Marine Business, lees hier alles over de nieuwste collectie servies

16 februari 2021

Marine business servies

Marine Business servies uit Spanje is een begrip in markt en toonaangevend wanneer het gaat om scheepsserviezen. Ook bij Marine Business staan de ontwikkelingen niet stil zijn er naast mooie serviezen ook glazen verkrijgbaar. Daarmee bedoelen we in dit geval overigens kunststof glaswerk.
Onbreekbaar, licht van gewicht en veilig in gebruik. Marine Business is het enige merk ter wereld dat zoveel keuze biedt wanneer het gaat om scheepsservies.
Bij de huidige watersporter gaat lekker varen vaak hand in hand met heerlijk eten en drinken. Want naast het varen is een lekker ontbijt, lunch of dinner aan boord altijd een genietmomentje van de dag. En met een “onbreekbaar” servies van Marine Business doet u dat in stijl!

Marine business, “onbreekbaar” scheepsservies

De meeste serviezen van Marine business zijn gemaakt van speciale kunststoffen zoals Bamboe-vrij melamine, MS, een mix van Acrylic en polysterene, tritan of polycarbonaat. Marine Business kiest speciaal voor deze kunststoffen omdat ze bijna niet te onderscheiden zijn van ”echt” glas of aardewerk en daardoor een zeer luxe uitstraling hebben en zich hierdoor duidelijk onderscheiden van “IKEA servies”
Marine Business servies is onbreekbaar. En, om te voorkomen dat wegglijden servies bij een sterke zeegang toch breekt hebben een aantal scheepsserviezen een anti-slip-ring aan de onderzijde. Hierdoor kan een bord, mok of koffiebeker niet gaan schuiven. Dus ook bij een “strak windje” prima te gebruiken.

Modern, trendy of juist traditioneel, welke smaak u ook heeft met een Marine Business servies slaagt u altijd!

Zou u toch een keer een deel laten vallen dan is er niks aan de hand want bij een normale val zal dit servies niet breken. Handig want zo voorkomt u scherven! Dit maat dit Marine Business scheepsservies erg aan aantrekkelijk wanneer u servies bijvoorbeeld op een terras of rond een zwembad gebruikt. Bij vallen hoeft u niet bang te zijn voor glasscherven op uw dek of terras.
Daarnaast is het scheepsservies van Marine Business erg licht van gewicht wat een bijkomend voordeel oplevert wanneer u bijvoorbeeld een zeilboot heeft en extra aandacht geeft aan het totale gewicht. Wel een aandachtspunt: Wanneer u in de herfst of winter op een koude zatermorgen een beker of mok volgiet met kokend water kan het mis gaan. Door het enorme temperatuurverschil tussen de ijskoude mok en kokend water bestaat de kans dat een mok knapt. Is de temperatuur van de vloeistof warm maar een eind onder het kookpunt? dan is er niets aan de hand.

Marine Business Servies 2021/2022

Marine Business, BPA vrij servies

Het Marine Business scheepsservies is gemaakt van kunststoffen welke “BPA Vrij” zijn.
BPA is een chemische stof (Bisofenol A) die in veel plastic producten zit zoals bouwmaterialen, elektronica, plastic flessen en speelgoed. Het serviesgoed van Marine Business is BPA vrij.
Ook het gebruikte melamine is 100% BPA vrij en bestaat ook uit 100% melamine zonder toevoegingen zoals Bamboe. Hierdoor is al het Marine Business servies veilig te gebruiken. De meeste items zijn daarnaast geschikt om in een vaatwasser te gebruiken. Glazen gemaakt van acrlylic niet. Deze kunt u het beste afwassen met de hand.

Met het Harmony Servies van Marine Business waant u  zich al snel op een van de mooiste, idillysche standen van Ibiza..

