Afdekzeil Rubberboot

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Als je gebruik maakt van een afdekzeil is je rubberboot goed beschermd tegen diverse weersomstandigheden! Een boothoes weert je rubberboot of rib tegen bijvoorbeeld zonlicht. wanneer je deze niet gebruikt. Daarnaast ga je de vorming van hardnekkige aanslag tegen, waarmee je jezelf veel poetswerk bespaart. Met een afdekzeil over je rubberboot zorg je ook voor een waterdichte afsluiting. Hierdoor hoef je na regen je boot niet leeg te scheppen!

Afdekzeil rubberboot 270

Bij Nautic Gear vind je boothoezen voor verschillende boten. Zo hebben wij een afdekzeil voor je rubberboot van 270 centimeter. Maar ook wanneer je op zoek bent naar boothoezen voor rubberboten met andere afmetingen ben je bij ons aan het juiste adres. Met behulp van een afdekzeil over je rubberboot van 270 centimeter gaat je boot langer mee en ben je minder tijd kwijt aan het onderhoud! Bekijk snel het uitgebreide assortiment van Nautic Gear.

Afdekzeil rubberboot 320

Zoek jij een afdekzeil voor je rubberboot van 320 centimeter? Dan ben je bij Nautic Gear aan het juiste adres. Het afdekkleed is uitermate geschikt om je boot te weren tegen de vervelende zomerse regenbuien. Daarnaast is een afdekzeil voor je rubberboot van 320 centimeter uitermate geschikt voor het langdurig opslaan van je boot in de winter. Zorg dan wel dat de boot kan ‘ademen’ en creëer een mogelijkheid voor het laten doorluchten.

Afdekzeil rubberboot kopen

Wanneer je op zoek bent naar naadloos sluitende boothoezen kun je bij Nautic Gear een afdekzeil voor je rubberboot kopen. Met verschillende topmerken als G-Nautics en Steady kun je bij ons kiezen uit afdekzeilen van topkwaliteit. De boothoezen zijn leverbaar in verschillende afmetingen en zijn vervaardigd uit krachtig polyester. Je kunt een afdekzeil voor je rubberboot kopen bij Nautic Gear in combinatie met diverse andere rubberboot accessoires.