DAB antenne boot

Raster  Lijst 

 1. DVB-T2 geschikt
  DVB-T Sprietantenne voor Boot met LTE Filter

  Banten DVB-T/T2 antenne voor motorboot met LTE Filter

  € 99,00

  € 73,90

  (Tijdelijk) niet leverbaar

  De Banten DVB-T/T2 Sprietantenne is speciaal onworpen voor gebruik aan boord. Het grootste pluspunt is de rondom-gevoeligheid en de "looks" van deze antenne.
  De Banten DVB-T antenne past qua design vrijwel op elk schip en de ontvangst is suprieur! De Banten DVB-T antenne is geschikt voor de ontvangst van DVB-T/T2 signalen, de standaard die het huidige DVB-T systeem gaat opvolgen.

  De meegeleverde kunststof onderzijde past op elke standaard antenne-voet met een schroefdraadaansluing van 1"x14 (25mm) Daarmee is deze antenne te monteren op bijvoorbeeld de meeste Glomex antennevoeten. Hierdoor is de de Banten DVB-T antenne vrijwel op elke plek te monteren zolang u een bijpassende voet meebesteld voor het type montage dat u wenst. Dak, railing of mast montage.

  Tevens is deze antenne zeer geschikt voor DAB+ radio ontvangst. Beide signalen tegelijk ontvangen en gesplist doorsturen naar TV en radio is niet mogelijk. 
  De Banten DVB-T antenne word geleverd inclusief: Power Inserter, 5 meter Low Loss Coax kabel, 2 connectoren en een korte coax kabel tussen TV en Power Inserter.

  Wij adviseren u te kiezen voor een voordeelbundel. U heeft dan extra korting en gelijk de juiste steun in huis!

  Meer informatie
 2. Nieuw!
  Gussi G4 DAB+ antenne, tevens FM en AM ontvangst, incl kabel

  Gussi G4 DAB+ antenne, tevens FM en AM ontvangst, incl kabel

  € 69,95

  (Tijdelijk) niet leverbaar

  Als beste getest: de Gussi G4 DAB+ en tevens FM en AM antenne staat garant voor het beste radiosignaal wat voorhanden is. Digitale radio staat bekend als radio van CD-kwaliteit, zonder ruis en met een groot zenderaanbod. Dankzij de normale antenne aansluiting past deze antenne zonder adapters op de Gussi G4 radio en vele andere radio's die DAB+ ondersteunen. 

  Deze Gussi G4 DAB+ antenne wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal voor de bevestiging en een antennekabel met een royale lengte van 5 meter. De kwaliteit uit Zweden staat garant voor een betrouwbaar product, waardoor u zorgeloos kunt genieten van een helder DAB+ signaal.

  Nautic Gear levert deze Gussi G4 DAB+ FM/AM antenne snel en voordelig bij u thuis.

  Meer informatie
 3. Glomex RA300DAB DAB antenne, perfecte DAB radio ontvangst aan boord!

  Glomex RA300DAB DAB antenne FME

  € 59,95

  € 45,95

  De Glomex RA300DAB is de DAB antenne voor uw boot of yacht. De Glomex RA300DAB is 1,20 m lang en gemaakt van een UV en (zee) waterbestendig kunststof die de electronica in de antenne beschermd tegen de weersinvloeden. Door de 5/8"x24 aansluiting is deze DAB antenne de eigenlijk overal plaatsen met behulp van een aantal optionele antenne beugels. Let u er wel op dat de antenne niet flexibel is.Een beugel waarbij de antenne kan kantelen is te adviseren. De onderzijde van de antenne is voorzien van een FME aansluiting. Hierop pas naadloos een coaxkabel met FME aansluitingen waarbij aan de radiokant gekozen kan worden voor een optionele verloopstekker. Met de Glomex RA300DAB haalt u een uitstekende DAb radio antenne voor uw boot of yacht in huis. Via de voordeelbundels koopt u snel de juiste optionele artikelen in een muisklik en ontvnagt u tevens extra korting! Meer informatie
 4. Glomex RA362 adapter FME male > SMB female

  Glomex RA362 adapter FME male > SMB female

  € 10,20

  € 9,49

  Deze Glomex RA362 adapter gebruyikt u om van een FME aansluiting zoals op de FME coaxkabel zit te verlopen naar een SMB-female. Op veel DAB radio's wordt zo'n SMB female aansluiting gebruikt als antenne ingang. Het voordeel van het FME systeem is dat de FME connector op de coaxkabel net zo dik is als de kabel zelf. Daarmee wordt het doorvoeren van de kabel door het dek bijvoorbeeld een fluitje van een cent. Als eenmaal Meer informatie

Raster  Lijst