Garmin Quatix 5 Smartwatch met hartslagmeting
Nieuw!

Garmin Quatix 5 Smartwatch watersporthorloge met hartslagmeting en apps voorzijde

 • Garmin Quatix 5 Smartwatch watersporthorloge met hartslagmeting en apps voorzijde
 • Garmin Quatix 5 Smartwatch watersporthorloge met hartslagmeting en apps
 • Garmin Quatix 5 Smartwatch watersporthorloge met hartslagmeting en apps
 • Garmin Quatix 5 Smartwatch watersporthorloge met hartslagmeting en apps
 • Garmin Quatix 5 Smartwatch watersporthorloge met hartslagmeting en apps zijkant
 • Garmin Quatix 5 Smartwatch watersporthorloge met hartslagmeting en apps zijkant 2
 • Garmin Quatix 5 Smartwatch watersporthorloge met hartslagmeting en apps toepassing

€ 499,00

€ 479,00

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

Als u dit product nu bestelt betalen wij voor u de verzendkosten.

Omschrijving

De Garmin Quatix 5 is de ideale Smartwatch voor op het water. Deze vernieuwde uitvoering zit weer boordevol techniek, en is nog completer dan zijn voorgangers. Het horloge beschikt over allerlei functies die voor motorbootvaarders, zeilers en vissers zeer interessant zijn. Bovendien is de Garmin Quatix 5 een stoer horloge om te zien.Hij word geleverd met een blauwe Siliconenband; een opvallende kleur voor de echte watersporter. Er zijn bij Garmin ook andere toffe of juist minder opvallende kleuren bandjes beschikbaar. De Quatix 5 is koppelbaar met IOS en Android smartphones, welke voorzien zijn van Bluetooth versie 4.0 of hoger. Dat zijn eigenlijk de meeste nieuwere smartphones.

De EXO rand en knoppen zijn van beschermend roestvrijstaal en herbergt de hooggevoelige GPS en GLOSNASS antenne. Het horloge is waterbestendig.
Op het horloge zijn allerlei gebruiksvriendelijke apps te installeren die informatie bieden over getijden, informatie over zeilraces, visvangsttellers en wedstrijdtimer, ankerwacht, een wekker en veel meer. De afmetingen van de Garmin Quatix 5 zijn: Diameter: 47mm bij 15,5mm. De schermgrootte is: 30 mm, en is nog scherper dan bij de oude versie.

De Quatix 5 is hetzelfde horloge als de Fenix serie, echter is het horloge voorzien van enkele watersport-specifieke toepassingen. Dit nieuwe model, de Quatix 5, heeft bovendien geïntegreerde hartslagmeting op de pols, waardoor een hartslagband overbodig wordt.

Via de Garmin Connect IQ Store kunt u allerlei extra App's downloaden voor de Garmin Quatix 5.


Personaliseer uw Quatix met 300 verschillende wijzerplaten die te downloaden zijn waardoor het horloge altijd aansluit bij je eigen stijl en wens.
Natuurlijk is de Garmin Quatix 5 veel meer dan gewoon een mooie Smartwatch:
Het is een draagbaar instrument dat compatible Garmin electronica kan bedienen of gegevens van die electronica laat zien op het scherm van de Quatix.
Je kan er bijvoorbeeld je Fusion geluidsinstallatie mee bedienen maar ook gegevens uit een NMEA 2000 netwerk op laten zien via Garmin Compatible electronica met een vaste steun.

In een oogopslag zie je waterdiepte, snelheid en temperatuur, maar ook windgegevens ect. De Quatix 5 is zelfs uitgerust met een MOB (man overboord) knop.
Kortom de Garmin Quatix 5 is echt een aanrader en combineerd een stoer en stijlvol design met ultieme watersport functies!

 • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)
 • België € 7,95
 • Veertien dagen bedenktijd
 • Afhalen bij 2600 afhaalpunten (NL)
 • Afhalen bij 1400 afhaalpunten (BE)
 • 2 jaar Garantie

5637 klanten beoordelen Nautic Gear gemiddeld met een:

9.2
Wij helpen u graag!

Klantenservice: 0318 - 744755

ma-vr: 09:00 - 17:00

Details

Handleiding Garmin Quatix 5:

De Garmin Quatix 5 is alweer een nieuwe generatie van het bekende watersporthorloge. Omdat de Garmin Quatix 5 een zeer uitgebreide Smartwatch is kunt u hieronder de Nederlandse handleiding als PDF downloaden. Zo kunt u snel het antwoord vinden op uw specifieke vragen die in onze beschrijving wellicht niet aan bod komt.
Wij adviseren u de handleidng te lezen, u zult zich verbazen wat er allemaal mogelijk is met de Garmin Quatix 5 inclusief geïntegreerde hartslagmeting!

