Fusion Marine Radio's

Fusion Marine Radio

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Populair
  Fusion Marine Radio MS-RA70 Bluetooth
  Normale prijs € 399,00 € 329,00
 2. Fusion Marine Radio MS-RA70N Bluetooth / NMEA2000
  Normale prijs € 369,00 € 329,00
 3. DAB+ ontvangst
  Fusion Marine Radio MS-RA60 Bluetooth / DAB+
  Normale prijs € 269,00 € 219,00
 4. Fusion Marine Radio MS-RA210 Bluetooth en DSP
  Normale prijs € 479,00 € 419,00
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 5. Bekroond!
  Fusion Marine Radio Apollo MS-RA670 met Bluetooth
  Normale prijs € 599,00 € 498,00
 6. Bekroond!
  Fusion Marine Radio Apollo MS-RA770 met Bluetooth en Wifi
  Normale prijs € 799,00 € 659,00
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 7. Fusion Marine Radio Apollo MS-SRX400 Zone Stereo WiFi
  Normale prijs € 479,00 € 428,00
 8. Fusion MS-WB670 Apollo Hideaway StereoBox
  Normale prijs € 549,00 € 489,00
 9. Nieuw!
  Fusion Marine Radio RA60 bundel met EL Classic Speakers
  Normale prijs € 369,00 € 349,00
 10. Nieuw!
  Fusion Marine Radio RA60 bundel met EL Sport Speakers
  Normale prijs € 369,00 € 329,00
 11. Nieuw!
  Fusion Marine Radio MS-RA210 bundel met XS Classic Speakers
  Normale prijs € 599,00 € 579,00
 12. Nieuw!
  Fusion Marine Radio MS-RA210 bundel met XS Sport Speakers
  Normale prijs € 599,00 € 579,00
 13. Fusion MS-BB100 Black Box Marine Stereo
  Normale prijs € 399,00 € 364,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

Jasper legt uit: Dit is wat u moet weten over Fusion Marine radio's

Een fusion Marine radio kopen doe je bij Nautic Gear. Maar het is niet alleen de concurerende prijs en de snelle levering. Het kopen van een Fusion Marine Radio heeft nog veel meer voordelen voor u! Fusion Marine Radio's onderscheiden zich ten opzichte van de concurent door een groot aantal eigenschappen en voordelen.

Fusion Marine Radio's zijn gemaakt voor gebruikt aan boord en zijn allemaal IPX7 waterbestendig. Daarmee is een Fusion Marine Radio bestand tegen de soms harde weersinvloeden op het water.Dat betekend dat je ze zonder problem kunt inbouwen in bijvoorbeeld een console van een sloep, rib, de kuip van een zeilboot maar natuurlijk ook binnen in de kajuit van uw boot of bij de stuurstand. 
Daarnaast zijn er veel specifieke zaken die het aankopen van een Fusion marine bootradio, ook wel Headunit genoemd aantrekkelijk maken:

 • IPX 7 waterbestendig
 • Multizone techniek om 2 zones (ruimtes) apart te regelen
 • Optisch gebonden LCD paneel voor een hoge weersbestendigheid
 • Veelal DIN montage maten
 • Standaard een behoorlijk vermogen
 • Fusion link met App wardoor je smartphone als afstandsbediening voor de radio werkt
 • Bluetooth ondersteuning voor het streamen van audio
 • USB ingeang voor updates en het afsprelen van muziek vanaf een USB stick
 • Aux ingang
 • Veelal een output met aparte sub output voor het aansluiten van een extra versterker
 • Voorbereid voor DAB+ ontvangst via optionele module

De Apollo serie van Fusion Marine radio zijn zelf nog uitgebreider en hebben naast een fantastisch design nog een groot skala aan extra mogelijkheden waaronder DSP (Digital Sound processing) apart regelbaar voor elke zone. Daarnaast zijn de Apollo units onderling via een netwerk aan te sluiten op een andere unit of op een vaste afstandsbediening.

Maar wie optimaal van zijn of haar Fusion Marine Radio wil genieten kiest voor een paar passende Fusion Waterbestendige speakers.

