Garmin Blue Chart EU706L Nederland, Engeland en Ierland

Garmin BlueChart waterkaart EU706L, Nederland, Engeland en Ierland

 • Garmin BlueChart waterkaart EU706L, Nederland, Engeland en Ierland
 • Voorbeeld kaartweergave BlueChart G2
 • Extra's Garmin BlueChart G2 Vision
 • Voorbeeld kaartweergave BlueChart G2 (standaard) - Lokatie: Brest Frankrijk
 • Voorbeeld kaartweergave BlueChart G2 Vision - Lokatie: Brest Frankrijk
€ 249,00

(Tijdelijk) niet leverbaar

Stuur mij een e-mail zodra dit product weer op voorraad is
Laden...
Omschrijving

De Garmin BlueChart G2 waterkaart EU706L (Large) dekt het grootste deel van nederland af, geheel Engeland en Ierland.. U kunt zelf kiezen tussen de standaard G2 versie of voor de uitgebreidere G2 Vision variant.
De G2 Vision geeft extra informatie zoals: Satellietbeelden van uw locatie, 3-D perspectief boven- en onder water, auto guidance en luchtfoto's voor een ongekende realiteitsbeleving! Het dekking van de kaart is bij de G2 en de G2 Vision hetzelfde.
De Garmin Blue Chart EU706L is bij uitstek geschikt voor schippers die vanuit Nederland naar Engeland willen varen en rondom Engeland en Ierland hun vaargebeid hebben.


Maak hieronder uw keuze uit de Garmin BlueChart G2 of kies voor de meest uitgebreide variant: De Garmin BlueChart G2 Vision.

 • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)
 • België € 7,95
 • Veertien dagen bedenktijd
 • Afhalen bij 2600 afhaalpunten (NL)
 • Afhalen bij 1400 afhaalpunten (BE)
 • 2 jaar Garantie

10703 klanten beoordelen Nautic Gear gemiddeld met een:

9.2
Wij helpen u graag!

Klantenservice: 0318 - 744755

ma-vr: 09:00 - 17:00

Details

De BlueChart G2 Vision biedt dezelfde hydrografische kwaliteitskaarten als de BlueChart G2 maar met een aantal belangrijke extra's.
Dit zijn satellietbeelden in hoge resolutie, 3D-perspectief boven- en onder water, techniek voor automatische begeleiding naar gekozen bestemming (AutoGuidance), luchtfoto's en gedetailleerde wegenkaarten in kustgebieden.
In het onverzicht hieronder ziet u de belangsrijkste verschillen tussen G2 en G2 Vision:Verschil tussen Garmin BlueChart G2 en G2 Vision

De Bluechart G2 houdt rekening met eb en vloedstanden. Alles wat u handig vindt bij navigatie op het water worden met deze software op uw Garmin weergegeven. Bovendien zijn ook wegen, restaurants, hotels en andere poi's aan de kust op dit kaartmateriaal te vinden. De verschillende BlueChart kaarten worden geleverd op (Micro)SD-kaart met SD kaartadapter. Steek dit kaartje in uw waternavigatiesysteem en u kunt direct gebruik maken van de zeekaarten en alle overige extra's die de BlueChart software biedt.

Extra informatie
Merk Garmin
Schrijf uw eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. U kunt hier inloggen of registreren