Talamex Comfortline

Raster  Lijst 

 1. Talamex Rubberboot TLS200 aanbieding

  Talamex Rubberboot TLS 200, Lengte 2.00 m Lattenvloer

  € 619,00

  € 469,00

  Door de stevige lattenbodem laat deze Talamex rubberboot zich makkelijk en snel vaarklaar maken en is ook weer snel te verpakken zodat de boot eenvoudig aan boord opgeborgen kan worden. De kleurstelling, grijs met diep donkerblauw geven deze rubberboot een stoere uitstraling.
  Door het beperkte gewicht laat deze opblaasboot zich makkelijk te water laten. 

  Uniek is het overdrukventiel dat veelal bij andere rubberboten vaak ontbreekt. Het zorgt ervoor dat bij hoge temperaturen de uitgezette lucht makkelijk kan ontsnappen en voorkomt zo schade aan uw boot.
  De verstevigde binnenkant van de onderzijde van de drijvers zorgen ervoor dat deze boot tegen een stootje kan.
  Bovendien is over het ontwerp goed nagedacht: Een verstevigde boeg, een kunststof tankplaat, handig geplaatste lensplug, sleep- en D-ringen van RVS een stevige stootrand maken deze boot echt af.

  Meer informatie
 2. Talamex Rubberboot TLS 230

  Talamex Rubberboot TLS 230, Lengte 2.30 m Lattenvloer.

  € 669,00

  € 510,00

  De Talamex rubberboot / opblaasboot TLS 230 is een boot zonder opblaasbare kiel. Door de stevige lattenbodem laat deze rubberboot zich makkelijk en snel vaarklaar maken en is ook weer snel te verpakken zodat de boot eenvoudig aan boord opgeborgen kan worden. De kleurstelling, grijs met diep donkerblauw geven deze rubberboot een stoere uitstraling. 

  Door het beperkte gewicht laat deze opblaasboot zich makkelijk te water laten. Uniek is het overdrukventiel dat veelal bij andere rubberboten ontbreekt. Het zorgt ervoor dat bij hoge temperaturen de uitgezette lucht makkelijk kan ontsnappen en voorkomt zo schade aan uw boot. De verstevigde binnenkant van de onderzijde van de drijvers zorgen ervoor dat deze boot tegen een stootje kan.
  Bovendien is over het ontwerp goed nagedacht: Een verstevigde boeg, een kunststof tankplaat, handig geplaatste lensplug, sleep- en D-ringen van RVS een stevige stootrand maken deze boot echt af.

  Meer informatie
 3. Talamex Rubberboot TLA 230

  Talamex Rubberboot TLA 230, Lengte 2.30m, Luchtvloer.

  € 899,00

  € 689,00

  De Talamex TLA 230  is een uiterst robuuste rubberboot / bijboot die voorzien is van een opblaasbare kiel en bodem. De diepe V-vorm zorgt voor uitstekende vaareigenschappen. Het opbouwen is eenvoudig en de geringe pakmaten maken ook het opbergen van deze licht-gewicht bijboot eenvoudig. 

  Uniek is het overdrukventiel dat veelal bij andere rubberboten ontbreekt.
  Het zorgt ervoor dat bij hoge temperaturen de uitgezette lucht makkelijk kan ontsnappen en voorkomt zo schade aan uw boot. De tubes zijn aan de onderzijde intern extra verstevigd en zorgen ervoor dat deze boot tegen een stootje kan.
  Bovendien is over het ontwerp goed nagedacht: Een verstevigde boeg, een kunststof tankplaat, handig geplaatste lensplug, sleep- en D-ringen van RVS een stevige stootrand maken deze boot echt af.
  Kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid, een uitgekiend ontwerp en een scherpe prijs? Dan is deze Talamex TLA 230 de juiste keus!

  Meer informatie
 4. Talamex TLA 250 rubberboot

  Talamex Rubberboot TLA 250 Lengte 2.50 m Luchtvloer.

