Garmin Blue Chart G3 HXEU018R Nederland & Binnenwateren

Garmin Blue Chart G3 HXEU018R Nederland & Binnenwateren

€ 149,00

Voorraadstatus: Op voorraad

Bestel nu en uw bestelling wordt morgen verzonden.

Als u dit product nu bestelt betalen wij voor u de verzendkosten.

Omschrijving
Op zoek naar een binnenwaterkaart Nederland voor uw Garmin kaartplotter? Dan is deze Garmin G3 HXEUR018R de kaart die u zoekt! Deze Binnenwaterkaart voor Nederland geeft u eeen gedetaileerd beeld van de belangrijkste, bevaarbare binnenwateren.
De dekking strekt zich uit tot en met de waddeneilanden, de kust van Nederland tot aan Le Havre, Belgie en een deel van noord-oost Frankrijk.

De Nederlandse binnenwateren en de wadden zijn voor de meeste kopers van deze kaart het belangrijkst. Het Markermee, IJsselmeer, de grote rivieren en het (algemeen) bevaarbare binnenwater zijn zichtbaar op deze kaart.
De Nieuwste G3 elektronische waterkaarten van Garmin leveren een gedetaileerde dekking, duidelijke details. Nieuw is de geïntegreerde Garmin- en Navionics inhoud.

Via "Auto-Guidance" technologie wordt snel een route van A naar B berekend op basis van uw diepgang en doorvaarthoogte. Depth shading geeft de doeldiepte weer en de 1" contouren ondersteunen een verbeterde weergave van bodemstuctuur en verbeterde viskaarten.
Tot slot is NOAA raster cartografie beschikbaar als gratis downloadbare functie via de Active captain App.

Kortom, Wanneer u een Garmin kaartplotter of MFD aanschaft en u bent op zoek naar een goede Binnenwaterkaart van Nederland dan is dit de kaart die u moet hebben. Levering is op microSD met SD kaarthouder.

Bestel uw Garmin Blue Chart G3 HXEU018R Nederland & Binnenwateren vandaag nog.
  • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)
  • België € 7,95
  • Veertien dagen bedenktijd
  • Afhalen bij 2600 afhaalpunten (NL)
  • Afhalen bij 1400 afhaalpunten (BE)
  • 2 jaar Garantie

5705 klanten beoordelen Nautic Gear gemiddeld met een:

9.2
Wij helpen u graag!

Klantenservice: 0318 - 744755

ma-vr: 09:00 - 17:00

Details
Het voordeel van de Garmin Binnenwaterkaart G3 HXEU018R is dat u met deze kaart alles in huis haalt om met uw Garmin Kaartplotter op het Nederlandse binnenwater te navigeren. En zelfs meer dan dat want ook de wadden, de Benlux en een deel van Noord-Oost Frankrijk tteft u aan op deze kaart. Zelf een klein punje van Engeland tussen Calais en Folkstone staat op de ze kaart. Zou u dus het Nederlandse binnenwater verruilen voor de Waddenzee of Noordzee dan kunt u goed uit de voeten met deze kaart. Voor velen zal het Auto Guidance systeem heel handig zijn. Dit systeem stelt voor u een route voor tussen 2 punten, rekening houdend met de door u ingegeven fysieke afmetingen van uw schip, diepgang en hoogte. Op basis daarvan word een route voorgesteld.
Extra informatie
Merk Nee
Kleur Nee
Geverifieerde Reviews

Eén klant beoordeelde dit product met een 10.

Prima waterkaart voor Nederland Geplaatst door op 17 mei 2019
Mooie kaart, goede details en veel extra funcies.
Auto guidance werkt uitstekend!
Schrijf uw eigen review

Heeft u een Garmin Blue Chart G3 HXEU018R Nederland & Binnenwateren? Laat andere klanten weten wat u van het product vindt en schrijf een review.

* Vereiste velden