Bootshaken

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Bootshaken

Afmeren aan bijvoorbeeld een sluiswand doe je het handigst met onze bootshaken. We hebben verschillende haken, zoals een sluishaak en een telescopische bootshaak. Het zijn haken die de ideale maat hebben voor kleine en middelgrote schepen en sloepen. De sluishaak is gemaakt van RVS en daarmee beschermd tegen roest. Zet vervolgens je schip of sloep goed vast met onze Landvasten en fenderlijnen

Telescopische bootshaken

Door de uitschuifbaarheid zijn onze telescopische bootshaken handig. We leveren kleinere maten die beginnen bij 60 cm en kunnen uitschuiven tot 1 meter, maar ook haken van 130 tot 210 cm. De telescopische bootshaken hebben een kunststof handvat dat veel grip biedt. Bij Nautic Gear bieden we je daarnaast sets met één of twee dekwasborstels, een telescopische steel en een bootshaak. Deze praktische sets kunnen zowel als borstel en als haak worden gebruikt.

Bootshaken kopen

Kijk eens bij ons uitgebreide dekuitrusting assortiment voor alles wat je nodig hebt aan dek. Wil je graag bootshaken kopen? Wij denken graag met je mee over de juiste keuze van de haak. Als je er voor kiest om bootshaken te kopen bij Nautic Gear, zorgen wij voor een snelle levering. We bezorgen je graag een prettige tijd aan boord!