  € 999,00

  € 799,00

  De Talamex TLA 250 is een uiterst robuuste rubberboot / bijboot die voorzien is van een opblaasbare kiel en bodem. De diepe V-vorm zorgt voor uitstekende vaareigenschappen. Het opbouwen is eenvoudig en de geringe pakmaten maken ook het opbergen van deze licht-gewicht bijboot makkelijk. 

  Het overdrukventiel is absoluut uniek en ontbreekt veelal bij andere rubberboten. Het zorgt ervoor dat bij hoge temperaturen de uitgezette lucht makkelijk kan ontsnappen en voorkomt zo schade aan uw boot.

  De verstevigde onderzijde van de drijvers zorgen ervoor dat deze boot tegen een stootje kan. Bovendien is over het ontwerp goed nagedacht: Een verstevigde boeg, een kunststof tankplaat, handig geplaatste lensplug, sleep- en D-ringen van RVS een stevige stootrand maken deze boot echt af. Verstevigde spiegel voorzien van sterke, kunststof motorplaat en de Tubes aan de onderzijde (binnenzijde) extra verstevigd waardoor de kans op het lek raken van de boot op de drijvers beduidend afneemt!

  Kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid, een uitgekiend ontwerp en een scherpe prijs? Dan is deze Talamex rubberboot TLA 250 A de juiste keus!

  Meer informatie
 5. Talamex rubberboot TLA 300

  Talamex Rubberboot TLA 300, Lengte3.00 m Luchtvloer.

  € 1.099,00

  € 859,00

  De Talamex TLA 300 A is een uiterst robuuste rubberboot / bijboot die voorzien is van een opblaasbare kiel en bodem. De diepe V-vorm zorgt voor uitstekende vaareigenschappen terwijl de opblaasbare bodem ook het zitcomfort ten goede komt. Door het uitgekiende ontwerp ontstaat er maximaal ruimte voor crew en bagage. Het overdrukventiel is absoluut uniek en ontbreekt veelal bij andere rubberboten. Het zorgt ervoor dat bij hoge temperaturen de uitgezette lucht makkelijk kan ontsnappen en voorkomt zo schade aan uw boot. 


  De verstevigde onderzijde van de drijvers zorgen ervoor dat deze boot tegen een stootje kan. Bovendien is over het ontwerp goed nagedacht: Een verstevigde boeg, een kunststof tankplaat, handig geplaatste lensplug, sleep- en D-ringen van RVS een stevige stootrand maken deze boot echt af. Bovendien zorgen de "sprayflaps" aan de achterzijde voor het afschermen van opspattend water en zijn de Tubes aan de onderzijde extra verstevigd waardoor de kans op het lek raken van de boot beduidend afneemt!
  Deze Talamex rubberboot TLA 300 is hierdoor uitstekend geschikt als bijboot voor motor- en zeiljacht. Kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid, een uitgekiend ontwerp en een scherpe prijs? Dan is deze Talamex TLA 300 de juiste keus! 

  Bovendien wordt het met het standaard, zonder extra kosten, meegeleverde Nautic Gear pakket wel erg interessant om deze boot aan te schaffen!

  Meer informatie
 6. Talamex TLA 350 Rubberboot

  Talamex Rubberboot TLA 350, Lengte 3.50 m Luchtvloer

  € 1.199,00

  € 999,00

  De Talamex TLA 350 A is een uiterst robuuste rubberboot / bijboot die voorzien is van een opblaasbare kiel en bodem. De diepe V-vorm zorgt voor uitstekende vaareigenschappen terwijl de opblaasbare bodem ook het zitcomfort ten goede komt. Door het uitgekiende ontwerp ontstaat er maximaal ruimte voor crew en bagage. Het overdrukventiel is absoluut uniek en ontbreekt veelal bij andere rubberboten. Het zorgt ervoor dat bij hoge temperaturen de uitgezette lucht makkelijk kan ontsnappen en voorkomt zo schade aan uw boot. 