Download hier de handleiding van de Garmin Quatix 5

De Garmin Quatix 5, Het ulieme watersporthorloge en eyecatcher op het land!

De Garmin Quatix 5 is voorzien van een EXO rand en knoppen van beschermend roestvrijstaal die niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol. In de rand bevindt zich een ingebouwde GPS- en GLONASS-antenne met hoge gevoeligheid. De Quatix 5 beschikt over een uniek Garmin Chroma Display™ met hoge resolutie en LED-schermverlichting dat in zonlicht afleesbaar is. Hiermee kunt u uw gegevens bij alle lichtomstandigheden aflezen. Het is waterbestendig tot 100 meter en de batterij heeft een gebruiksduur tot 24 uur in GPS-modus, 100 uur in UltraTrac™ batterijspaarstand en 16 dagen in de smartwatch-stand in horlogemodus (afhankelijk van de instellingen).

De Garmin Quatix 5 is voorzien van verschillende waterport functies:

Een unieke toevoeging aan dit nieuwe model is de geïntegreerde hartslagmeting, zonder dat daarbij een borstband noodzakelijk is. Nieuwe technieken maken het mogelijk om rechtstreeks op de pols te meten. Zo is het ongemak van een losse hartslagband verleden tijd. Maar het is meer dan alleen een horloge - het is een draagbaar instrument dat NMEA 2000® gegevens van compatibele Garmin electronica met vaste steun kan streamen. In één oogopslag ziet u de snelheid, waterdiepte, temperatuur, windgegevens en meer. Daarnaast hebt u toegang tot de meest actuele gegevens over getijden voor uw omgeving die via uw smartphone naar uw Quatix 5 watersporthorloge worden gedownload. Er is ook een knop voor Man overboord (MOB) waarmee de gebruiker eenvoudig en snel een locatie kan opslaan als een bemanningslid overboord gaat, zodat u gemakkelijk de weg terug kunt vinden. Het horloge biedt een brede keuze aan maritieme watchfaces waarmee u uw interesse in watersport kunt laten zien.

De Garmin Quatix 5, uitermate handig voor vissers:

U kunt routes en waypoints laden op de Quatix 5 smartwatch. Met behulp van GPS- en GLONASS-navigatie om uw pols vindt u een goede visplek, markeert u het waypoint en navigeert u er later gemakkelijk naar terug. De Quatix 5 legt automatisch uw spoor vast en begeleidt u als dat nodig is ook weer terug naar uw startpunt. Zo kunt u zelfs zonder kaartplotter aan boord de weg vinden naar uw favoriete visplekken. U kunt ook navigeren met behulp van Sight 'N Go. Kies een punt in de verte waar u naartoe wilt varen, stel de Quatix 5 in en u wordt naar uw locatie toe geleid. Dit is vooral nuttig voor kajakkers en kanovaarders. Het horloge beschikt bovendien over een zon- en maankalender voor vissen en jagen zodat u weet wanneer het de perfecte tijd is om te vissen. Maar u kunt niet alleen kustvissen met Garmin Quatix 5.

Vissen in open water met de Quatix 5:

Sportvissers op zee die op zoek zijn naar een grote vangst kunnen gebruikmaken van de speciale functies die de Quatix 5 voor hen heeft. Naast de navigatiekenmerken en zelfstandige MOB-functie beschikt de Quatix 5 ook over de mogelijkheid om NMEA 2000 gegevens zoals diepte, snelheid, watertemperatuur en meer te streamen en te bekijken, waar op de boot u zich ook bevindt. De ingebouwde barometer meet barometrische druk zodat u weersveranderingen kunt ontdekken. Daarnaast kunt u via uw smartphone de meest actuele gegevens over getijden downloaden voor uw gebied.

