Rockford Fosgate Marine Audio

Rockford Fosgate Marine Audio

Wanneer u echt hoge eisen stelt aan de kwaliteit van uw audio dan bent u met Rockford Fosgate aan het juiste adres. Dit Amerikaanse merk heeft met het ontwikkelen van hun audio het doel om degene die het beluisterd een ware geluidsbeleving te geven. Dat zit hem allemaal in de PUNCH EQ technologie die Rockford Fosgate gebruikt. Bij NauticGear hebben we alles in huis zodat u een complete Rockford Fosgate audiosysteem voor de boot samen kan stellen.


Rockford Fosgate Marine

Rockford Fosgate is niet alleen qua geluid kwalitatief zeer hoog, ook aan de kwaliteit van de behuizing en de binnenkant wordt volop aandacht besteed. Rockford Fosgate is groot geworden in de automotive maar heeft ook een gehele marine lijn aan audio uitrusting voor op de boot. De audio onderdelen van Rockford Fosgate zijn Element Ready. Dit houdt in dat de behuizing van RVS is, de printplaten zijn voorzien van een speciale coating om corrosie tegen te gaan, ze kunnen tegen stof en vocht en alle onderdelen zijn UV bestendig. Zo kunt u met de Rockford Fosgate Marine lijn op de boot jaren vooruit.


Rockford Fosgate Versterker

Het is bij Rockford Fosgate in 1973 allemaal begonnen met de versterker. Tot op de dag van vandaag gelooft Rockford Fosgate in POWER. Rockford heeft met hun POWER versterkers een enorme kracht aan wattage in een zeer compacte behuizing weten te krijgen. Ideaal natuurlijk voor gebruik op de boot. Zo neemt de versterker weinig ruimte in en is hij gemakkelijk weg te werken. Uiteraard zijn de versterkers ElementReady en hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer u ze op de boot geïnstalleerd heeft.


Rockford Fosgate Speakers

Een goede radio en versterker vraagt natuurlijk ook om speakers met een hoge kwaliteit. De Rockford Fosgate speakers zijn krachtige speakers die een helder en mooi geluid produceren. Ook de speakers zijn gemaakt voor gebruik op de boot. Zo zijn ze UV bestendig en hebben ze speciale bescherming voor vocht en stof. Ook de printplaten zijn voorzien van speciale coating om corrosie tegen te gaan.