  De aan de binnenzijde verstevigde onderkant van de drijvers zorgen ervoor dat deze boot tegen een stootje kan. Bovendien is over het ontwerp goed nagedacht: Een verstevigde boeg, een kunststof tankplaat, handig geplaatste lensplug, sleep- en D-ringen van RVS een stevige stootrand maken deze boot echt af. Bovendien zorgen de "sprayflaps" aan de achterzijde voor het afschermen van opspattend water en zijn de Tubes aan de onderzijde extra verstevigd waardoor de kans op het lek raken van de boot beduidend afneemt!
  Deze Talamex rubberboot TLA 350 is hierdoor uitstekend geschikt als bijboot voor motor- en zeiljacht. Kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid, een uitgekiend ontwerp en een scherpe prijs? Dan is deze Talamex TLA 350 de juiste keus! 

  Meer informatie
 7. Talamex TLX 250 rubberboot met aluminium vloer

  Talamex Rubberboot TLX 250, Lengte 2.50 m Aluminium vloer.

  € 1.059,00

  € 799,00

  De Talamex Rubberboot TLX 250 is voorzien van een stevige aluminium vloer en heeft een opblaasbare kiel met een diepe V-vorm. Dit zorgt samen voor een ongekende stevige contructie en sublieme vaareigenschappen! 

  De stevigheid en stijfheid door de aluminium vloer zorgen ervoor dat deze rubberboot / bijboot uitermate geschikt is om in de Davids te hangen.

  Uniek is het overdrukventiel dat bij hoge temperaturen de uitgezette lucht of bij te hard oppompen er voor zorgt dat uw boot niet beschadigd raakt.
  Het uitgekiende ontwerp bied maximale ruimte aan crew en ook over de details is nagedacht:
  Zo beschikt deze Talamex rubberboot over: een kunststof motorplaat, handig geplaatste lensplug, stevige aluminium zitbank, tankplaat voor brandstoftank,extra verstevigde tubes, verstevigde en sportieve "cones" , stevige D-ringen en is de levering meer dan compleet te noemen met het Nautic Gear Pakket! Kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid, een uitgekiend ontwerp en een scherpe prijs? Dan is deze Talamex TLX 250 rubberboot de juiste keus!

  Meer informatie
 8. Talamex TLX 300 Rubberboot met aluminium bodem

  Talamex Rubberboot TLX 300, Lengte 3.00 m Aluminium vloer.

  € 1.159,00

  € 885,00

  De Talamex rubberboot TLX 300 is voorzien van een stevige aluminium vloer en heeft een opblaasbare kiel met een diepe V-vorm. Dit zorgt samen voor een ongekende stevige contructie en sublieme vaareigenschappen! 

  De stevigheid en stijfheid door de aluminium vloer zorgen ervoor dat deze rubberboot / bijboot uitermate geschikt is om in de Davids te hangen.
  De 40 cm ronde drijvers (tubes) zorgen voor een uitstekend draagvermogen en maximale stabiliteit. Uniek is het overdrukventiel dat bij hoge temperaturen de uitgezette lucht of bij te hard oppompen er voor zorgt dat uw boot niet beschadigd raakt.

  Het uitgekiende ontwerp bied maximale ruimte aan crew en ook over de details is nagedacht: Zo beschikt deze Talamex rubberboot over: een kunststof motorplaat, handig geplaatste lensplug, stevige aluminium zitbank, tankplaat voor brandstoftank, doormiddel van een extra laag verstevigde tubes, verstevigde en afgeronde "cones" ,stevige D-ringen en is de levering meer dan compleet te noemen met het Nautic Gear Pakket!

  Kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid, een uitgekiend ontwerp en een scherpe prijs? Dan is deze Talamex rubberboot TLX 300 de juiste keus!

  Meer informatie
 9. Talamex TLX 350 rubberboot

  Talamex Rubberboot TLX 350, Lengte 3.50 m Aluminium vloer.

  € 1.259,00

  € 979,00

  De Talamex rubberboot TLX 350 is voorzien van een stevige aluminium vloer en heeft een opblaasbare kiel met een diepe V-vorm. 

  Dit zorgt samen voor een ongekende stevige contructie en sublieme vaareigenschappen!
  De stevigheid en stijfheid door de aluminium vloer zorgen ervoor dat deze rubberboot / bijboot uitermate geschikt is om in de Davids te hangen. De 40 cm ronde drijvers (tubes) zorgen voor een uitstekend draagvermogen en maximale stabiliteit.