Fusion Marine radio Bluetooth

Met een Fusion radio op je boot luister je ongedwongen naar je favoriete radiozender. Maar nog handiger is natuurlijk om je muziek te streamen vanaf je smartphone. Steeds meer Fusion boot radio’s zijn standaard voorzien van Bluetooth en ondersteunen het A2DP protocol. Of u nou een IOS of een Android telefoon heeft u streamt er lustig op los. De nieuwste type Fusion boot radio’s kunnen ook werken met de Fusion App. Wanneer u deze download en installeert op bijvoorbeeld uw smartphone kunt u de meeste functie van de radio vanaf uw telefoon bedienen! Waar u zich ook maar aan boord bevindt. Fusion boot radio’s die niet standaard zijn uitgerust met Bluetooth, zoals bijvoorbeeld de Ra55 en Ra 205 maakt u snel geschikt door de aanschaf van bijvoorbeeld een BT 100 Bluetooth module of een BT 200 Bluetooth adapter. voor de RA 205.

Fusion Marine radio Bundel

Wie gaat voor gemak, snelheid en eenvoud kiest bij Nautic Gear voor een handige Fusion radio voordeelbundel. Deze bundels zijn bij de meeste radio’s te vinden. In zo’n voordeelbundel combineren we voor u een Fusion Marine radio samen met een aantal veelverkochte acceessoires. Zo koop u altijd een Fusion Marine radio met passende speakers of zelfs een extra versterker. Daarnaast weet je zeker dat wat in de bundel zit ook opelkaar aangesloten kan worden. Heel handig bijvoorbeeld bij Fusion Marine NMEA connectoren & kabels waarmee u in een handomdraai een nieuw NMEA netwerk aanlegt of uw nieuwe Fusion Marine radio koppelt op het bestaande netwerk. Advies nodig? Onze medewerkers helpen u graag.

Fusion Marine Radio veelgestelde vragen

Is een Fusion Marine radio nou echt zoveel beter?

 • Dat hangt af met welk merk je het vergelijkt. Een Fusion Marine radio is een goede doordachte bootradio die qua kwaliteit echt z'n mannetje kan staan. Goede bediening die intuitief werkt, een in zonlicht afleesbaar scherm veel mogelijkheden maken dat Fusion Marine Radio's enorm veel verkocht worden. Ze zijn niet de goedkoopste maar wel erg goed en prettig te bedienen.

Wat is de beste Fusion Marine Radio om te kopen?

 • Dat hangt af van je wensen, je boot en wat je wilt uitgeven. Misschien kunnen we je een richting geven en een paar ideen:

Fusion RA60 met Bluetooth en DAB+. Een veelverkochte goede en compacte radio met een monocroom display en voldoende aansluitmogelijkheden.
bovendien voorzien van een ingebouwde DAB+ ontvanger naast FM ontvangst. Wil je meer vermogen dan sluit je vrij simpel een extra eindversterker aan.

Fusion RA70(N) Deze Fusion Marine Radio heeft een DIN inbouwformaat. Heb je bijvoorbeeld een autoradio die je wilt vervangen dan past de Fusion marine Radio RA70 in het bestaande gat. Omdat de buitenafrmetingen van het toestel wat groter zijn dat een standaard radio moet je wel even meten van te voren.
Een ander voordeel van de RA 70 is dat er voor de meesten eigenlijk alles opzit wat je wilt: Bluetooth voor het draadloos streamen van audio, via optionele DAB+ module ook geschikt voor DAB+ ontvangst. Prima vermogen, 2 zones en geschikt voor 4 speakers. Aparte out en sub out voor wanneer je via een losse eindversteker meer power wilt. De N versie van de RA70 beschikt ook over NMEA2000 ondersteuning. Beiden hebben Fusion Link ondersteuning.

De RA210. Mooie compacte radio die erg lijkt op de RA60 maar wel een kleuren display heeft, meer vermogen en DSP. De DAB+ ontbreekt op deze Fusion Marine Radio, maar via een losse module wordt de ontvangst van DAB+ wel ondersteund. IPX7 waterbestendigheid maakt deze tot een favoriet onder sloepvaarders! En met de juiste speakers en een afgesteld DSP (Digital Sound Processing) echt een fijne radio met een mooie sound.

De Apollo 770 en 670 vormen samen met de SRX-400 de top van Fusion Marine Radio's. Revolutionaire techniek zorgt voor een suprieure sound aan boord van elk schip wanneer de juiste Fusion speakers zijn gemonteerd. Bovendien zijn het de eerste Marine radio's ter wereld die Apple Airplay 2 ondersteunen. Door te streamen niet via Bluetooth maar via Wifi neemt de geluidskwaliteit van het gestreamde enorm toe! Het mooie design en inmbouwmogelijkheden. De uitgebreide aansluit mogelijkheden zorgen voor een ongevenaarde Radio/Headunit voor aan boord!