Navionics Waterkaart Platinum+ Regular NPEU075R Ierland Westkust - Preloaded MSD

Platinum +

Navionics Waterkaart Platinum+ Regular NPEU075R Ierland Westkust - Preloaded MSD

Normale prijs € 252,00 € 241,00

Voorraadstatus: Levertijd 2 a 3 werkdagen

Stuur mij een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

Email:
Omschrijving

Met de Navionics Waterkaart Platinum+ NPEU075R Ireland, West Coast ontvangt u een duidelijke en uitgebreide waterkaart van de noord- en westkust van Ierlands en Noord-Ierland, van Cork tot Belfast. Ook de gebieden Shannon Inland, Shannon-Erne Waterways en de zuidwestelijke kust van Shotland zijn afgedekt. De kaart wordt voorgeprogrammeerd geleverd op een Micro SD kaart. Met de meegeleverde SD kaarthouder kunt u hem ook als gewone SD kaart gebruiken. De kaart dient u alleen even te registreren via de site van Navionics en dan kunt u hem in de plotter steken en is hij klaar voor gebruik.

De kaart wordt geleverd Inclusief een éénjarig abonnement op dagelijkse updates en geavanceerde functies. Na een jaar kan men verlengen tegen een gereduceerde prijs. De nautische, uitgebreide kaarten zijn afgeleid van meerdere officiële, overheids- en particuliere bronnen, weergegeven in een vertrouwde look en feel.

De Navionics Waterkaart Platinum+™ waterkaart voor de Noord- en Westkust van Ierland is voorzien van de meest geavanceerde functies. Zo is het voorzien van dock-to-dock routebegeleiding om uw reis met een voorgestelde route te kunnen beginnen. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het inzetten van de SonarChart Live Mapping-functie. Hiermee is het mogelijk om te kijken hoe nieuwe High Definition dieptekaarten zich in realtime ontwikkelen terwijl de boot door het water beweegt. Ook is het mogelijk om de weergave aan te passen om te concentreren op de details die er in uw situatie het meest toe doen. Tot slot is het mogelijk om gebruik te maken van de plottersynchronisatie functie. Hiermee is het onder andere mogelijk om routes en markeringen over te zetten en kaartlagen bij te werken, tussen een compatibele kaartplotter en de Boating-app.

De kaarten zijn voorzien van verschillende overlays, die aangezet kunnen worden naar uw voorkeur. Denk hierbij aan Reliëf Shading (voor een duidelijker beeld van de bodemstructuur) en SonarChart Shading Overlay (satellietbeelden)

Ten opzichte van de Nav+ kaarten van Navionics hebben de Platinum+ kaarten nog een aantal extra voordelen. Denk hierbij aan 3D-weergave en luchtfoto's. Bestel deze Navionics Waterkaart Platinum+ NPEU075R Ierland Westkust waterkaart direct bij NauticGear.nl!

 • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)
 • België € 7,95
 • Veertien dagen bedenktijd
 • Afhalen bij 2600 afhaalpunten (NL)
 • Afhalen bij 1400 afhaalpunten (BE)
 • 2 jaar Garantie

15083 klanten beoordelen Nautic Gear gemiddeld met een:

9.2
Wij helpen u graag!

Klantenservice: 0318 - 744755

ma-vr: 09:00 - 17:00

Navionics Ireland, West Coast Platinum+ NPEU075R:

 • Gebied: de westkust van Ierland en Noord-Ierland
 • Jaar lang gratis updates
 • Levering op Micro SD met SD kaarthouder
 • Regular kaart: gelokaliseerde gebieden
 • Met geavanceerde kaartopties
 • Met extra Platinum+ opties: 3D-weergave en luchtfoto's
 • Dock-to-dock Auto Guiding

Om er zeker van te zijn dat de waterkaart op uw plotter werkt kunt u de compatibiliteitslijst controleren
Bekijk hier de compatibiliteitlijst van de Navionics Platinum+ NPEU075R Ierland Westkust

Schrijf uw eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. U kunt hier inloggen of registreren