Antivries boot

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Goede Keus!
 2. TIP!
  Radboud Aqua Tolet Antivries voor scheepstoilet
  Normale prijs € 11,95 € 10,65
 3. Flexibele trechter met filter
  Normale prijs € 23,95 € 22,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Bereidt u voor op vorst in de winter met antivries voor uw boot van Nautic Gear. Onze niet-giftige antivries is geschikt voor verschillende systemen, zoals de bootmotor, het scheepstoilet en het drinkwatersysteem. Het middel beschermt PVC leidingen tot -45 graden Celsius en koperen leidingen zijn veilig tot -25 graden Celsius. Onze kant-en-klare antivries voor de boot hoeft niet meer gemengd te worden, dit scheelt tijd en verkleint de kans op verspilling. Daarnaast heeft u altijd de juiste verhouding van antivries en water, zodat u zeker weet dat uw bootmotor en leidingen optimaal beschermt zijn!

Wat is antivries?

Het is een vloeistof die wordt gebruikt om water- en koelsystemen van boten te beschermen tegen bevriezing en corrosie. Antivries is met name belangrijk voor boten die in koude klimaten varen, waar de temperaturen onder het vriespunt kunnen dalen. Antivries voor boten is vergelijkbaar met conventionele antivries, maar het is ontworpen om veilig te kunnen gebruik in het mariene milieu en het is doorgaans niet giftig voor mensen en dieren.

Met antivries optimale bescherming voor uw bootmotor

Binnen ons uitgebreide assortiment vindt u hoogwaardige antivries voor uw bootmotor die geschikt is voor zowel direct gekoelde motoren als intercoolers. Deze vloeistof is niet giftig, waardoor u deze zonder zorgen kunt lozen in het voorjaar. Bovendien heeft onze antivries voor de bootmotor het voordeel dat het niet schadelijk is voor andere componenten, zoals pakkingen en rubberen slangen. Zo komt u met het antivries van Nautic Gear veilig en vrij van vorst de winter door!

Zorg met antivries voor schoon en fris drinkwater op uw boot

Bescherm de slangen, pompen en impellers van het drinkwatersysteem met de niet-giftige antivries voor drinkwater op uw boot. Met dit middel kunt u eenvoudig het systeem afvullen om problemen en schade door vorst tegen te gaan. Spoel in het voorjaar de leidingen goed door met water om het middel te verwijderen. Zo kunt u na de winter weer genieten van fris drinkwater. Heeft u nog vragen over het gebruik van onze antivries voor het drinkwater op uw boot? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor deskundig advies.

Hoe maakt u een boot winterklaar?

Een goede voorbereiding voor de winter is erg belangrijk wanneer u een boot heeft. Zo zorgt u ervoor dat uw boot goed beschermd wordt tegen de koude wintermaanden. Hier zijn de stappen die u kunt doorlopen om uw boot winterklaar te maken:

 • Ververs de olie van de motor.
 • Vervang uw oliefilter en brandstoffilter.
 • Spoel de motor met schoon water om zout en vuil te verwijderen.
 • Laat de koelvloeistof uit het koelsystemen lopen en vervang door antivries.
 • Leeg het drinkwatersysteem en sanitaire systemen en spoel het door met antivries.
 • Controleer alle slangen op eventuele schade of lekkage.
 • Breng een nieuwe laag antifouling aan.

Antivries boot kopen bij Nautic Gear

Kiest u voor goede bescherming van waterleidingen met hoogwaardige antivries? Dan bent u bij Nautic Gear aan het juiste online adres! Onze antivries is niet giftig voor mens en dier en daarom uitstekend te gebruiken voor uw drinkwatersystemen en bootmotor. Zo weet u zeker dat u met een gerust hart de winter doorkomt met uw boot. U vindt bij ons een compleet assortiment met alle benodigde producten voor bootonderhoud. Neem gerust contact met ons op voor advies wanneer u niet zeker weet welke producten u nodig heeft om uw boot winterklaar te maken.