Glomex Webboat PLUS antenne 4G WiFi

Glomex webboat antenne - WiFi aan boord

 • Glomex Webboat antenne Internet aan boord via Wifi of 3- 4G
 • Glomex webboat antenne - WiFi aan boord
 • Glomex Webboat antenne tot 32 gebruikers

€ 989,00

€ 879,00

(Tijdelijk) niet leverbaar

Stuur mij een e-mail zodra dit product weer op voorraad is
Laden...
Omschrijving

Met de Glomex Webboat PLUS 4G antenne heeft u altijd een "High Speed" internet verbinding aan boord, tot soms wel 10 Km uit de kust! Via de draadloze Wifi verbinding of 4G verbinding kunt u met uw Tablet, smartphone, laptop en tal van adere apparatuur aanloggen op de Webboat antenne.
Het enige dat u hoeft te doen is een simkaart in de Webboat antenne te schuiven (niet meegeleverd) en de antenne ontvangt via 3G en 4G internet via het draadloze telefonienetwerk van de provider van de Simkaart.
De webboat PLUS heeft de mogelijkheid om twee simkaarten te gerbuiken. Dit werkt globaal tot 10 Km uit de kust.

Ligt u met uw boot in de haven dan logt de Glomex Webboat Antenne via WiFi automatisch aan op bekende Wifi Hotspots. De Webboat antenne detecteert zelf of er een bruikbare Wifi hotspot is en voorkomt daarmee onnodig (kostbaar) dataverkeer via 3G en 4G verbindingen. Doordat de Behuizing van de Webboat antenne 2 uitgekiende Wifi Antennes herbergt heeft u een veel beter bereik dan met de antenne is bijvoorbeeld telefoon of tablet. Ook een verder weg gelegen Wifispot is meestal gewoon te ontvangen met de Webboat antenne. Via de Glomex App, beschikbaar voor IOS en Android, is de antenne eenvoudig in te stellen.

Wie graag beschikt over een internet aan boord voor iedereen doet met de Glomex Webboat een uitstekende keuze: Eenvoudig aanloggen met smartphone, tablet via Wifi. Internet via bekende WiFi-spots als u in de haven ligt en vaart u langs de kust dan beschikt u over WiFi via 3- en 4G in combinatie met een losse SIM kaart. De montage is eenvoudig geen extra bekabeling benodigd, alleen spanning (10-30 volt) naar de antenne.

 • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)
 • België € 7,95
 • Veertien dagen bedenktijd
 • Afhalen bij 2600 afhaalpunten (NL)
 • Afhalen bij 1400 afhaalpunten (BE)
 • 2 jaar Garantie

10703 klanten beoordelen Nautic Gear gemiddeld met een:

9.2
Wij helpen u graag!

Klantenservice: 0318 - 744755

ma-vr: 09:00 - 17:00

Accessoires

Selecteer losse producten om direct mee te bestellen of selecteer alles

Details

Wie graag internet aan boord heeft, of varend langs de kust doet met het kiezen voor de Glomex Webboat een prima keuze.
De Webboat antenne ontvangt internet of via Wifi als u in de haven ligt en er een Wifi Hotspot aanwezig is, of via het 3-of 4G telefonienetwerk (sim kaartje benodigd)
Met de Webboat antenne ontvangt u ook de signalen van een Wifi Hotspot die bijvoorbeeld bij het havenkantoor gesitueerd is.
De Webboat antenne is in staat om iets verder weg gelegen Hotspot toch te ontvangen waar bijvoorbeeld uw telefoon geen ontvangst meer heeft.

Daarmee is de Webboat antenne voor een breed publiek heel handig: U ontvangt Wifi als u aan de steiger ligt en bent u buiten bereik van een beschikbaar bekend WiFi-station dat schakelt de Webboat antenne automatisch over naar de beschikbare 3- of 4G verbinding.
Elke opvarende kan met een door u uit te reiken inlogcode aanloggen op de webboat antenne via smartphone, tablet of PC.

De Webboat antenne beschikt tevens over een ethernet aansluiting. Dit kan handig zijn voor schippers van stalen schepen waarbij het Wifi signaal van de antenne niet in de boot te ontvangen is. In dat geval is het ingebouwde accespoint in de antenne eenvoudig uit de dome te halen en via een ethernet kabel te verbinden met de antenne. Het accespoint plaatst u dan in uw schip.

De Webboat antenne werkt ook met prepaid SIM kaartjes, waardoor onverwachte hoge kosten voorkomen kunnen worden. Afhankelijk van de SIM kaart wordt automatisch de provider geselecteerd.

De Webboat antenne van Glomex geeft u maximale vrijheid wanneer het gaat om internet aan boord. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.
Zo is het mogelijk dat wanneer u bijvoorbeeld in de haven ligt u uw boot in de gaten houd via een WiFi camera die weer verbonden is met de Webboat antenne.

Pluspunten:

 • Eenvoudige installatie. In combinatie met de gratis te downloaden Glomex App. configureert u snel de Webboat antenne
 • Geen extra bekabeling benodigd, alleen een spanningskabel (10-30v) 
 • High Performance 3- 4G "diversity" antenne's
 • Ontvangt tot 10 Km uit de kust (afhankelijk van hoogte antenne en grondstation)
 • Voordeliger dan internet via satelliet
 • Maximaal 32 gebruikers kunnen tegelijkertijd aanloggen.

Technische gegevens:

 • Afmetingen antenne: (diam x H) 250 x 300 mm
 • 4G backup wan functie
 • LTE 4G up to 100 Mbps in download and 50 Mbps in upload
 • DC- HSPA+ up to 42 Mbps in download and 5.76 Mbps in upload

 Downoad:

Extra informatie
Merk Glomex
Kleur Wit
Geverifieerde Reviews

4 customers reviewed this product with an average of 9.5.

Fijn stuk technologie Geplaatst door op 14 september 2019
Als keynote speaker & technisch expert ben ik bijna alle dagen onderweg met ons mobiel kantoor. Dankzij de Glomex hebben we altijd en overal onze eigen wifi door de 4G kaart. De Glomex in combinatie met een abonnement met onbeperkt data geeft ons dezelfde mogelijkheden zoals op ons kantoor thuis. De handleiding zeker het deel betreffende het ingeven van een niet in de lijst aanwezige APN code kan wel beter.
Uitstekende antenne met handige app om hem in te stellen Geplaatst door op 12 april 2019
Deze Glomex Webboat PLUS is niet goedkoop maar wet erg goed. Instellen gaat redelijk eenvoudig, zeker wanneer je een beetje internet kennis hebt. Je kan een App downloaden voor de smartphone waarmee je de Webboat PLUS wifi antenne kunt bedienen.
Op zich hoef je er niet veel mee te doen, eenmaal ingesteld gaat de rest vanzelf, tenzij je een nieuwe Wifi punt wilt toevoegen.
De levering via NauticGear ging bijzonder vlot.
Perfecte internetverbinding Geplaatst door op 19 april 2018
Geweldige vooruitgang in kwaliteit en stabiliteit van mijn boordnetwerk!
Zelf mijn omboard camerasysteem werkt perfect en zonder enige hapering.
Niet goedkoop, maar elke Euro waard!
Niet goedkoop, wel supergoed! Geplaatst door op 22 februari 2018
Gewoon supergoede Wifi range extender en accespoint in 1 apoaraat. Geen wifi, dan heb je 4G via 2 simsloten. Zit een app bij voor installatie en dat is reuze handig
Schrijf uw eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. U kunt hier inloggen of registreren