Garmin Blue Chart EU018R Nederland & Binnenwateren

Garmin BlueChart in G2 of G2 Vision HD uitvoering EU018R (regular)

 • Garmin BlueChart in G2 of G2 Vision HD uitvoering EU018R (regular)
 • Voorbeeld kaartweergave BlueChart G2
 • Extra's Garmin BlueChart G2 Vision HD
 • Voorbeeld kaartweergave BlueChart G2 (standaard) - Lokatie: Brest Frankrijk
 • Voorbeeld kaartweergave BlueChart G2 Vision - Lokatie: Brest Frankrijk

* Vereiste velden

€ 209,00

€ 195,00

Voorraad: Kies optie voor actuele voorraadstatus

Bestel vandaag en uw bestelling wordt verzonden: vandaag!

Als u dit product nu bestelt betalen wij voor u de verzendkosten.

Omschrijving

De Garmin BlueChart G2 waterkaart EU018R (Regular) bestrijkt geheel Nederland en de Nederlandse kust. Met deze EU018R kaart beschikt u over gedetailleerd kaartmateriaal van de Nederlandse binnenwateren met onder meer: Alle grote rivieren en meren, de Biesbosch, De Kaag en de Friese wateren en meren. U kunt zelf kiezen tussen de standaard G2 versie of voor de uitgebreidere G2 Vision HD variant.
De G2 Vision HD geeft extra informatie zoals: Satellietbeelden van uw locatie, 3-D perspectief boven- en onder water, auto guidance en luchtfoto's voor een ongekende realiteitsbeleving! De dekking van de kaart is bij de G2 en de G2 Vision HD hetzelfde.
Indien u een grotere dekking zoekt dan zijn de Large en Extra Large kaarten een optie voor u.


Ook de complete Nederlandse kust word afgedekt, erg handig voor schippers die de noordzee bevaren Op de foto ziet u de exacte geografische begrensing van de EU018R kaart.
Maak hieronder uw keuze uit de Garmin BlueChart G2 of kies voor de meest uitgebreide variant: De Garmin BlueChart G2 Vision HD.

 • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)
 • België € 7,95
 • Veertien dagen bedenktijd
 • Afhalen bij 2600 afhaalpunten (NL)
 • Afhalen bij 1400 afhaalpunten (BE)
 • 2 jaar Garantie

5265 klanten beoordelen Nautic Gear gemiddeld met een:

9.2
Wij helpen u graag!

Klantenservice: 0318 - 744755

ma-vr: 09:00 - 17:00

Details

De BlueChart G2 Vision HD biedt dezelfde hydrografische kwaliteitskaarten als de BlueChart G2 maar met een aantal belangrijke extra's.
Dit zijn satellietbeelden in hoge resolutie, 3D-perspectief boven- en onder water, techniek voor automatische begeleiding naar gekozen bestemming (AutoGuidance), luchtfoto's en gedetailleerde wegenkaarten in kustgebieden.
In het onverzicht hieronder ziet u de belangsrijkste verschillen tussen G2 en G2 Vision HD:Verschil tussen Garmin BlueChart G2 en G2 Vision

De Bluechart G2 houdt rekening met eb en vloedstanden. Alles wat u handig vindt bij navigatie op het water worden met deze software op uw Garmin weergegeven. Bovendien zijn ook wegen, restaurants, hotels en andere poi's aan de kust op dit kaartmateriaal te vinden. De verschillende BlueChart kaarten worden geleverd op (Micro)SD-kaart met SD kaartadapter. Steek dit kaartje in uw waternavigatiesysteem en u kunt direct gebruik maken van de zeekaarten en alle overige extra's die de BlueChart software biedt.

Extra informatie
Merk Garmin
Schrijf uw eigen review

Heeft u een Garmin Blue Chart EU018R Nederland & Binnenwateren? Laat andere klanten weten wat u van het product vindt en schrijf een review.

* Vereiste velden