Cobb BBQ

Raster  Lijst 

 1. Cobb BBQ Pro Compact zwart

  Cobb Barbecue Pro Compact

  € 134,95

  € 129,00

  De Cobb Barbecue Pro Compact is slechts 22,5 cm hoog. Hiermee is de Cobb Compact nog 4 centimeter lager dan bijvoorbeeld de Premier. Hierdoor is deze Cobb Compact nog makkelijker op te bergen zonder in te boeten aan gebruiksmogelijkheden. Alle accessiores die op de "gewone Pro" passen passen ook op de Compact, behalve de Wok (extra dekselverhoger benodigd) Ook deze Cobb Pro Compact word standaard geleverd met deksel, bakplaat met anti aanbak laag en handgreep. Een standaard draagtas is apart te bestellen. De Cobb Pro Compact is alleen verkrijgbaar in het zwart. Wie gaat voor handig, snel, compact en royale gebruiksmogelijkheden kiest voor de Cobb Pro Compact! Meer informatie
 2. Cobb BBQ Premier Compact rvs

  Cobb Barbecue Premier Compact

  € 154,95

  € 149,00

  De Cobb Barbecue Premier Compact is slechts 22,5 cm hoog. Hiermee is de Cobb Premier Compact nog 4 centimeter lager dan de "gewone" Premier Hierdoor is deze Cobb Compact nog makkelijker op te bergen zonder in te boeten aan gebruiksmogelijkheden.

  Alle accessiores die op de "gewone Premier" passen passen ook op de Compact, behalve de Wok (extra dekselverhoger benodigd)
  Ook deze Cobb Compact word standaard geleverd met deksel, bakplaat met anti aanbak laag en handgreep.

  Een standaard draagtas is apart te bestellen.
  Deze lage Cobb Premier is net als de grote variant gemaakt van RVS wat deze Cobb een een stijlvol en strakke look geeft.

  Wie gaat voor handig, snel, compact, stijlvol en royale gebruiksmogelijkheden kiest voor de Cobb Premier Compact!

  Meer informatie
 3. Cobb Barbecue Pro Zwart

  Cobb Barbecue Pro Zwart

  € 149,95

  € 139,00

  De Cobb Pro BBQ is de ideale barbecue voor aan boord, op de camping of gewoon thuis. Overal veilig grillen, bakken , braden roken, wokken of koken, het kan met de Cobb Pro. Het mooie is dat de onderzijde en de buitenmantel niet heet worden en daardoor kan de Cobb Pro gewoon op tafel worden gezet. De mantel is geperforeerd en zwart gepoedercoat wat deze Cobb BBQ een stoere uitstraling geeft. De speciale constructie aan de binnenzijde zorgt dat de Cobb niet of nauwelijks rookt. Een handige, stevige draagtas/opbergtas is los te bestellen of met extra korting te bestellen door de voordeelbundel te kiezen. Als brandstof kunt u Cobble Stones gebruiken of briketten, net wat u wilt, alhoewel de Cobble Stones aan te bevelen zijn. Tevens zijn talloze handige accessiores verkrijgbaar die u nog meer mogelijkheden bieden. De Cobb Pro is een prima keuze waar u geen spijt van zult krijgen! Meer informatie
 4. Cobb Premier BBQ, Barbecue van RVS

  Cobb Barbecue Premier RVS

  € 169,95

  € 159,00

  De Cobb Premier BBQ is niet alleen een zeer handige barbecue, hij ziet er ook nog eens fantastisch uit!.
  De buitenmaten is gemaakt van RVS en dit geeft deze Cobb barbecue een strak uiterlijk.
  Net als bij de Pro en alle andere Cobb Barbecue's word de buitenmantel en onderzijde niet heet. De grillplaat is voorzien van een Telfon anti-aanbak laag.

  Deze Cobb premier wordt geleverd  met handgreep en handleding, echter zonder draag- opbergtas, deze is voodelig via een voordeelbuindel aan te schaffen!
  Geniet als vele anderen van ongedongen barbecuen, grillen, koken , bakken of wokken aan boord, thuis of op de camping en bestel vandaag nog uw eigen Cobb Premier!

  Meer informatie
 5. Cobb Supreme, de Cobb geschikt voor 5 tot 10 personen

  Cobb Supreme Barbecue

  € 279,00

  € 249,00

  De Cobb Supreme is ellipsvormig en is 85% groter dan de standaard Cobb Pro of Premier. Hierdoor heeft u een aanzienlijk groter grill oppervlak waardoor u met gemak een maalrijd bereid voor 5 tot 10 personen. Als brandstof worden 2 Cobb Cobble Stones gebruikt, of brikketten, net waar u voor kiest. Ondanks zijn grootte behaoud deze Cobb Supreme alle unieke eigenschappen van de Cobb, De buitenmantel word niet heet waardoor u ook deze Cobb Supreme met een gerust hart op tafel kunt zetten of verplaatsen tijdens het grillen. Ondanks zijn grootte weegt de Cobb supreme nog geen 7 kilo. Hij wordt standaard geleverd met basisplaat en handgreep. Als opties zijn verkrijgbaar: een draagtas, rooster en een snijplank. Meer informatie

Raster  Lijst