Wema

Wema

Meet de temperatuur van de motor of check het peil van de vloeistof in de water- of brandstoftank van je boot met onze handige Wema instrumenten. Zo weet je tijdens het varen precies waar je aan toe bent. De instrumenten zijn zo gemaakt dat ze condensvrij blijven en zo kun je ze altijd eenvoudig aflezen. De verschillende meters en gevers werken nauwkeurig en zijn zeer betrouwbaar. Leuk detail: de achtgergrond verlichting is zelf te kiezen: geel of rood. Bestel de instrumenten van Wema die je nodig hebt eenvoudig online bij Nautic Gear!

Wema meters

Naast gevers hebben we in onze webwinkel Wema meters waarmee je de snelheid en het aantal toeren van je boot kunt meten. De verschillende meters zijn verkrijgbaar in een zwarte of witte kleur. Wil je graag de meter netjes afwerken zodat deze aansluit bij het interieur van je boot? Bekijk dan eens onze afdekringen met onder andere een zilver- en goudkleur. Onze Wema meters met GPS zijn ook een aanrader. Als je deze koopt, heb je geen extra gevers meer nodig!

Wema tankmeter

Voor zowel de brandstof- als watertank vind je bij Nautic Gear een geschikte Wema tankmeter. Zo hebben we een oliedrukmeter die verkrijhgbaar is in verschillende uitvoeringen, afhankelijk van de oliedruk in uw bootmotor. Als de oliedruk afneemt word u op tijd hiervoor gewaarschuwd. Met de Wema tankmeter meet je het niveau van brandstof of water in de tank van je boot. De meter is eenvoudig te installeren op je dashboard. Zo kun je altijd in een oogopslag zien hoeveel vloeistof je brandstof- of watertank bevat!

Wema

Combineer de tankmeter met een Wema tankgever om het niveau van de water- of brandstoftank duidelijk te meten. Installeer de Wema gever met de onderkant op een kleine afstand van de bodem van de tank. Zo voorkom je dat je zonder brandstof of water komt te zitten. Bij Nautic Gear vind je vele handige instrumenten voor aan boord. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze scheepsklok. Hiermee check je onder andere de temperatuur en de luchtdruk als je aan het varen bent. Bestel al je dashboard instrumenten, zoals een Wema tankgever, bij Nautic Gear. We zorgen voor een snelle levering!