Stootwillen

Stootwillen

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Stootwillen, ook wel fenders genoemd, beschermen de romp van je boot tegen beschadigingen die kunnen ontstaan tijdens het afmeren. Nautic Gear biedt deze stootwillen van het Nederlandse topmerk Majoni aan in verschillende afmetingen en kleuren. Ons assortiment begint met het kleinste formaat 12 x 45 en loopt door tot 30 x 90 Star stootwillen. Bekijk ons ruime aanbod stootwillen en drop fenders en bestel eenvoudig de door u gewenste exemplaren. De artikelen zijn verkrijgbaar in blauw, navy blauw, wit, zwart en zilvergrijs. Al sinds 1952 biedt Majoni hoogwaardige stootwillen aan die bekend staan vanwege hun lange levensduur. Door middel van een speciale vulnippel zijn deze eenvoudig op te pompen. Wil jij meer veiligheid op het dek? Bekijk dan eens ons aanbod reddingsvesten en zwemvesten!

Stootwillen aanbieding

Bezoek regelmatig onze website voor speciale stootwillen aanbiedingen. Hierdoor kun je uiterst voordelig de modellen afnemen die je wenst te bestellen! Wil je je boot en je fender beschermen tegen krassen, of oude fenders er weer als nieuw uit laten zien? Ook voor fenderhoezen ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk online onze stootwillen aanbieding en maak je bestelling compleet met onze andere scherp geprijsde onderdelen. Wat te denken bijvoorbeeld van ons aanbod boothoezen en dekkleden! Hiermee stal je je boot altijd op een geschikte wijze.

Stootwillen kopen

Heb je op onze website geschikte stootwillen of fenders gevonden? Dan kun je bij ons eenvoudig online stootwillen kopen! Heb je vragen over welk model het meest geschikt voor je is? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag bij met advies! Nautic Gear is dé plek waar je moet zijn voor het kopen van stootwillen.

Stootwillen boot

Onze webwinkel is dé plek om voordelig stootwillen en fenders voor je boot te bestellen. Wij hebben verschillende varianten op stootwillen, zoals dropfenders en kogelfenders. Het verschil met een stootwil is dat een dropfender alleen aan de bovenzijde een oog heeft. Hierdoor ziet de dropfender er strakker en eigentijdser uit en biedt deze meer bescherming aan de onderzijde, omdat deze hier meer volume heeft. Kogelfenders zijn bolle stootwillen die gebruikt worden op de boeg van een schip. De bolle vorm zorgt ervoor dat de ruimte tussen de weglopende boeglijn en de wal wordt opgevuld. Met onze stootwillen en fenders kun je voor ieder doeleinde het geschikte model uitzoeken.

Maar niet alleen voor stootwillen en fenders kunt u bij Nautic Gear terecht. Wij leveren voor watersportend Nederland tal van interessante watersportartikelen zoals bijvoorbeeld de Economy en Premium aanleghengels die bij golfslag, ook bij doorgaand verkeer uw boot beschermen tegen schade.