Zwemtrap boot

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Zwemtrap boot

Je boot, rubberboot of jacht is niet compleet zonder een geschikte zwemtrap. Een zwemtrap stelt je in staat gemakkelijk weer aan boord te klimmen na een een stuk zwemmen en vergroot je veiligheid in het geval je ongewild overboord geraakt. Ons uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat je altijd de zwemtrap aantreft die bij je wensen past. Wij hebben verschillende soorten zwemtrappen en touwladders, zodat je altijd weer veilig en comfortabel aan boord komt. Zo hebben wij onder andere trappen met 3, 4 of 5 treden. Ook voor andere comfort en veiligheid verhogende artikelen ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk bijvoorbeeld eens ons aanbod reddingsvesten.

Zwemtrap Sloep

Wat voor sloep je ook hebt, wij hebben een zwemtrap die bij je sloep past. Ook wanneer je op zoek bent naar andere dekuitrusting ben je bij ons aan het juiste adres. Nautic Gear biedt alles voor een complete uitrusting van je boot. Een zwemtrap voor een boot valt hieronder. Wij hebben ook opklapbare varianten zodat je minder ruimte kwijt bent. Deze kun je bij ons in varianten met 3 of 4 treden bestellen. De platte traptreden bieden veel steun aan uw voeten zodat je gemakkelijk in en uit kunt stappen.

Zwemtrap RVS

Wil je lang kunnen genieten van je aankoop? Kies dan voor een zwemtrap van RVS, desgewenst uitgevoerd met treden van teak of stevig kunstof. Zo kun je je boot altijd de uitstraling geven die er bij past. Een zwemtrap van RVS staat niet alleen fraai maar heeft ook een extreem lange levensduur. Desgewenst zelfs met teakhouten treden. Kies in onze webwinkel de uitvoering die je wenst en krijg het artikel snel thuis afgeleverd.

Telescopische zwemtrap

Zoek je een zwemtrap die je eenvoudig op het dek kan bevestigen? Dan is een telescopische zwemtrap precies wat je zoekt. De uitvoeringen van het topmerken Talamex en Allpa zorgen ervoor dat je lang plezier zult hebben van je telescopische zwemtrap. Wil je meer informatie of advies? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Wij staan je graag bij met advies. Nautic Gear biedt alles voor de liefhebber van het buitenleven op het water!