Hertz Marine Audio

Hertz Marine Audio

Hertz Marine

Hertz Marine is een audio merk uit Italie. vanaf de oprichting vna het merk in 1998 door Elettromedia dat al sinds de 70-tiger jaren zich bezig hield met audio apparatuur. Vanaf de oprichting in 1998 is Hertz een merk dat zich vooral toelegde op de automotive industie.
In 2016 werd naast de goedlopende car-audio ook een Hertz marine audio tak opgericht.
Met de ervaringen opgedaan is herz begonnen met produceren van hoogwaardige marine audio voor een betaalbare prijs. Water- en stofbestendig, UV-resistent en gemaakt om de harde weersomstandigeheden op het water te kunnen weerstaan. Een paar kenmerken van hertz Marine:

 • Stof bestendig
 • Waterbestendig volgens IPX66 wanneer het gaat om de source units
 • IP64 "Waterjet" resistant speakers
 • UV bestendig volgens ASTM-D439
 • "Salt Fog Proof"
 • Vibration proof
 • Corrosion resistant
 • Vibration proof
Kortom: Hertz Marine audio is ontworpen voor gebruik aan boord van uw boot, sloep, jacht of zeiljacht. Het voordeel van Herz marine is dat er verschillende source units verkrijgbaar zijn (radio's) al dan niet met DAB+ Er is een brede range Hertz marine speakers verkrijgbaar evenals vel handige acessoires. In alle gevallen geld: Uitstekende kwaliteit voor een betaalbare, faire prijs.

Neem een een kijkje in het uitgebreide assortiment Marine audio. Heeft u advies nodig: Onze klatnenservice helpt u graag!

Wat zijn de voordelen van Hertz Marine Audio?

Wanneer u kiest voor een audio installatie aan boord van Hertz Marine heeft dat een groot aantal voordelen:
 • Hertz Marine producten zijn ontworpen voor gebruik aan boord en de daarmee gepaard gaande omstandigheden
 • De Hertz Marine producten zijn uitvoerig en langdurig getest in deze soms ruige omstandigheden.
 • De versterkers van Hertz zijn IP64 gecertificeerd, de speakers IP65 en de radio's IP66. Deze IP nummers zeggen wat over de waterbestendigheid. Met deze IP-klassificeering zijn alle producten waterbestendig
 • Alle materialen die hertz Marine Audio gebruikt, bijvoorbeeld voor de headunits, speakers en versterkers zijn UV bestendig volgens ASTM-D4329. Hiermee kunnen ze tegen direct zonlicht, ook wanneer ze langdurig blootgesteld worden aan direct zonlicht
 • De gebruikte materialen zijn eveneens bestand tegen temperatuursschommelingen. Hoogwaardige ASA kunststoffen en Polypropylene conussen kunnen grote temperatuursvershillen aan.
 • Hertz Marine Audio producten zijn gestest met een spray van vocht en zout en voldoen aan de ASTM-B117 standaard wanneer het gaat om de inwerking van zilte lucht
 • Hertz Marine Audio prodcyen zijn niet alleen waterbestendig maar ook stof bestendig
 • Omdat Hertz Audio producten worden ingebouwd in voer- en vaartuigen zijn ze ook bestand tegen trillen en schokken.

Welke Hertz Marine Audio kan ik het beste kopen?

Het antwoord op die vraag hangt af van een aantal zaken. Maar we kunnen u wel een eindje op weg helpen:
Wanneer u kijkt naar een bootradio van Hertz Marine dan leveren wij types met en zonder DAB+. DAB+ is handig wanneer u eenvoudig over veel radiostations wilt kunnen beschikken. Keerzijde is dat de ontvangst nog niet overal 100% is. In veel gebieden kunt u DAB+ ontvangen, maar niet overal op dit moment.
Het handige is dat nagenoeg elke Hertz Marine Radio over een ingebouwde bluetooth module beschikt die ervoor zorgt dat u snel uw smartphone of tablet kunt koppelen en zo uw muziek kunt streamen via de speakers van de radio.
met een app als TuneIN kunt u ook radio stations streamen. Het handige is dat dit de noodzaak voor DAB+ voor sommigen wat minder relevant is.

Naast een goede Hertz Bootradio wat feitelijk de basis vormt van elk audio systeem aan boord, kunt u dit makkelijk uitbreiden met bijvoorbeeld een extra eindversterker waarop u een subwoofer aansluit. Zo'n subwoofer geft enorm veel boost aan het algehele geluid aan boord.
Uniek is de DSP module van Hertz. DSP staat voor: Digital signal processing. Een DSP unit is een apparaat wat lijkt op een eindversterker qua omvang maar die het geluid aan boord deels automatisch inregelt. Via DSP kan in een belabberde akoestieke omgeving zoals een bootinterieur toch een uitstekende sound worden verkregen.
Zo'n DSP box is los verkrijgbaar als Digital signal processor die in elk systeem kan worden toegepast. Hertz levert ook eindversterkers waar DSP direct is ingebouwd in de versterker.