Talamex Elektromotor

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Kies voor een hoge kwaliteit met een Talamex elektromotor van Nautic Gear! Wij leveren deze elektrische buitenboordmotor in vijf varianten met verschillende vermogens. Afhankelijk van het gewicht van je boot kun je een model uitkiezen dat het beste past bij je wensen. Met een bootgewicht tot wel 2200 kg zit je bij ons vrijwel altijd goed. De Talamex elektromotor is voor zowel de recreatieve watersporter als de sportvisser de ultieme uitkomst!

Talamex elektromotor 58

Met een maximaal bootgewicht van 1850 kg is een Talamex elektromotor 58 perfect. Deze elektrische buitenboordmotor combineert robuustheid met degelijkheid. De motor levert 58 lbs stuwkracht bij 51 ampère en beschikt over 5 vooruit- en 3 achteruitversnellingen. Daarnaast kun je met de Talamex elektromotor 58 overal varen dankzij zoet-, brak- en zoutwaterbestendigheid. Bestel snel en eenvoudig bij Nautic Gear en profiteer van persoonlijk advies!

Talamex elektromotor onderhoud

Een elektrische buitenboordmotor kent vele voordelen. Zo heeft bijvoorbeeld een Talamex elektromotor weinig onderhoud nodig! Dit betekent dat je altijd geniet van de zonnige dagen in Nederland of op vakantie. Op deze manier kun je óók op die eerste onverwachte zomerdag direct het water op met één van onze rubberboten. Om van een Talamex elektromotor het onderhoud zo minimaal mogelijk te houden, raden wij je aan om altijd na gebruik de elektrische buitenboordmotor los te koppelen, af te drogen en droog op te bergen. Hierdoor blijft de motor vrij van aanslag.

Talamex elektromotor kopen

Ben je op zoek naar een stille buitenboordmotor? Dan kun je bij Nautic Gear een Talamex elektromotor kopen. Een groot voordeel van deze fluistermotor is dat deze enorm stil is. Hierdoor geniet je optimaal van de omgeving en het is ook uitermate handig tijdens het vissen. Met een handig display die voorzien is van LED verlichting lees je altijd eenvoudig af hoe vol de accu is. Bij ons kun je een Talamex elektromotor kopen in combinatie met diverse accu accessoires. Wij zorgen voor een snelle levering!