Scheepsservies Bali

Scheepsservies Bali

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

De scheepsservies serie 'Bali' van Marine Business brengt u in fantastische strand en zee sferen. Dit komt door het kleurgebruik van taupe in combinatie met het design van de print.Deze serviesset is zeer compleet met dinerborden, diepe borden, soepkommen, schalen, mokken en glazen. Zo heeft u een mooie eenheid in het scheepsservies op uw boot.

Servies voor aan boord

Wanneer u een gezellige avond op uw boot voor de boeg heeft met vrienden of familie en u wilt lekker voor ze koken aan boord of misschien lekker bbq-en met een cobb barbeque dan is het ook belangrijk om goed servies aan boord te hebben. Want goed eten moet natuurlijk mooi gepresenteerd worden met een fraai gedekte tafel. Maar niet alleen voor het oog. Een boot is behoorlijk bewegelijk en u wilt niet dat uw mooie servies kapot valt. Goed scheepsservies is om die reden vervaardigd van melamine.

Melamine bootservies

Omdat een boot niet stil ligt is goed bootservies vervaardigt van 100% pure melamine. Dit maakt het servies praktisch onbreekbaar en krasvrij. Mocht er een glas of bord vallen zal dit geen gevolgen hebben. Alle borden en schalen in de 'Bali' serie zijn vervaardigd van melamine. De glazen zijn gemaakt van Tritan. Dit heeft dezelfde onbreekbare en krasvrije eigenschappen als melamine. Tritan is alleen kraakhelder en daardoor niet van echt glas te onderscheiden. Nog een voordeel, van zowel melamine als tritan, is dat het scheepsservies gewoon in de vaatwasser kan. Wij raden u niet aan om dit servies in de magnetron te gebruiken, daarvoor is het niet geschikt.