Antivries boot

Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Goede Keus!
  2. TIP!
    Radboud Aqua Tolet Antivries voor scheepstoilet
    Normale prijs € 11,95 € 10,65
  3. Flexibele trechter met filter
    Normale prijs € 24,95 € 20,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Antivries voor de boot van Talamex.Optimale vorstbescherming en biologisch afbreekbaar. Bekijk de video voor meer voordelen >>

Bereid je voor op vorst in de winter met antivries voor de boot van Nautic Gear. Onze niet-giftige antivries is geschikt voor verschillende systemen zoals de bootmotor, het scheepstoilet en het drinkwatersysteem. Het middel beschermt PVC leidingen tot -45 graden Celsius. Koperen leidingen zijn veilig tot -25 graden Celsius. Onze kant-en-klare antivries voor de boot hoeft niet meer gemengd te worden. Dit scheelt tijd en verkleint de kans op verspilling. Daarnaast heb je altijd de juiste verhouding antivries/water zodat je zeker weet dat je bootmotor en leidingen optimaal beschermd zijn!

Antivries boot motor

Het ruime assortiment van Nautic Gear biedt je een hoogwaardige antivries voor de boot motor. Dit middel is geschikt voor zowel direct gekoelde motoren als voor interkoelers. De vloeistof is niet giftig. Daardoor kun je de antivries in het voorjaar zonder problemen lozen. Een ander voordeel van onze antivries voor de boot motor is dat het niet schadelijk is voor andere onderdelen. Pakkingen en rubberen slangen worden niet aangetast door het middel. Met de antivries van Nautic Gear komt je boot veilig en vorstvrij de winter door!

Antivries drinkwater boot

Bescherm de slangen, pompen en impellers van het drinkwatersysteem met de niet-giftige antivries voor drinkwater op de boot. Met dit middel kun je gemakkelijk het systeem afvullen om problemen en schade door vorst tegen te gaan. Spoel in het voorjaar de leidingen goed door met water om het middel te verwijderen. Zo kun je na de winter weer genieten van fris drinkwater. Heb je nog vragen over het gebruik van onze antivries voor het drinkwater op de boot? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. De deskundige medewerkers helpen je graag verder.

Antivries boot kopen

Kies je voor een goede bescherming van de waterleidingen en wil je daarom graag antivries voor de boot kopen? Dat kan bij Nautic Gear! Ons complete assortiment vind je online. Bestellen kan gemakkelijk thuis vanuit je luie stoel. Je kunt bij Nautic Gear niet alleen antivries voor je boot kopen. Ook alle andere benodigde producten voor bootonderhoud bestel je gemakkelijk bij ons. Wij zorgen voor een snelle levering van je bestelling. Dát is de service van Nautic Gear!