Scheepsservies Columbus

Scheepsservies Columbus

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Scheepsservies Columbus

Het scheepsservies Columbus van Marine Business is "onbreekbaar" en vaatwasserbestendig. De combinatie van diep Navy blauw met wit geeft een zeer nautische en scheepse uitstraling aan uw gedekte tafel. Het ontwerp van de dinnerborden, dessertschaaltjes en serveerblad verwijzen naar de avontuurlijke tocht van Christopher Columbus.

Columbus 24-delige bestekset

Een in het oogspringend onderdeel van het Columbus servies is het van roestvrij staal gemaakte 24-delige bestekset. Het sluit naadloos aan bij het servies en de windroos-tekening komt terug is de handvatten van het scheepsbestek. Het is een stijlvolle gravure die met laser inggegraveerd is.

Onbreekbare glazen "Clear"

Bovenaan de pagina met het overzicht van columbus scheepsservies vindt een een serie blanco "glazen" Deze "onbreekbare" glazen zijn goed te combineren met het Columbus scheepsservies. Ze zijn gemakt van Tritan. Het voordeel van dit materiaal dat ze temperaturen aan kunnen tot het kookpunt. Daarnaast zijn de "freezer Safe" en geschikt om in de magnetron te gebruiken. Uiteraard zijn deze Clear glazen vaatwasserbestendig. Daarnaast hebben deze glazen allen een anti-slipring aan de onderzijde!

24 Delige Scheepsserviesset Columbus

Natuurlijk kun je naar wens elk deel van een serie scheepsservies los kopen. Handig is om een 24 of 16 delige scheepsserviesset van het type Columbus te overwegen. Zo haalt u snel en eenvoudig de basis in huis en u krijgt een handige opbergtas meegeleverd. Vindt u een 24-delig scheepsservies te uitgebreid? dan is het handig te weten dat er ook een 16-delig scheepsservies van het type columbus verkrijgbaar is. Heeft u hulp nodig bij het bestellen of heeft u een vraag? belt u ons dan wij helpen u graag!