Scheepsservies Marine Business

Scheepsservies
Highlights

Scheepsservies kopen?

Bent u op zoek naar een mooi scheepsservies van Marine Business of een ander mooi merk zoals Marc Newson? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren al jaren de meest toonaagevende collectiesscheepsservies van Marine Business.Dit Spaanse merk uit Barcelona produceert al sinds 1985 scheepsserviezen van de allerhoogste kwaliteit. Gemaakt van onbreekbaar melamine. Het assortiment bestaat uit een aantal verschillende designs. Uiteenlopend van bijvoorbeeld het zeer traditionele Regata scheepsservies tot het meer trendy en lifestyle scheepsservies Sea. Alle serviezen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn in geen enkel opzicht te vergelijken met standaard mepal scheepsservies.

Onbreekbaar Scheepsservies

Het scheepsservies van Marine Business is "onbreekbaar" en vaatwasserbestendig. Sommige scheepsserviezen zoals bijvoorbeeld het type Regata beschikt over een antislip ring aan de onderzijde van de borden, schalen en mokken. Dit maakt het tot een gewild servies voor bijvoorbeeld zeilers, zeker ook omdat Marine Business servies licht van gewicht is. Naast Regata zijn ook de scheepserviezen Columbus en Northwind al jaren zeer populaire serviezen.

Bootservies suggesties!

Heel vaak worden items uit een serie Marine Business bootservies los aangeschaft. Een aantal populaire scheepsservies-items zijn onderandere: de Sea onbreekbare champange glazen maar ook de Sea Snack en Tappas Set zijn zeer in trek.

Ook veel delen uit de Regata serie worden veel gekocht. Deze serie heeft een kenmerkend seinvlaggen-design en is voorzien van een antislip onderzijde, zoals bijvoorbeel de Regata Dinnerborden maar ook de Regata Mokken hebben deze antislip onderzijde

Zoek u wellicht een Navy blauw bootsservies? Kijk dan eens naar het bootservies Northwind.

16 of 24 delige scheepsservies sets

Natuurlijk kun je naar wens elk deel van een serie scheepsservies los kopen, maar het aanschaffen van bijvoorbeeld een 13- of 24 delig scheepsservies is een slimme keuze. U heeft niet alleen een goede basis maar ook een opbergmand is inbegrepen bij alle sets scheepsservies. Uiteraard kun je naar wens zo'n serviesset aanvullen met andere onderdelen. Veel voorkomende combinaties, zoals bijvoorbeeld extra mokken of een bestekset zijn in veel gevallen als voordeelbundel bij ons te bestellen. Het is handig selecteren en scheelt in de prijs! Wij leveren ook een serie "blanco" onbreekbare glazen. Deze zijn met alle scheepsserviezen te combineren.