Fusion Marine Radio

Fusion Marine Radio

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Welke Fusion radio kan ik het beste kopen? Jasper legt het u uit:

Met de aankoop van een Fusion Marine Radio kies je heel bewust voor een Premium kwaliteit marine radio. Fusion is al jaren lang de trendsetter op het gebied van marine radio. Zij zijn een van de weinige fabrikanten die marine radio’s maken die speciaal ontworpen zijn voor maritiem gebruik. Met een waterbestendigheid van IPX 5 of zelfs 7 zijn de Fusion Marine radio’s bestand tegen de vochtige omstandigheden aan boord. Door een speciale “bondend glass” techniek in combinatie met het LCD scherm wordt vocht gelimineerd en is het display in fel zonlicht nog steeds afleesbaar. Optimaal resultaat verkrijgt u met een paar passende Fusion Waterbestendige speakers.

Fusion Marine radio Bluetooth

Met een Fusion radio op je boot luister je ongedwongen naar je favoriete radiozender. Maar nog handiger is natuurlijk om je muziek te streamen vanaf je smartphone. Steeds meer Fusion boot radio’s zijn standaard voorzien van Bluetooth en ondersteunen het A2DP protocol. Of u nou een IOS of een Android telefoon heeft u streamt er lustig op los. De nieuwste type Fusion boot radio’s kunnen ook werken met de Fusion App. Wanneer u deze download en installeert op bijvoorbeeld uw smartphone kunt u de meeste functie van de radio vanaf uw telefoon bedienen! Waar u zich ook maar aan boord bevindt. Fusion boot radio’s die niet standaard zijn uitgerust met Bluetooth, zoals bijvoorbeeld de Ra55 en Ra 205 maakt u snel geschikt door de aanschaf van bijvoorbeeld een BT 100 Bluetooth module of een BT 200 Bluetooth adapter. voor de RA 205.

Fusion Marine radio Bundel

Wie gaat voor gemak, snelheid en eenvoud kiest bij Nautic Gear voor een handige Fusion radio voordeelbundel. Deze bundels zijn bij de meeste radio’s te vinden. In zo’n voordeelbundel combineren we voor u een Fusion Marine radio samen met een aantal veelverkochte acceessoires. Zo koop u altijd een Fusion Marine radio met passende speakers of zelfs een extra versterker. Daarnaast weet je zeker dat wat in de bundel zit ook opelkaar aangesloten kan worden. Heel handig bijvoorbeeld bij Fusion Marine NMEA connectoren & kabels waarmee u in een handomdraai een nieuw NMEA netwerk aanlegt of uw nieuwe Fusion Marine radio koppelt op het bestaande netwerk. Advies nodig? Onze medewerkers helpen u graag.