Fusion Marine Radio

Fusion Marine Radio's
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Populair
  Fusion Marine Radio MS-RA70 Bluetooth
  Normale prijs € 398,95 € 318,00
 2. Fusion Marine Radio MS-RA70N Bluetooth / NMEA 2000
  Normale prijs € 419,00 € 339,00
 3. DAB+ ontvangst
  Fusion Marine Radio MS-RA60 Bluetooth / DAB+
  Normale prijs € 299,99 € 227,00
 4. Fusion Marine Radio MS-RA210 Bluetooth en DSP
  Normale prijs € 479,00 € 415,00
 5. Bekroond!
  Fusion Marine Radio Apollo MS-RA670 met Bluetooth
  Normale prijs € 598,95 € 494,95
 6. Bekroond!
  Fusion Marine Radio Apollo MS-RA770 met Bluetooth en Wifi
  Normale prijs € 798,95 € 644,95
 7. Fusion Marine Radio Apollo MS-SRX400 Zone Stereo WiFi
  Normale prijs € 459,95 € 419,95
 8. Op = Op
  Fusion MS-WB670 Apollo Hideaway StereoBox
  Normale prijs € 548,95 € 479,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 9. Nieuw!
  Fusion MS-WB675 Apollo Hideaway StereoBox
  Normale prijs € 599,00 € 529,00
 10. Nieuw!
  Fusion Marine Radio RA60 bundel met EL Classic Speakers
  Normale prijs € 401,95 € 349,95
 11. Nieuw!
  Fusion Marine Radio RA60 bundel met EL Sport Speakers
  Normale prijs € 368,95 € 349,00
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 12. Nieuw!
  Fusion Marine Radio MS-RA210 bundel met XS Classic Speakers
  Normale prijs € 598,95 € 535,00
 13. Nieuw!
  Fusion Marine Radio MS-RA210 bundel met XS Sport Speakers
  Normale prijs € 598,95 € 554,95
 14. Op = Op
  Fusion RA70 marine Radio voordeelbundel met 6.5 Inch speakers
  Normale prijs € 459,00 € 412,00
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 15. NMEA2000
  Fusion RA70N Marine Radio (NMEA2000) voordeelbundel met 6.5 Inch speakers
  Normale prijs € 499,00 € 444,00
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 16. Fusion MS-BB100 Black Box Marine Stereo
  Normale prijs € 398,95 € 344,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Fusion Marine radio

Een fusion Marine radio kopen doet u bij Nautic Gear en dat komt niet alleen door de concurrerende prijs en de snelle levering! Het kopen van een Fusion Marine radio heeft nog veel meer voordelen voor u! Fusion Marine Radio's onderscheiden zich vergeleken met de concurrent door een groot aantal eigenschappen en voordelen. Fusion Marine Radio's zijn speciaal gemaakt voor gebruik aan boord en zijn allemaal IPX7 waterbestendig. Daardoor is een Fusion Marine radio ook bestand tegen de soms onstuimige weersinvloeden op het water. Bovendien kunt u ze zonder problemen inbouwen in bijvoorbeeld een console van een sloep, rib, de kuip van een zeilboot, maar natuurlijk ook binnen in de kajuit van uw boot of bij de stuurstand. Daarnaast zijn er veel specifieke zaken die het aankopen van een Fusion Marine bootradio, ook wel ‘headunit’ genoemd aantrekkelijk maken:

 • IPX 7 waterbestendig
 • Multizone techniek om twee zones (ruimtes) apart te regelen
 • Optisch gebonden LCD paneel voor een hoge weersbestendigheid
 • Voorzien van DIN montage maten
 • Heeft een aanzienlijk vermogen
 • Fusion link met App waardoor uw smartphone als afstandsbediening voor de radio werkt
 • Bluetooth ondersteuning voor het streamen van audio
 • USB ingang voor updates en het afspelen van muziek vanaf een USB stick
 • AUX ingang
 • Doorgaans voorzien van een output met aparte subwoofer en output voor het aansluiten van een extra versterker
 • Voorbereid voor DAB+ ontvangst via optionele module

De Apollo serie van Fusion Marine radio is zelfs nog uitgebreider en heeft naast een fantastisch design ook nog een groot scala aan extra mogelijkheden, waaronder DSP (Digital Sound processing) apart regelbaar voor elke zone. Daarnaast zijn de Apollo units onderling via een netwerk aan te sluiten op een andere unit of op een vaste afstandsbediening. Maar wie optimaal van zijn of haar Fusion Marine radio wil genieten kiest voor een paar bijpassende Fusion waterbestendige speakers. Komt u er niet helemaal uit? Onze deskundige klantenservice staat graag voor u klaar om te helpen!

