Scheepsservies Sea

Scheepsservies Sea

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Scheepsservies Sea

Sinds het uitkomen van het scheepsservies Sea van Marine Business is deze collectie een "Rising Star" Het zuidelijke design doet denken aan "Riviera Maison", Franse kusten, Zuidelijke standen, en een frisse duik in de middellandse zee. Scheepsservies Sea brengt niet alleen het zomergevoel aan boord van je schip, ook buiten op uw terras, langs de rand van uw zwembad of op het tafeltje naast uw loungebank past dit servies uitstekend. Neem nou deze onbreekbare champange glazen ze zijn stijlvol, trendy en zien er goed uit. Verras uw meevaarders met een glaasje "bubbels" uit deze mooi vormgegeven, gedesignde champange glazen. Maar ook een goede kop koffie drinkt lekker uit deze stapelbare mokken

Sea van Marine Business

Sea scheepsservies van Marine Business is niet zomaar een scheepsservies. Marine Business maakt en produceert al sinds 1985 onbreekbaar servies. Jarenlange ervaringen hebben geleid tot een topproduct. De meeste items zijn vaatwasser- en magnetronbestendig, licht van gewicht en geschikt voor warme dranken. Naast de wat meer standaard items zoals de Sea dinnerborden of de Sea lunchborden is bijvoorbeeld het vierkante dienblad en de Sea snackschaaltjes en tappasset een leuk item die ook thuis, op het terras en in de tuin goed gebruikt kunnen worden.

Sea scheepsservies kopen

Natuurlijk kun je naar wens elk deel van een serie scheepsservies los kopen. Handig is om een 24 of 16 delige scheepsserviesset van het type Sea te overwegen. Zo haalt u snel en eenvoudig de basis in huis en u krijgt een handige opbergtas meegeleverd. Vindt u een 24-delig scheepsservies te uitgebreid? dan is het handig te weten dat er ook een 16-delig scheepsservies van het type Sea verkrijgbaar is. Heeft u hulp nodig bij het bestellen of heeft u een vraag? belt u ons dan wij helpen u graag!