Bootslot

Met een goed bootslot voorkom je dat je op een dag een lege steiger aantreft waar jouw sloep had moeten liggen. Zo hebben we diverse dek- en steigersloten waarmee je je boot op verschillende manieren aan de kade kunt bevestigen. Een dergelijke voorziening kan bovendien verplicht zijn als je een bootverzekering wilt afsluiten. Voor een bootslot van hoge kwaliteit ben je daarom bij Nautic Gear aan het juiste adres! Bekijk al onze systemen en bestel voordelig online.

Bootslot buitenboordmotor

Om diefstal te voorkomen, kun je een bootslot voor je buitenboordmotor bestellen bij Nautic Gear. Dankzij onze hoge kwaliteit sloten kun je je boot met een gerust hart aan de steiger achterlaten. Onze sloten voldoen allemaal aan de strenge eisen van het SCM, een bestuursorgaan dat certificaten omtrent motorrijtuigbeveiliging afgeeft. Een bootslot voor je buitenboordmotor en andere bootaccessoires bestel je daarom natuurlijk online bij Nautic Gear!

Bootslot kopen

Als je naast de beste beveiliging ook van scherpe prijzen wilt profiteren, is een bootslot kopen bij Nautic Gear zeer aantrekkelijk. Met de hoge kwaliteit sloten uit ons ruime aanbod hoef je je om diefstal van je boot geen enkele zorgen meer te maken. Kijk goed je verzekeringspolis na om er zeker van te zijn dat je aan alle beveiligingseisen voldoet. Bekijk online ons ruime assortiment en baseer op deze eisen je keuze voordat je bij Nautic Gear een bootslot gaat kopen. Voor vragen kun je altijd bij onze deskundige klantenservice terecht!