Bootverwarming

Bootverwarming

Dankzij Nautic Gear geniet je het altijd van een aangename temperatuur aan boord van je boot. Met onze hoogwaardige bootverwarming kun je lekker bijkomen na koud weer of water getrotseerd te hebben. En je kunt het gewoonweg behaaglijk maken voor jezelf en je passagiers door gezellig een avond in een warme kajuit door te brengen. Een draagbare petroleumkachel is hiervoor erg handig. Deze neemt weinig ruimte in en kan ruimtes tot 35 m2 perfect verwarmen. Zorg met deze vorm van bootverwarming wel voor de nodige ventilatie. Voor het hoogste comfort aan boord ga je altijd naar de Nautic Gear webwinkel!

Bootverwarming diesel

Breng je boot snel op de gewenste temperatuur met bootverwaming op diesel met en dieselkachel van Wallas! In onze uitgebreide webwinkel kun je verschillende modellen van deze dieselkachel bestellen. Ook exemplaren inclusief installatiekit zijn beschikbaar. Het aanbrengen van de bootverwarming op diesel is een eenvoudige klus die hooguit een dag in beslag neemt. Je profiteert ermee van een verlengd vaarseizoen! Is het eigenlijk te koud om nog het water op te gaan in de nazomer of beginnende herfst? Met onze dieselkachels bepaal je dat helemaal zelf.

Wallas bootverwarming

Ervaar een fijne temperatuur op je boot met Wallas bootverwarming. Niet alleen regel je hiermee de warmte aan boord. Je profiteert ook nog eens van de stilte, aangezien de dieselkachel nagenoeg geruisloos is. Zodra je de Wallas bootverwarming hebt geïnstalleerd, hebben de weersomstandigheden geen invloed meer op de beslissing om wel of niet te gaan reizen met je boot. Binnen heb je het altijd lekker warm. Bovendien verbruikt de Wallas dieselkachel zeer weinig stroom en brandstof!