Disselslot

Raster  Lijst 

 1. Steady Wielklem voor boottrailer en caravan, SCM gekeurd

  Steady Wielklem voor boottrailer en caravan, SCM gekeurd

  € 139,00

  € 124,00

  Deze universele wielklem van Steady is stevig, robuust en voorzien van het SCM keurmerk. Deze wielklem is dus goedgekeurd voor de verzekering, en een effectieve anti-diefstal beveiliging voor uw boottrailer, caravan of aanhanger. Deze wielklem is geschikt voor velgen met gaten. Door de handige constructie is deze wielklem zonder gereedschap in 10 seconden aan te brengen!

  Deze wielklem voorkomt dat ochtends uw kostbare trailer niet meer staat waar u hem achtergelaten heeft. Deze Steady Wielklem is voorzien van een afdekplaat waardoor de wielmoeren niet te verwijderen zijn. Hierdoor is de wielklem nog effectiever dan het duisseleslot. Een combinatie van beide is naturlijk het beste. Nautic gear levert de Steday wielklem inclusief het SCM certificaat voor uw verzekering. Bewaar deze daarom altijd bij uw verzekeringspapieren. De Steady wielklem: een prettig idee!

  Meer informatie
 2. Disselslot Steady KS20 koppelingsslot Albe Knott

  Disselslot Steady KS20 Albe Knott

  € 104,00

  € 94,95

  Met het disselslot Steady KS20 laat u uw trailer, caravan of bootaanhanger met een gerust hart staan. Los of aangekoppeld, in beide gevallen staat uw aanhanger goed beschermd. De sloten van Steady staan bekend om hun robuuste bouw en goede bescherming. U hoeft het slot slechts eenmaal af te stellen, de keren erna zet u het slot met een beweging razendsnel op slot. Vanzelfsprekend hebben de sloten het SCM / VbV keurmerk, wat voor uw verzekering het bewijs is dat u een goedgekeurd slot heeft gemonteerd.

  Het model Steady KS20 is speciaal voor bepaalde modellen met Albe of Knott koppeling ontwikkeld. zowel met oplooprem, als zonder. Dit disselslot Steady KS20 is eenvoudig te monteren, en vanwege de goede pasvorm kunt u dit koppelingsslot zonder gerammel laten zitten. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken om een losslingerend slot als u hem niet gebruikt: de Steady KS20 wordt met een handig opbergkoffertje geleverd.

  Meer informatie
 3. Disselslot Steady KS24 alko AKS-1300 koppelingsslot

  Disselslot Steady KS24 Alko AKS-1300

  € 109,00

  € 97,95

  Het disselslot Steady KS24 is spciaal ontwikkeld voor de Alko AKS1300 anti-slinger koppeling met stabilisator. Met de AKS24 van Steady laat u uw trailer, caravan of bootaanhanger met een gerust hart staan. Los of aangekoppeld, in beide gevallen staat uw aanhanger goed beschermd. De sloten van Steady staan bekend om hun robuuste bouw en goede bescherming. Omdat deze sloten specifiek ontwikkeld zijn voor bepaalde types koppelingen is de pasvorm perfect. U hoeft het slot slechts eenmaal af te stellen, de keren erna zet u het slot met een beweging razendsnel op slot. Vanzelfsprekend hebben de sloten het SCM / VbV keurmerk, wat voor uw verzekering het bewijs is dat u een goedgekeurd slot heeft gemonteerd.

  Het model Steady KS24 is speciaal voor de veelgebruikte Alko AKS-1300 koppeling ontwikkeld. Dit disselslot Steady KS24 is eenvoudig te monteren, en vanwege de goede pasvorm kunt u dit koppelingsslot zonder gerammel laten zitten. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken om een losslingerend slot als u hem niet gebruikt: de Steady KS24 wordt met een handig opbergkoffertje geleverd.

  Meer informatie
 4. Disselslot Steady KS25 alko koppelingsslot

  Disselslot Steady KS25 Alko

  € 109,00

  € 98,95

  Met het disselslot Steady KS25 laat u uw trailer, caravan of bootaanhanger met een gerust hart staan. Los of aangekoppeld, in beide gevallen staat uw aanhanger goed beschermd. De sloten van Steady staan bekend om hun robuuste bouw en goede bescherming. U hoeft het slot slechts eenmaal af te stellen, de keren erna zet u het slot met een beweging razendsnel op slot. Vanzelfsprekend hebben de sloten het SCM / VbV keurmerk, wat voor uw verzekering het bewijs is dat u een goedgekeurd slot heeft gemonteerd.

