Strandtassen & manden

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Een goede strandtas of picknickmand is natuurlijk onmisbaar wanneer u een dagje met de boot weg bent of naar het strand gaat. En dan wilt u natuurlijk wel een strandtas of mand waarmee u gezien mag worden. Bij NauticGear hebben we de strandtassen en manden van Maine Business in ons assortiment. Tassen en manden van hoogwaardige kwaliteit en met een design die een heerlijk nautisch tintje heeft. Daarmee kunt u dus fantastisch langs de boulevard tijdens de zomerdagen.

Grote strandtas

Met zo'n dagje weg wilt u natuurlijk wel het een en ander mee kunnen nemen. De strandtassen zijn bijzonder groot en u zult merken dat u geen ruimte tekort komt. Of u er nu handdoeken in kwijt wilt als u naar het zwembad of strand gaat, of de bootschappen wanneer u wilt gaan koken aan boord van uw boot, het past allemaal.

Picknickmand

Een picknickmand is een uitkomst wanneer u lekker op het dek van uw boot wilt genieten van heerlijke broodjes en een wijntje tijdens een warme zomerdag. De picknickmanden bij NauticGear zijn van aluminium en polyester en daardoor kwalitatief hoog en sterk. Ideaal ook om je scheepsservies in op te bergen!