Fusion Marine radio met Bluetooth

Met een Fusion radio op uw boot luistert u ongedwongen naar uw favoriete radiozender. Maar nog handiger is natuurlijk om uw muziek te streamen vanaf uw smartphone. Steeds meer Fusion boot radio’s zijn standaard voorzien van Bluetooth en ondersteunen het A2DP protocol. Of u nu een IOS of een Android telefoon heeft, dat maakt niet uit, u streamt er vrolijk op los! De nieuwste type Fusion boot radio’s zijn ook werkzaam met de Fusion App. Wanneer u deze download installeert op bijvoorbeeld uw smartphone kunt u de meeste functies van de radio vanaf uw telefoon bedienen! Waar u zich ook maar aan boord bevindt, Fusion boot radio’s die niet standaard zijn uitgerust met Bluetooth, zoals bijvoorbeeld de Ra55 en Ra 205. Maakt u snel geschikt door de aanschaf van bijvoorbeeld een BT 100 Bluetooth module of een BT 200 Bluetooth adapter voor de RA 205.

Fusion Marine radio bundel

Wie gaat voor gemak, snelheid en eenvoud kiest bij Nautic Gear voor een handige, scherp geprijsde Fusion radio voordeelbundel. Deze bundels zijn bij de meeste radio’s te vinden. In zo’n voordeelbundel combineren we voor u een Fusion Marine radio samen met enkele veelverkochte accessoires. Zo koop u altijd een Fusion Marine radio met passende speakers of zelfs een extra versterker. Daarnaast weet u zeker dat wat in de bundel zit ook op elkaar aangesloten kan worden. Heel handig bijvoorbeeld bij Fusion Marine NMEA connectoren & kabels waarmee u in een handomdraai een nieuw NMEA netwerk aanlegt of uw nieuwe Fusion Marine radio koppelt op het bestaande netwerk. Advies nodig? Onze deskundige medewerkers helpen u uiteraard graag!

Is een Fusion Marine radio nu echt veel beter?

Dat hangt ervanaf met welk merk u het vergelijkt. Een Fusion Marine radio is een goed doorontwikkelde bootradio die als het gaat om kwaliteit zeker zijn mannetje staat!
Hij is voorzien van een goede bediening die intuïtief werkt, zelfs het scherm kunt u bij de meest felle zonlichtstralen nog aflezen.
De vele opties en hoge prestaties maken dat Fusion Marine Radio's enorm veel verkocht worden bij Nautic Gear Nautic Gear. Ze zijn weliswaar niet een van de goedkoopste, maar kwalitatief wel erg goed, prettig te bedienen en gaan een flinke poos mee.

Wat is de beste Fusion Marine radio om te kopen?

Dat hangt af van uw wensen, het soort vaartuig waarin u de radio wilt gebruiken en wat u wilt eraan uit wilt geven. Bij Nautic Gear kunnen we u een richting geven en een paar ideeën aan de hand doen. Hieronder treft u een Top 5 aan van meest verkochte Fusion radio's. Bekijk hier de Top 3 Fusion radio's van 2024!

Top 5 meest verkochte Fusion marine boot radio’s

 • Fusion MS-RA60
 • De Fusion MS-RA60 is een kleine compacte bootradio van fusion. Deze bootradio beschikt over zowel FM als DAB+ ontvangst en vanwege een speciale antenne ingang hoeft u niet ene separate DAB+ antenne te installeren. Uiteraard voorzien van Bleutooth voor het streamen van uw favoriete muziek vanaf uw smartphone! Aansluitingen voor het koppelen van een extra versterker zijn uiteraard standaard

  Fusion MS-RA70

  De Fusion MS-RA70 is een van de meest verkochte bootradio's van Fusion. Waarom? Omdat de prijs, prestatie en de mogelijkheden aansluiten bij de meeste wensen die watersporters hebben wanneer het gaat om een bootradio van Fusion. Voorzien van FM en Bluetooth, stevige eindversterker, op afstandbedienbaar met de gratis Fusion App. Bovendien voorzien van twee audio zones waardoor je 4 speakers kunt aansluiten. Daarnaast past deze fusion bootradio door de DIN inbouwmaten excact in het gat wanneer een autoradio als bootradio gebruikt is. De Fusion RA70N is daarnaast ook nog voorzien van een NMEA2000 aansluiting waarmee de radio opgenomen en bediend kan worden via een NMEA 2000 netwerk.