Stoer nautisch servies tot trendy dessins die in Ibiza of Zuid-Frankrijk thuishoren

Marine Bunsiness produceert een breed skala aan verschillende designs. Van echt nautisch scheepsservies tot trendy, fris en eigentijdse serviezen die zo afkomstig lijken uit het mondaine Dubai ,Ibiza, of Zuid Frankrijk.
Zo is er wel voor elke smaak, boot, jacht of interieur een bijpassend scheepsservies. En mocht u geen boot hebben? Dan is dit servies ook bij gebruik buiten erg handig. Bijvoorbeeld in de tuin of aan het zwembad.
Het servies is onbreekbaar en laat bij vallen geen scherven achter. Super handig!

Gaat u voor een echte nautische uitstraling? Dan zijn de onderstaande scheepsserviezen het nader bekijken mee dan waard.  Een selectie:

Marine Business servies Regata, seinvlaggen thema en voorzien van anti-slip ring aan de onderzijde.Marine Business servies Regata

 

 

Marine Business servies Northwind, Windroos thema met zowel ronde als vierkante serviesdelen.

Marine Business servies Northwind

 

 

 

Marine Business servies Sailor Soul, Klassiek met een moderne twist.

Marine business servies Sailor Soul

 

 

 

Marine Business servies Welcome on Board Tweekleurig servies met vlaggen opdruk.

Marine Business servies Welcome on board

 

 

 

Marine Business servies Bali. De invloeden van een Balinees strand, rust en eenvoud.

Marine Business servies Bali

 

 

 

Marine Business servies Mistral, uitlopend dus op=op!

Marine Business servies

 

 

 

Deze en meer nautische dessins vindt u in onze webshop. Door onze uitgebreide voorraad kunnen wij de meeste artikelen snel uitleveren. De beschikbaarheid en levertijd treft u aan bij elk artikel.

Harmony: Neutraal dessin in fris pastel Aqua of robuust Blue& Sliver

Naast de echte nautische scheepsserviezen heeft Marine Buisness sinds een aantal jaren ook een een aantal neutrale dessins, verwerkt in het servies Harmony. Dat servies is verkrijgbaar is in verschillende kleurstellingen en combinaties.
Het servies Harmony is gemaakt van 100 % melamine en is vaatwasser-betendig, net als alle andere melamine-serviezen van Marine Business. De meeste melamine serviezen zijn niet geschikt om te gebruiken in een magnetron.
Er zijn een paar uitzonderingen waarbij het servies in een magnetron gebruikt kan worden voor maximaal 90 seconden. Ons advies: Geen melamine gebruiken in combinatie met een magnetron.
De vrolijke pasteltinten geven aan het servies Harmony een fris en luxe uiterlijk. Om het overzichtelijk te maken hebben wij voor u de varianten van harmony op een rij gezet:

Marine Business Servies Harmony Aqua, in frisse pasteltinten:

Marine business servies Harmony

 

 

 

Marine Busness servies Harmony Blue&SilverMarine Business servies

 

 

Marine Business servies Harmony Serenity

 

 

Zoekt u uw Marine Business servies nog strakker? Dan is het Melamine servies Summer een absolute aanrader:

 

Marine Business servies Summer

 

 

Onze TIP! Start met een 13- 16 of 24 delig Marine Business servies

Marine Business 13-delig servies-boxZoals u ziet er zijn heel veel verschillende serviezen aan te schaffen. Een handige optie is om van het servies dat u aanspreekt als start een 13- 16- of 24 delig servies aan te schaffen.
U krijgt dan een leuke stoffen box waarin uw servies niet alleen eenvoudig kan worden meegenomen maar ook kan worden opgeborgen.
Met het aanschaffen van zo’n servies haalt u direct de basics in huis. Evenueel kunt u dat aanvullen met bijpassend bestek, schalen, extra borden of andere items die voor u handig zijn.

Zo ziet u, met het servies van Marine Business kunt u alle kanten op. Elk ontbijt, lunch, dinner of borrel smaakt naar meer met een servies van marine Business!
Heeft u vragen? Onze klantenservice helpt u graag!

 

 

Marine Business Servies, onbreekbaar scheepsservies