Diodebrug boot

Laad gelijktijdig meerdere accu’s met een diodebrug van Nautic Gear! Op deze manier kun je eenvoudig een tweede en zelfs derde accu aansluiten op bijvoorbeeld de dynamo van je boot. Met de brug zorg je ervoor dat de accu die het minst vol zit, als eerst opgeladen wordt. Zijn de accu’s even vol? Dan worden ze beide in hetzelfde tempo verder geladen. Met een diodebrug creëer je een gezonde stroomvoorziening waar je op kunt blijven vertrouwen.

Diodebrug 12v

Met het uitgebreide assortiment van Nautic Gear vind je bij ons zowel een diodebrug van 12v als van 24v. Óók voor andere laadstroomverdelers bent u bij ons aan het juiste adres! Naast het opladen van meerdere accu’s tegelijk zorgt het ervoor dat wanneer een accu uitvalt, dat de andere accu parallel stroomtoevoer afgeeft. Hierdoor blijft de stroomtoevoer stabiel en valt de stroom niet weg! Bestel eenvoudig en snel een diodebrug van 12 v bij Nautic Gear!

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Diodebrug werking

Wanneer je de levensduur van de accuduur wilt verlengen kun je kiezen voor een diodebrug. De werking is eenvoudig: het is een eenrichtingsventiel voor je laadstroom. De brug bestaat uit twee of meer diodes die buiten bedrijf gesperd zijn. Hierdoor ga je het teruglopen van stroom tussen de verschillende accu’s tegen, zodat dat het spanningsverlies enorm laag is. Zo creëer je op een duurzame manier stroom aan boord. Voor vragen over een diodebrug of de werking ervan kun je altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice!

Diodebrug kopen

Bij Nautic Gear kun je een diodebrug kopen in verschillende soorten en maten. In ons assortiment tref je bruggen van diverse merken zoals Talamex, Allpa en Schottky. Deze merken staan bekend als ware kwaliteitsproducten. De diodebruggen zijn verkrijgbaar met 2 of 3 uitgangen en kunnen stroomsterktes tot wel 16 ampère aan! Wil je graag een diodebrug kopen? Bestel dan eenvoudig en snel bij Nautic Gear en profiteer van een snelle levering.