Het is daarnaast belangrijk dat de schroefas anode juist geplaatst wordt. Deze moet in directe verbinding staan met een ander metaal om optimaal te werken.

Schroefas anode aluminium

Anodes zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. De schroefas anode aluminium is bijzonder geschikt als je in zoetwater vaart. De elektriciteitsweerstand is hoger in zoetwater. Aluminium heeft een groter potentieel energieverschil met metalen dan bijvoorbeeld zink. Daarom is dit het beste materiaal om in zoetwater te gebruiken. Bij Nautic Gear hebben we voor iedere boot een passende anode. In ons ruime assortiment vind je een schroefas anode van aluminium in diverse maten, gewichten en modellen. Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste anode? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers geven je graag advies!

Schroefas anode kopen

Je kunt bij Nautic Gear eenvoudig de juiste schroefas anode kopen voor je boot. Ook andere motor en brandstof artikelen zoals ruitenwissers, uitlaatsystemen en brandstoftoebehoren vind je bij ons. Wij zorgen voor een snelle verzending als je besluit je schroefas anode bij ons te kopen. Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen in onze showroom of één van de vele afhaalpunten in Nederland en België. Zo kun je online winkelen op de manier die bij jou past!