  Geschikt voor maximaal 5 personen. Imposant is de maximale belading: 695 Kg! Uniek is het overdrukventiel dat bij hoge temperaturen de uitgezette lucht of bij te hard oppompen er voor zorgt dat uw boot niet beschadigd raakt.
  Het uitgekiende ontwerp bied maximale ruimte aan crew en ook over de details is nagedacht: Zo beschikt deze Talamex rubberboot over: een kunststof motorplaat, handig geplaatste lensplug, stevige aluminium zitbank, tankplaat voor brandstoftank, doormiddel van een extra laag verstevigde tubes, verstevigde en afgeronde "cones" , stevige D-ringen en is de levering meer dan compleet te noemen met het Nautic Gear Pakket!

  Kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid, een uitgekiend ontwerp en een scherpe prijs? Dan is deze Talamex rubberboot TLX 350 de juiste keus!

  Meer informatie

Raster  Lijst 

Kwaliteit is de basis van de Talamex Comfortline serie. Gemaakt van hoogwaardig Duits PVC doek dat door de hoge kwaliteit een lange levensduur garandeerd! De boten uit deze reeks zijn rijk uitgerust en zeer betrouwbaar. Comfort en veiligheid staan bij Nautic Gear dan ook hoog in het vaandel! En met de diep donkerblauwe accenten, gecombineerd met het grijs en het soepele design is de boot een streling voor het oog. Het standaardpakket van de Talamex Comfortline rubberboot bestaat uit onder andere een reparatieset, een aluminium zitbank en twee peddels. De vier verschillende modellen onderscheiden zich van elkaar in de bodems. De volgende bodems zijn bij ons verkrijgbaar:

 • Lattenbodem: Makkelijk op te rollen en snel vaarklaar
 • Luchtbodem: Luchtvloer met een opblaasbare kiel die voor een scherpe V-vormige bodem zorgt
 • Aluminium bodem: Onderhoudsvrije vloer die zorgt voor stevigheid en stabiliteit
 • Vaste aluminium bodem: Sterk, stabiel, uiterst wendbaar en licht van gewicht

Talamex Comfortline afmetingen

In onze webshop zie je precies hoeveel mensen er in één boot passen. De Talamex Comfortline afmetingen spelen hierbij een grote rol. Onze boten zijn verkrijgbaar in lengtes tussen de 200 cm en 350 cm. De lengte bepaalt onder meer de pk’s van de buitenboordmotor die je kunt bevestigen aan je Talamex Comfortline boot. De afmetingen van de rubberboten lees je in de productspecificaties. Dankzij onze uitgebreide informatie vind je bij Nautic Gear eenvoudig een boot die volledig voldoet aan jouw wensen!

Talamex Comfortline oppompen

Zie je het al voor je? Je staat op een warme dag aan de rand van een meer en bent uren bezig met het opblazen van je boot. Weg fijne zomerdag. Dat zal je niet gebeuren als je je Talamex Comfortline gaat oppompen met een luchtpomp voor je rubberboot! Deze zorgt namelijk voor een perfect luchtdruk. Zo kun je je Comfortline rubberboot snel en gemakkelijk vaarklaar maken en houd je meer tijd over om heerlijk te genieten op het water. Bekijk ons assortiment pompen online en bestel direct de ideale elektrische luchtpomp waarmee je in een mum van tijd jouw Talamex Comfortline boot kunt oppompen!

Talamex Comfortline kopen

Genieten van de zomer doe je door een boot uit de Talamex Comfortline serie te kopen. Dit kan eenvoudig online bij Nautic Gear! De Comfortline collectie staat bekend om zijn uitzonderlijke comfort en sterke kwaliteit. De rubberboten voldoen dan ook aan alle Europese eisen en richtlijnen. Daarnaast kun je diverse accessoires zoals een brandstoftank en propellerhoes in combinatie met een Talamex Comfortline boot kopen bij Nautic Gear. Bij ons profiteer je van scherpe prijzen en een uitstekende service!