  Het model Steady KS25 is speciaal voor veel voorkomende modellen met een Alko koppeling ontwikkeld, zowel met oplooprem, als zonder. Dit disselslot Steady KS25 is eenvoudig te monteren, en vanwege de goede pasvorm kunt u dit koppelingsslot zonder gerammel laten zitten. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken om een losslingerend slot als u hem niet gebruikt: de Steady KS25 wordt met een handig opbergkoffertje geleverd.

  Meer informatie
 5. Disselslot Steady KS26 Albe Berndes, Knott en Winterhoff koppelingsslot

  Disselslot Steady KS26 Albe Berndes, Knott en Winterhoff

  € 109,00

  € 98,95

  Met het disselslot Steady KS26 laat u uw trailer, caravan of bootaanhanger met een gerust hart staan. Los of aangekoppeld, in beide gevallen staat uw aanhanger goed beschermd. De sloten van Steady staan bekend om hun robuuste bouw en goede bescherming. U hoeft het slot slechts eenmaal af te stellen, de keren erna zet u het slot met een beweging razendsnel op slot. Vanzelfsprekend hebben de sloten het SCM / VbV keurmerk, wat voor uw verzekering het bewijs is dat u een goedgekeurd slot heeft gemonteerd.

  Het model Steady KS26 is speciaal voor veel voorkomende modellen met een Albe Berndes, Knott of Winterhoff koppeling ontwikkeld, zowel met oplooprem, als zonder. Dit disselslot Steady KS26 is eenvoudig te monteren, en vanwege de goede pasvorm kunt u dit koppelingsslot zonder gerammel laten zitten. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken om een losslingerend slot als u hem niet gebruikt: het Steady KS26 disselslot wordt met een handig opbergkoffertje geleverd.

  Meer informatie
 6. Disselslot Steady KS28 voor Alko AKS-2004 en AKS-3004

  Disselslot Steady KS28 voor Alko AKS-2004 en AKS-3004

  € 109,00

  € 97,95

  Met het disselslot Steady KS28 laat u uw trailer, caravan of bootaanhanger met een AKS-2004 en AKS-3004 koppeling met een gerust hart staan. Los of aangekoppeld, in beide gevallen staat uw aanhanger goed beschermd. De sloten van Steady staan bekend om hun robuuste bouw en goede bescherming. U hoeft het slot slechts eenmaal af te stellen, de keren erna zet u het slot met een beweging razendsnel op slot. Vanzelfsprekend hebben de sloten het SCM / VbV keurmerk, wat voor uw verzekering het bewijs is dat u een goedgekeurd slot heeft gemonteerd.

  Het model Steady KS28 is speciaal voor veel voorkomende modellen met een Alko koppeling (zie foto), model AKS-2004 en AKS-3004. Dit disselslot Steady KS28 is eenvoudig te monteren, en vanwege de goede pasvorm kunt u dit koppelingsslot zonder gerammel laten zitten. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken om een losslingerend slot als u hem niet gebruikt: het Steady KS28 disselslot wordt met een handig en stevig opbergkoffertje geleverd.

  Meer informatie
 7. Disselslot Steady KS29 Albe Berndes koppelingsslot

  Disselslot Steady KS29 Albe en Berndes vanaf 3000kg

  € 109,00

  € 97,95

  Met het disselslot Steady KS29 laat u uw trailer, caravan of bootaanhanger met een gerust hart staan. Los of aangekoppeld, in beide gevallen staat uw aanhanger goed beschermd. De sloten van Steady staan bekend om hun robuuste bouw en goede bescherming. U hoeft het slot slechts eenmaal af te stellen, de keren erna zet u het slot met een beweging razendsnel op slot. Vanzelfsprekend hebben de sloten het SCM / VbV keurmerk, wat voor uw verzekering het bewijs is dat u een goedgekeurd slot heeft gemonteerd.

  Het model Steady KS29 is speciaal voor veel voorkomende modellen met een Albe en Berndes koppeling ontwikkeld, zowel met als zonder oplooprem, vanaf 3000kg. Dit disselslot Steady KS29 is eenvoudig te monteren, en vanwege de goede pasvorm kunt u dit koppelingsslot zonder gerammel laten zitten. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken om een losslingerend slot als u hem niet gebruikt: het Steady KS29 disselslot wordt met een handig opbergkoffertje geleverd.