Varen met uw Garmin Quatix 5:

Met een Quatix 5 smartwatch om uw pols hebt u meer controle, een beter omgevingsbewustzijn en meer zelfvertrouwen, waar op de boot u zich ook bevindt. NMEA 2000 gegevens kunnen draadloos naar uw Quatix 5 worden gestreamd vanaf uw Garmin kaartplotter. Hierdoor kunt u NMEA 2000 gegevens, zoals windsnelheid en richting, waterdiepte en meer, direct op uw horloge bekijken. Daarnaast is er een ankerwacht die u waarschuwt als uw boot begint af te drijven. De ankerwacht beschikt over een alarmfunctie en calculator voor ankerdiepte zodat u weet hoeveel u het anker moet laten vieren voor de juiste trekkracht. Het horloge functioneert ook als een reservenavigatiesysteem voor als er iets gebeurt met het elektrische systeem aan boord.

Zeilen met de Garmin Quatix 5:

Behalve de tijd, kunt u nu op uw horloge ook alle belangrijke informatie voor zeilraces ontvangen. Met de virtuele startlijn stelt u een lijn in tussen twee gemarkeerde GPS-waypoints, bijvoorbeeld tussen een boei en de scheidsrechtersboot. Uw Quatix 5 berekent vervolgens de afstand en tijd tussen u en de startlijn, die u in een oogopslag kunt bekijken op uw pols. Vervolgens combineert de Quatix 5 de virtuele startlijn met een ingebouwde afteltimer om zowel de afstand tot de lijn als de gewenste snelheid en de beschikbare 'burn'-tijd te berekenen. De afteltimer, met grote, gemakkelijk te lezen cijfers, helpt u om uw vaartuig op maximale snelheid op precies het juiste moment over de startlijn te laten varen. Zodra de race is begonnen, geeft de Koersassistentiemodus aan of de windrichting gunstiger ('lift') of ongunstiger ('header') wordt, gebaseerd op de ingevoerde optimale koershoek. Met behulp van Koersassistentie wordt uw vaart u efficiënter en met meer controle.

Bedien uw Fusion Audio apparatuur:

Dit uitzonderlijke horloge beschikt ook over ingebouwde functies voor afstandsbediening. Download een gratis app in de Connect IQ™ storezodat u uw FUSION geluidsinstallatie kunt bedienen met uw horloge. U kunt het volume aanpassen, een ander nummer kiezen en meer. U hebt wel een GPSMAP® kaartplotter uit 2014 of later nodig om via FUSION-Link verbinding te maken met uw FUSION geluidsinstallatie. U kunt ook de muziekspeler op uw telefoon en uw VIRB® XE action camera op afstand bedienen.

Hoogetemeter, Barometer en Kompas:

De Garmin Quatix 5 is een uitgebreid weerstation; de Quatix 5 is uitgerust met ABC-sensoren (hoogtemeter, barometer en kompas) die relevante real-time informatie bieden. De ingebouwde hoogtemeter biedt hoogtegegevens waarmee u uw stijging en daling nauwkeurig in de gaten houdt, terwijl de barometer weersveranderingen kan voorspellen op basis van luchtdruktrends. Met het 3-assige kompas vindt u altijd uw weg, ongeacht of u stilstaat of beweegt.

De Quatix 5 kalibreert automatisch de ABC-sensoren met de eigen GPS-ontvanger en stelt automatisch de tijd in op basis van uw locatie. Koppel uw Quatix met de tempe, onze externe temperatuursensor, voor extreem nauwkeurige temperatuurmetingen.

Garmin Quatix 5, Zeer complete navigatie:

Het enige GPS-navigatietoestel en ABC-horloge (hoogtemeter, barometer en kompas) dat is voorzien van onze geavanceerde GPS-technologie en gecombineerde trainingsfuncties. De Quatix 5 biedt uitgebreide navigatie- en volgfuncties om u te helpen uw weg te vinden op het water en buiten de gebaande paden. De ingebouwde sensoren geven informatie over koers, hoogte en weersveranderingen.

Tijdens uw trips wordt een GPS-tracklog bijgehouden, een soort elektronisch kruimelspoor. U kunt ook locaties markeren, zoals een start-/eindstreep, koerscontrolepunten of een haven, ligplaats, kampeerterrein, voertuig of ander nuttig punt. Met een Garmin Quatix 5 kunt u koersen maken en volgen, maximaal 1000 locaties markeren en maximaal 10.000 tracks opslaan en er naartoe navigeren. Plan trips en deel avonturen met vrienden en familie via BaseCamp™.

