Antivries boot

Raster  Lijst 

 1. Talamex antivries voor boot motor drinkwatersystemen en toilet Editie 2020 met bundelvoordeel

  Talamex Antivries voor Boot, Motor, WC en Drinkwatersysteem 5 Liter Editie 2020/21

  € 24,95

  € 14,14

  Vanaf: € 13,95

  Bereid je boot optimaal voor op de winter met Talamex antivries voor de boot. Deze 2020/21 editie van Talamex antivries is biologisch afbreekbaar en geschikt voor:

  • Scheepsmotoren
  • Drinkwatertanks
  • Drinkwatersystemen
  • Toiletten
  • Pompen

  De antivries is niet giftig en beschermt tot min 45 graden in pvc buizen en min 25 graden in koperen leidingen. De vloeistof is klaar voor gebruik en hoeft niet te worden gemengd, daardoor heb je altijd de juiste vorstbescherming. Talamex antivries is verpakt in een handige 5 liter jerrycan.

  Talamex drinkwater antivries, biologisch afbreekbaar

  Omdat het niet giftig is hoef je je geen zorgen te maken over Talamex antivries in je drinkwater.Bovendien is Talamex antivries biologisch afbreekbaar. Na spoelen van je tanks en ledingen in het voorjaar is wel aan te bevelen.  De vloeistof is niet schadelijk voor slangen, pakkingen en dergelijke. Bij Nautic Gear vind je naast Talamex drinkwater antivries een ruim assortiment poets & onderhoudsmiddelen. We zorgen voor een snelle en directe levering van je bestelling!

  Talamex antivries kopen

  Bevriezing geeft serieuze schade aan je scheepsmotor, toiletten of drinkwatersysteem. Bij Nautic Gear kun je eenvoudig online Talamex antivries kopen om dat probleem te voorkomen. Wil je het liever komen ophalen? Je bent van harte welkom bij ons pand in Veenendaal! Bestel de antivries online en kies bij verzendmethode voor ‘afhalen’. Naast Talamex antivries kopen kun je Bio clean bootreiniger aanschaffen. Bioclean verwijdert kalkaanslag op de waterlijn, algen aangroei en ketelsteen op staartstukken van buitenboordmotoren. Een klusje dat vaak handi in hand gaat met het vorstvrijmaken van bootmotor, drinkwaterpompen en scheepstoilet.

  Meer informatie
 2. Goede Keus!
  Star Brite Drinkwater Antivries (Niet Giftig) voor boot, motor, toilet en drinkwatersysteem

  StarBrite Drinkwater Antivries (Niet Giftig) voor Boot,Motor,WC en Drinkwatersysteem

  € 14,95

  € 11,95

  Vanaf: € 11,50

  (Tijdelijk) niet leverbaar

  Drinkwater antivries voor de boot van StarBrite is al jarenlang een toonaangevende antivries die gebruikt wordt om uw boot winterklaar te maken. Deze niet-giftige drinkwaterantivries wordt gebruikt voor het vorstbestendig maken van drinkwatersystemen, direct gekoelde inboard motoren en boilers. Beschermd tot -46 °C en kan in het voorjaar veilig worden geloosd. Starbrite drinkwater antivries wordt geleverd in een flacon met een inhoud van 3,78 liter.

  Meer informatie
 3. TIP!
  Antivries scheepstoilet aqua tolet radboud

  Radboud Aqua Tolet Antivries voor scheepstoilet

  € 9,75

  Radboud Aqua Tolet is een speciale antivries voor je boordtoilet. Zo bescherm je de wc tijdens de koudere dagen. De antivries houdt je toilet tot wel min 22 graden vorstvrij en heeft een ontkalkende werking. De vloeistof smeert slangen en rubbers en voorkomt nare geuren. Antivries voor je boordtoilet is milieuvriendelijk en mag in open water worden geloosd. Je vindt de Aqua Tolet bij Nautic Gear in een fles van 1 liter.

