Denson TV

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Gezellig in je camper of caravan tv kijken doe je met een Denson tv. Je kunt kiezen uit een scherm van 18 of 22 inch. Doordat je de televisie gemakkelijk kunt inbouwen is deze overal te plaatsen. Met de satellietontvanger in de tv kun je onder andere Canal Digitaal en TV Vlaanderen ontvangen met een aangesloten satellietschotel. Via de HDMI of RCA tulp ingang kun je bijvoorbeeld een gameconsole aansluiten. De Denson tv heeft ook een ingebouwde dvd-speler. Zo kun je altijd je favoriete games, series en films spelen en kijken! De nieuwste Denson TV beschikt ook over een DVB-T2 tuner en daarmee voorbereid op de toekomst!

Denson LED tv

Geniet van het heldere beeld en de grote inkijkhoek van de Denson LED tv. Voor een tv van dit formaat is het geluid zeer goed. De 12 volt tv kan met de meegeleverde kabel aangesloten worden op spanningen tussen 11 en 28 volt. De tv is tevens voorzien van een 220 lichtnetadapter zodat je deze op het lichtnet kunt aansluiten. Het lage stroomverbruik van 24 Watt geeft de Denson LED tv energielabel B. De tv is voorzien van een gestabiliseerde voeding en kan daardoor rechtstreeks op een accu worden aangesloten.

Denson tv kopen

Wil je graag een Denson tv kopen? Dat kan eenvoudig online bij Nautic Gear! Combineer de tv met een DVB-T antenne voor het ontvangen van Digitenne. Heb je nog vragen over de verschillende tv’s van Nautic Gear? Neem gerust contact op met onze klantenservice. De medewerkers staan voor je klaar met deskundig advies. Zo weet je zeker dat je de tv koopt die bij jouw camper of caravan past. Een Denson tv kopen doe je ook daarom bij Nautic Gear!