Elektrische buitenboordmotor

Een dagje op het water met een elektrische buitenboordmotor wordt valt nooit tegen. Deze motor is milieuvriendelijk én onderhoudsarm. Zo belast je het milieu niet en bespaar je tijd en geld! Daarnaast geniet je optimaal tijdens het varen omdat je geen trillingen ervaart en de motor minder ruikt. Vergeleken met een brandstofmotor bevat een buitenboordmotor die elektrisch aangedreven wordt weinig bewegende delen waardoor slijtage en onderhoud minimaal is. Bestel snel en eenvoudig online of kom langs in onze showroom!

Elektrische buitenboordmotor Minn Kota

Ben je op zoek naar een krachtige buitenboordmotor die elektrisch werkt? Minn Kota is een merk dat voorop staat in elektro buitenboordmotoren wat betreft stilte en snelheid. Het bedrijf biedt de visser alle benodigdheden om een maximale vangst te genereren. Daarnaast is de motor ook uitermate geschikt voor de recreatieve watersporter in combinatie met bijvoorbeeld een van onze rubberboten. Een buitenboordmotor die elektrisch werkt van Minn Kota kun je aanschaffen voor de scherpste prijs bij Nautic Gear!

Elektrische buitenboordmotor Talamex

Wanneer u een elektrische buitenboordmotor zoekt van Talamex kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij leveren elektrische motoren direct uit eigen voorraad. Wilt u liever afhalen? Dat kan. Bestel uw elektrische buitenboordmotor online en na ontvansgt van uw afhaal bevestiging kunt u uw motor afhalen. Super handig! De elektrische buitenboordmotoren van Talamex zijn verkrijgbaar met een stuwkracht van 30 Lbs tot meer dan 66 Lbs. Daarmee kunt u altijd uit de voeten.
Het aanschaffen van een wat zwaardere motor bepaart u, hoe gek het ook klinkt stroomverbruik. Doordat een wat zwaardere motor eenvoudiger op snelheid komt is er minder stroom voor nodig. Bij normaal varen vaar je dus wat langer op je accu.

Wilt u losse onderdelen bestellen voor uw elektrische buitenboordmotor? Wij helpen u graag!

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Elektrische buitenboordmotor online

Wil je binnen korte tijd genieten van je elektrische buitenboordmotor? Online kun je bij Nautic Gear een passend model bestellen. Voor een lange levensduur raden wij je aan om een kijkje te nemen tussen onze buitenboordmotor accessoires. Onze motoren zijn uitermate geschikt voor het vissen omdat ze erg stil zijn. Met een van onze fishfinders zorg je voor een geweldige vangst! Een buitenboordmotor die elektrisch werkt, is online te bestellen in onze webshop.