Stuurwiel boot

Stuurwiel boot

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Maak het varen comfortabel met een passend stuurwiel voor je boot! Wij beschikken over zowel prachtige klassieke als strakke, moderne stuurwielen. Of je nou behoefte hebt aan een chique stuurwiel of een betaalbare prijsknaller, bij Nautic Gear vind je diverse mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij diverse maten en kleuren leveren, waardoor er zeker een passend stuurwiel voor jouw boot verkrijgbaar is. Veel van onze stuurwielen beschikken over vingergrip, waardoor je een prettig gevoel van controle zal ervaren.

Stuurwiel boot hout

Ben je op zoek naar een klassiek stuurwiel voor je boot? Hout is hiervoor een stijlvolle oplossing. De houten stuurwielen passen perfect bij je luxe jacht of chique sloep! De stuurwielen zijn gemaakt van mahoniehout wat een prachtige uitstraling geeft aan je boot. De stuurwielen beschikken over een spline-adapter, waardoor je geen problemen zult hebben met het rechtzetten van je stuur. Je kunt kiezen voor een klassiek stuurwiel dat compleet van hout is gemaakt of een modern stuurwiel voor je boot van hout en strakke RVS spaken.

Stuurwiel boot onderdelen

Je geniet optimaal van een zonovergoten dag op het water als je beschikt over handige stuurwiel boot onderdelen. Maak het jezelf comfortabel met een inklapbare handgreep! Deze stuurknop bevestig je eenvoudig op een spaak van je stuurwiel, waardoor je minder hoeft te bewegen tijdens het navigeren! Onder de stuurwiel boot onderdelen mag een Conus adapter ook zeker niet ontbreken. Dit handige verloopstuk zorgt ervoor dat al onze stuurwielen passen op vrijwel alle stuurinrichtingen zonder dat er sprake is van speling!

Stuurwiel boot kopen

Voordat je een stuurwiel voor je boot zult kopen ga je de afweging maken wat betreft materiaal. Wij beschikken over vrijwel alle materialen zoals hout, carbon, kunststof, RVS en aluminium. Dankzij onze adapters passen de stuurwielen op TeleFlex stuursystemen. Heb jij een ander stuursysteem? Dan kun je een goedkope adapter aanschaffen, waardoor je stuurwiel altijd op je boot past! Bij Nautic Gear is het mogelijk om een stuurwiel voor je boot te kopen. Profiteer van een snelle levering en persoonlijke service!