Blue Performance

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Blue Performance

Bij ons vindt je de volledige collectie van Blue Perfomance artikelen. Of het nu gaat om een hangmat voor de boot, een kuiptent, opbergtas of lierhoes Blue Performance biedt het allemaal! Gemaakt volgens hoge Nederlandse kwaliteits eisen. Dubbele stiknaden, hoogwaardige en weerbestendige materialen en een hoogwaardige uitstraling zorgen ervoor dat de producten van Blue Performance niet alleen lang meegaan maar ook nog eens fraai zijn om te zien!
Bij Nautic Gear koop u makkelijk en snel uw Blue Performance producten online. Heeft u vragen? Ons specialistische team zit voor u klaar om u te helpen!

Blue Performance zonnentent

Een veelverkocht artikel van Blue Performance is de zonnetent. Deze zonnetent of zonnescherm levert Bleu Performance in verschillende uitvoeringen: Als vrijhangende zonnnetent, in de vorm van een kuiptent tot een Deckshade zonnetent die bedoeld is om het voordek van uw zeilboot van schaduw te voorzien. Maar de meest verkochte variant is de Blue Perfomance zonnetent die vierkant is. Doormiddel van flexibele, glasfiber stokken aan de buitenzijde wordt het vierkante model verkregen. Deze vierkante zonnentent wordt boven de kuip gehesen doormiddel van kraallijn of een val. De hoeken van de zonnentent van Bleu Perfomrance worden vervolgens vast gezet en zo onstaat een heerlijke bescherming tegen de zon. Een zacht briesje erbij, een goed boek, mooi uitzicht of een heelijke lunch en uw dagt kan niet meer stuk! Bestel vandaag nou uw Blue Perfomance zonnetent. Verkrijgbaar in verschillende maten.