Aftershokz, de Bluetooth koptelefoon

Aftershokz, de Bluetooth koptelefoon

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

De Aftershokz bluetooth headphone, in gewoon Nederlands koptelefoon, is een unieke koptelefoon die het geluid niet overbrengt zoals een traditione koptelefoon maar via speciale "Bone Conducting"techniek. De Aftershoks zit net voor je oren waarbij het geluid via je jukbeenderen binnenkomt. Je orden worden niet afgedekt en blijven dus vrij. Het voordeel hiervan is dat je naast je favoriete muziek ook nog steeds omgevingsgeluid hoort. En dat is in veel situaties erg handig!

Vaar je bijvoorbeeld op een zeilboot en wil je contact houden met je omgeving, reageren op de geluiden van je boot zoals een flapperend zeil dat niet goed is afgetrimd? Dan is de Aftershokz de Bluetooth koptelefoon die je zoekt. Denk er even over na en je zult tal van situatie kunnen bedenken waarbij de Aftershokz niet alleen handig is maar ook veilig. Bijvoorbeeld tijden het joggen, fietsen en sporten.

Aftershokz, de Bluetooth Koptelefoon

Zoals gezegd, De Aftershokz Bluetooth koptelefoon is vooral erg nuttig wanneer het vang belang is het omgevingsgeluid te kunnen blijven volgen. Wil je helemaal een worden met je favoriete muziek? Dan is het verstandiger om naar een traditionele hoofdtelefoon te kijken. In alle andere gevallen koppel je deze Aftershokz via Bluetooth eenvoudig aan je smartphone en lusiter je ongestoord naar je muziek, podcast of Spotify playlist. De geluidskwaliteit is goed en past bij het doel waarvoor hij ontworpen is. Naast zwart is de Aftershoks in een aantal leuke kleurtjes verkrijgbaar. Het opladen van de Aftershokz gaat simpel met een USB kabeltje. Eenmaal opgeladen goed voor een paar uur muziek.

Het volume is direct op de koptelefoon zelf te regelen. Je hoeft dus niet je smartphone uit je zak te halen, ook niet wanneer je een telefoongesprek binnen krijgt. Die neem je gewoon op met de aftershokz!