Pikhaak

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Maak het jezelf comfortabel aan boord met een pikhaak van Nautic Gear! De pikhaak is een multifunctioneel middel tijdens het varen. Een voorbeeld hiervan is het aanmeren: hierbij kan het voorkomen dat je te ver van de wal verwijderd bent. Met een lange pikhaak zorg je ervoor dat je je prachtige sloep richting wal kunt trekken. Daarnaast is het gemakkelijk om in positie te blijven in de sluis met een pikhaak die het beste bij jouw boot past. Een pikhaak wordt ook wel een bootshaak genoemd. Andere naam voor hetzelfde artikel.

Pikhaak boot

Dankzij ons ruime assortiment hebben wij zeker een pikhaak voor jouw boot! Wij beschikken namelijk over telescopische pikhaken, sluishaken en haken met een dekwasborstel. De pikhaken zijn leverbaar in verschillende maten, waardoor er voor zowel jouw prachtige kleine sloep als middelgrote schip een passend model is. Met een pikhaak voor je boot kun je gemakkelijk korte pauzes aan wal maken, zonder dat je jouw schip vast hoeft te leggen met landvasten.

Pikhaak telescopisch

Met een pikhaak telescopisch verlies je geen lengte tijdens het gebruiken, maar wanneer je deze opbergt scheelt het opbergruimte! Wanneer je de pikhaak niet gebruikt of korte afstanden wilt overbruggen heeft deze een lengte van bijvoorbeeld 120 centimeter. Heb je een langere pikhaak nodig? Schuif de pikhaak dan uit tot een lengte van 220 centimeter! Nautic Gear heeft ook een pikhaak telescopisch voor kleine boten, met bijvoorbeeld een lengte van 60 centimeter en uitschuifbaar 40 centimeter extra.

Pikhaak kopen

Bij Nautic Gear kun je een pikhaak kopen in verschillende afmetingen. De haken beschikken over een goede grip vanwege stevige handvatten. Sommige haken zijn voorzien van ribbels, waardoor tijdens het gebruik de haak niet in zal schuiven. Als je op zoek bent naar haken van degelijke kwaliteit, kun je met een gerust hart bij ons een pikhaak kopen. Ben je op zoek naar andere accessoires? Bekijk dan ons ruime assortiment stootwillen of scheepsankers.