Activiteiten op het land en op het water:

Een Quatix 5 horloge is niet alleen voor op het water. Met functies voor peddelen kunt u uw aantal slagen en cadans bijhouden om een efficiëntiescore te maken. Het horloge biedt ook gegevens over surfgetijden en aanpasbare activiteitsfuncties. Op het land biedt het horloge multisport-functies voor hardlopen, hiken, zwemmen en meer. Het heeft zelfs een activity tracker waarmee u uw aantal stappen, verbrande calorieën en gelopen trappen registreert. Aan het einde van de dag houdt het horloge ook nog uw slaap bij, voor nauwkeurige gegevens over uw totale slaap, onrustige perioden en perioden van rustige slaap.

Geavanceerde Fitness informatie:

Het Quatix 5 watersporthorloge zit boordevol trainingsfuncties die u alles vertellen over uw conditie en fitheid. De eerste is de VO2 max.-schatting. In combinatie met een hartslagmeter verwerkt een Quatix 5 gegevens zoals uw hardloopsnelheid, hartslagen per minuut en hartslagwisselingen om een schatting te maken van het maximale zuurstofvolume dat u per minuut kunt opnemen². Volg veranderingen in uw VO2 max. om te zien hoe u fitter wordt en om uw conditie te vergelijken met die van anderen. Andere fitnessfuncties zijn Hersteladvies, met een Hersteltimer en Herstelcontrole, plus de functie Racevoorspelling, die uw ideale finishtijd voorspelt op basis van uw huidige VO2 max-waarde.

 Functies voor harlopen:

Het Quatix 5 horloge van Garmin geeft uitgebreide feedback over uw hardloopvorm via verschillende meetgegevens. Bij gebruik in combinatie met de HRM-Run monitor² legt de Quatix 5 uw cadans, verticale beweging (oscillatie) en contacttijd met de grond vast. Deze gegevens vormen uw hardloopdynamiek en bepalen uw krachtsinspanning tijdens het hardlopen.

Aangepaste App's en wijzerplaten:

Personaliseer uw Quatix 5 met gratis downloads uit onze Connect IQ store. U kunt uw wijzerplaat aanpassen, gegevensvelden toevoegen en apps en widgets downloaden die u in één oogopslag informatie geven.

Stay connected:

Onder de connected functies vallen automatisch uploaden, live laten volgen en delen op sociale media via de gratis Garmin Connect™ en Garmin Connect™ Mobile online fitness apps, plus optionele downloads van unieke apps voor integratie van horloge en telefoon.³

In de doos:

 • Garmin Quatix 5 watersporthorloge met blauwe, siliconen horlogeband
 • USB-oplaad/gegevenskabel
 • Documentatie

Specificaties:

 • Afmetingen: 47 x 47 x 15,5 mm
 • Schermgrootte: 30mm
 • Schermresolutie: 240 x 240 pixels, In zonlicht afleesbaar
 • Aanraakscherm: Nee
 • Kleurenscherm: Ja
 • Scherm met negatieve modus: Ja
 • Gewicht: 85 gram
 • Batterijduur: Tot 100 uur in Ultra Tac mode, tot 24 uur is GPS trainingsmode, tot 16 dagen in horloge modus
 • Waterbestendigheid: Waterbestendig 10 ATM
 • GPS en GLOSNASS ontvanger
 • Voorzien van barometrische hoogtemeter
 • Voorzien van elektrosich kompas
 • Meldingen vanaf uw IOS of Android smartphone, zoals mail, sms ect
 • Voorizen van trilalarm
 • Voorzien van muziek bediening
 • voorzien van "find my phone"
 • Geschikt als VIRB (Garmin action cam) afstandsbediening
 • Eigen, nuttige punten toevoegen
 • 1000 Waypoints / locaties
 • 30 routes
Extra informatie
Merk Garmin
Kleur Zie foto
Schrijf uw eigen review

Heeft u een Garmin Quatix 5 Smartwatch met hartslagmeting? Laat andere klanten weten wat u van het product vindt en schrijf een review.

* Vereiste velden