Scheepsservies Enjoy Life!

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Scheepsservies Enjoy Life

Het scheepsservies Enjoy life van Marine Business is "onbreekbaar" en vaatwasserbestendig. Het ontwerp is casual, trendy en is een mix van Amerikaanse jaren 50 en een caribische stijl. Bijzonder zijn de stervormige schaaltjes, maar ook de soepborden en de saladeschaal met bestek en Saladeschaal met saladebestek zijn hippe items.

Scheepsservies of tuinservies?

Dit scheepsservies Sea word ook veel aangeschaft om het niet aan boord maar in de tuin te gebruiken. Het voordeel van dit onbreekbare servies is dat wanneer bijvoorbeeld een glas of bord valt u geen tuin vol met scherven heeft waaraan mensen zich kunnnen snijden. Leuke items om buiten te gebruiken zijn bijvoorbeeldde snack- en tappasset. Handig voor tappas, nootjes of kleine borrelhapjes.

Onbreekbare glazen "Clear"

Bovenaan de pagina met het overzicht van Enjoy scheepsservies van Marine Business vindt u een serie blanco "glazen" Deze "onbreekbare" glazen zijn goed te combineren met het Enjoy scheepsservies. Ze zijn gemaakt van Tritan. Het voordeel van dit materiaal dat ze temperaturen aan kunnen tot het kookpunt. Daarnaast zijn de "Freezer Safe" en geschikt om in de magnetron te gebruiken. Uiteraard zijn deze Clear glazen vaatwasserbestendig.

24 Delige Scheepsserviesset Enjoy Life

Natuurlijk kun je naar wens elk deel van een serie scheepsservies los kopen. Handig is om een 24 of 16 delige scheepsserviesset van het type Enjoy life te overwegen. Zo haalt u snel en eenvoudig de basis in huis en u krijgt een handige opbergtas meegeleverd. Heeft u hulp nodig bij het bestellen of heeft u een vraag? belt u ons dan wij helpen u graag!