  Antivries boordtoilet gebruik

  Zowel in de zomer als in de winter is antivries boordtoilet handig voor gebruik. In de zomer is een kopje puur Aqua Tolet in de wc goed om de pomp te smeren en kalkaanslag op te lossen. Het laat een aangename geur achter in je scheepstoilet. In de winter gebruik je 1 à 2 liter om het hele systeem door te pompen. Pomp door tot de pot en de pomp leeg zijn. Combineer antivries boordtoilet gebruik met Talamex antivries om ook de scheepsmotor en andere leidingen te beschermen tegen bevriezing.

  Antivries boordtoilet kopen

  Het is slim om speciale antivries voor je boordtoilet te kopen en niet normale antivries. Aqua Tolet is specifiek bedoeld voor gebruik aan boord en voorkomt beschadiging aan rubberen onderdelen. De antivries is geschikt voor pomp- en elektrische toiletten. Wil je graag antivries boordtoilet kopen? Dat kan eenvoudig online bij Nautic Gear. Neem bij eventuele vragen gerust contact op met onze klantenservice. We staan graag voor je klaar met deskundig advies!

  Meer informatie
 4. Aanbieding!
  Flexibele trechter met filter

  Flexibele trechter met filter

  € 17,20

  Met deze flexibele trechter is knoeien verleden tijd! Door de handige flexibele slang kan deze overal tussen komen. Deze trechter is geschikt voor alle vloeistoffen en uitgevoerd met een filter zodat er geen vuil doorheen komt.

  Meer informatie

Raster  Lijst 

Antivries voor de boot van Talamex.Optimale vorstbescherming en biologisch afbreekbaar. Bekijk de video voor meer voordelen >>

Bereid je voor op vorst in de winter met antivries voor de boot van Nautic Gear. Onze niet-giftige antivries is geschikt voor verschillende systemen zoals de bootmotor, het scheepstoilet en het drinkwatersysteem. Het middel beschermt PVC leidingen tot -45 graden Celsius. Koperen leidingen zijn veilig tot -25 graden Celsius. Onze kant-en-klare antivries voor de boot hoeft niet meer gemengd te worden. Dit scheelt tijd en verkleint de kans op verspilling. Daarnaast heb je altijd de juiste verhouding antivries/water zodat je zeker weet dat je bootmotor en leidingen optimaal beschermd zijn!

Antivries boot motor

Het ruime assortiment van Nautic Gear biedt je een hoogwaardige antivries voor de boot motor. Dit middel is geschikt voor zowel direct gekoelde motoren als voor interkoelers. De vloeistof is niet giftig. Daardoor kun je de antivries in het voorjaar zonder problemen lozen. Een ander voordeel van onze antivries voor de boot motor is dat het niet schadelijk is voor andere onderdelen. Pakkingen en rubberen slangen worden niet aangetast door het middel. Met de antivries van Nautic Gear komt je boot veilig en vorstvrij de winter door!

Antivries drinkwater boot

Bescherm de slangen, pompen en impellers van het drinkwatersysteem met de niet-giftige antivries voor drinkwater op de boot. Met dit middel kun je gemakkelijk het systeem afvullen om problemen en schade door vorst tegen te gaan. Spoel in het voorjaar de leidingen goed door met water om het middel te verwijderen. Zo kun je na de winter weer genieten van fris drinkwater. Heb je nog vragen over het gebruik van onze antivries voor het drinkwater op de boot? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. De deskundige medewerkers helpen je graag verder.

Antivries boot kopen

Kies je voor een goede bescherming van de waterleidingen en wil je daarom graag antivries voor de boot kopen? Dat kan bij Nautic Gear! Ons complete assortiment vind je online. Bestellen kan gemakkelijk thuis vanuit je luie stoel. Je kunt bij Nautic Gear niet alleen antivries voor je boot kopen. Ook alle andere benodigde producten voor bootonderhoud bestel je gemakkelijk bij ons. Wij zorgen voor een snelle levering van je bestelling. Dát is de service van Nautic Gear!