  Meer informatie
 8. Onderbouw Disselslot Steady tot 3000kg, M12 - M14 bouten

  Onderbouw Disselslot Steady tot 3000kg, M12 - M14 bouten

  € 137,00

  € 124,00

  Met het vaste onderbouw disselslot van Steady laat u uw trailer, caravan of bootaanhanger met een gerust hart staan. Los of aangekoppeld, in beide gevallen staat uw aanhanger goed beschermd. De sloten van Steady staan bekend om hun robuuste bouw en goede bescherming. U hoeft dit slot slechts eenmaal te monteren (alles voor een perfecte passing wordt meegeleverd), de keren erna zet u het slot met een beweging razendsnel op slot. Vanzelfsprekend hebben de sloten het SCM / VbV keurmerk, wat voor uw verzekering het bewijs is dat u een goedgekeurd slot heeft gemonteerd.

  Dit Steady onderbouw slot is speciaal voor veel voorkomende koppelingen ontwikkeld, zowel met als zonder oplooprem, tot 3000kg, met M12 en M14 bouten. Dit onderbouw disselslot bent u nooit meer kwijt, omdat hij vast gemonteerd blijft. Kortom, als u uw mooie trailer of caravan niet kwijt wilt, bestel dan vandaag nog dit goedgekeurde Steady onderbouw slot!

  Meer informatie
 9. Onderbouw Disselslot Steady vanaf 3000kg, M16 bouten

  Onderbouw Disselslot Steady vanaf 3000kg, M16 bouten

  € 139,00

  € 123,00

  Met het vaste onderbouw disselslot met M16 boutmontage van Steady laat u uw trailer, caravan of bootaanhanger met een gerust hart staan. Los of aangekoppeld, in beide gevallen staat uw aanhanger goed beschermd. De sloten van Steady staan bekend om hun robuuste bouw en goede bescherming. U hoeft dit slot slechts eenmaal te monteren (alles voor een perfecte passing wordt meegeleverd), de keren erna zet u het slot met een beweging razendsnel op slot. Vanzelfsprekend hebben de sloten het SCM / VbV keurmerk, wat voor uw verzekering het bewijs is dat u een goedgekeurd slot heeft gemonteerd.

  Dit Steady onderbouw slot is speciaal voor veel voorkomende koppelingen ontwikkeld, zowel met als zonder oplooprem, vanaf 3000kg, met M16 boutmontage. Dit onderbouw disselslot bent u nooit meer kwijt, omdat hij vast gemonteerd blijft. Kortom, als u uw mooie trailer of caravan niet kwijt wilt, bestel dan vandaag nog dit goedgekeurde Steady onderbouw slot!

  Meer informatie
 10. Universeel disselslot inclusief discusslot

  Universeel disselslot inclusief discusslot

  € 33,95

  € 26,95

  Dit universele disselslot wordt geleverd inclusief discusslot en stelt gauwdieven teleur. Dit disselslot past op vrijwel alle koppelingen en maakt aankoppelen en afkoppelen onmogelijk! Ondanks dat dit slot niet SCM gekeurd is, is het de eerste blokkade die diefstal onmogelijk maakt. Beveiliging hoeft niet duur te zijn, dat bewijst dit disselslot inclusief discusslot maar weer. Deze aanbieding besteld u natuurlijk bij Nauticgear.nl!

  Meer informatie
 11. Universeel disselslot met geïntegreerd slot

  Universeel disselslot met geïntegreerd slot

  € 32,95

  € 26,95

  Dit disselslot heeft een geïntegreerd slot, waarmee een eenvoudige montage gegarandeerd is. Als u zoekt naar een universeel toepasbaar en betaalbaar disselslot, dan is dit een goede keuze. Past op de meeste koppelingen. Beveilig vandaag nog uw aanhanger of trailer tegen ongewenst 'lenen', en zorg dat het dievengilde teleurgesteld naar huis kan gaan.

  Bestel dit universele disselslot vandaag nog - Nauticgear levert hem snel en voordelig bij u thuis!

  Meer informatie
 12. Universeel disselslot onderbouw, goedkoop voor slechts €24,50

  Universeel disselslot onderbouw

  € 32,95

  € 27,50

  Met dit universele disselslot stelt u de gauwdieven teleur. De eerste drempel die dieven zullen moeten nemen is namelijk het aankoppelen, en dat gaat lastig als de koppeling afgesloten wordt door een disselslot. Ondanks dat dit slot niet SCM gekeurd is, is het de eerste blokkade die diefstal onmogleijk maakt. Dit universele disselslot is in een paar tellen te monteren en te verwijderen (dat laatste uiteraard alleen als u de juiste sleutel heeft). Bestel vandaag nog lekker goedkoop dit universele disselslot voor een knalprijs!

  Meer informatie

Raster  Lijst