Garmin BlueChart EU801X Noord-West Europa, Atlantische en Iberische eilanden

Garmin BlueChart G2 EU801X ( Extra Large)

  • Garmin BlueChart G2 EU801X ( Extra Large)
  • Voorbeeld kaartweergave Garmin BlueChart G2

€ 349,00

€ 334,00

(Tijdelijk) niet leverbaar

Stuur mij een e-mail zodra dit product weer op voorraad is
Laden...
Omschrijving
Met de Garmin BlueChart waterkaart EU801X (Extra Large) heeft u de beschikking over een enorm gebied. Deze G2 waterkaart heeft een zeer grote dekking: Noord-West Europa en de Atlantische en Iberische eilanden.
Een handige kaart voor zee zeilers of watersporters die zowel in Nederland op het binnenwater varen als in de vakanties het verderop in Europa zoeken.
Omdat deze EU801X kaart zo'n groot gebied bestrijkt is deze alleen in een G2 uitvoering verkrijgbaar en niet in een G2 vision uitvoering.
De kaartsoftware word door ons geleverd op MicroSD / SD kaart
  • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)
  • België € 7,95
  • Veertien dagen bedenktijd
  • Afhalen bij 2600 afhaalpunten (NL)
  • Afhalen bij 1400 afhaalpunten (BE)
  • 2 jaar Garantie

10703 klanten beoordelen Nautic Gear gemiddeld met een:

9.2
Wij helpen u graag!

Klantenservice: 0318 - 744755

ma-vr: 09:00 - 17:00

Details
Met de Garmin BlueChart EU801X heeft u kaar dekking in de volgende gebieden: Gedetaileerde dekking van de Atlantische- en middellandsezee kust van West Europa. De Britse Eilanden en het noord-westen van Africa. Inclusief de Balearen, Canarische eilanden, Azoren en Shetland eilanden. Monaco, Gribraltar, Straat van Gibraltar, Engels Kanaal, Ierse kust, Nederlandse binnenwateren, inclusief IJsselmeer, Friesland, Kanalen en rivieren en Waddenzee. De binnenwateren van Frankrijk: Garonne, Loire,Seine en Rhone. De Garmin BlueChart G2 bied u hydrografische kwaliteitskaarten met een hele reeks extra functies en mogelijkheden. Zo kunt u de kaart in 3D-achtig perspectief voor uw boot leggen om navigatie in onbekende wateren te vereenvoudigen. Stromingsinformatie en getijden- stations, de S57 Hydrografische kaartgegevens , jacht en natuurlijke havens, u vindt ze op de Garmin G2 BlueChart!
Extra informatie
Merk Garmin
Kleur N.v.t
Schrijf uw eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. U kunt hier inloggen of registreren