 • Fusion MS-RA210
 • De Fusion RA210 bootradio lijkt veel op de RA60. Het verschil is een kleurendisplay, DSP functie (Digital soundprocessing). DAB+ ontbreekt maar kan middels een losse DAB+ module toegevoegd worden. Uiteraard voorzien van Bluethooth voor het streamen van muziek vanaf uw smartphone. Ook bediening op afstand via de fusion app is standaard. Vanwege de aanwezige DSP kan een prachtig geluid worden verkregen. Wilt u een aparte eindversterker en extra speakers aansluiten? Dat kan, maar wel alleen via een van de Apollo versterkers van Fusion

 • Fusion MS-RA670
 • De Apollo RA670 en RA770 zijn de premium modellen van Fusion wanneer het gaat om bootradio's. Superieure muziekbeleving in combinatie met de jusite speakers maken deze modellen zeer gewild. Bovendien ondersteunen de RA670 en RA770 Apple Airplay 2 en zijn daarmee de eerste bootradio's die deze techniek ondersteunen!

 • Fusion MS-WB670 Hideaway StereoBox

Een Fusion RA60 met Bluetooth enDAB+ is bijvoorbeeld een veelverkochte goede en compacte radio met een monochroom display en voldoende aansluitmogelijkheden. Bovendien is deze voorzien van een ingebouwde DAB+ ontvanger naast het vertrouwde FM ontvangst. Wilt u meer vermogen? Dan sluit u vrij eenvoudig een extra eindversterker aan.

De Fusion RA70(N) is een Marine Radio met een DIN inbouwformaat. Heeft u bijvoorbeeld een autoradio die u wilt vervangen dan past de Fusion marine Radio RA70 in het al bestaande gat. Omdat de buitenafmetingen van het toestel wat groter zijn dan een standaard radio is het slim dat u vooraf nog wel even gaat meten. Een ander voordeel van de RA70 is dat eigenlijk alles erop zit wat u zou willen van een bootradio. Een kleine greep uit deze functies zijn de Bluetooth functies voor het draadloos streamen van audio en de geschiktheid voor DAB+ ontvangst.
Een prima vermogen, twee afspeelzones en geschikt voor vier speakers. Bovendien heeft het een aparte out en sub out voor wanneer u via een losse eindversterker meer power wilt genereren. De N versie van de RA70 beschikt ook over NMEA2000 ondersteuning. Beide modellen hebben een Fusion Link ondersteuning.

Jasper legt uit: Dit is wat u moet weten over Fusion Marine radio's

De RA210 is een mooie compacte radio die erg lijkt op de RA60, maar wel een kleuren display heeft, over meer vermogen beschikt en DSP. De DAB+ ontbreekt op deze Fusion Marine radio, maar via een losse module wordt de ontvangst van DAB+ wel ondersteund. IPX7 waterbestendigheid maakt deze tot de favoriet onder de sloepschippers! En met de juiste speakers en een afgesteld DSP (Digital Sound Processing) is dit echt een hele fijne radio met een goede sound.

De Apollo 770 en 670 vormen samen met de SRX-400 de top van Fusion Marine radio's. Revolutionaire techniek zorgt voor een superieure sound aan boord van elk schip wanneer de juiste Fusion speakers zijn gemonteerd. Bovendien zijn het de eerste Marine radio's ter wereld die Apple Airplay 2 ondersteunen. Door niet via Bluetooth te streamen, maar via wifi neemt de geluidskwaliteit van het gestreamde enorm toe! Het mooie design, de uitgebreide inbouwmogelijkheden en de uitgebreide aansluitmogelijkheden zorgen voor een ongeëvenaarde radio ‘headunit’ voor aan boord!

Bij Nautic gear leveren we en compleet scala aan Fusion Marine Audio en diverse boot radio's. Maar ook voor losse eindversterkers kunt u bij ons terecht, net als een brede selectie aan waterbestendige luidsprekers!

Vragen over Marine radio's? Wij helpen u graag en professioneel!