Marine Radio

Marine Radio

Marine Radio & Audio

Wij leveren een uitgebreid assortiment Marine Radio's. Van een radio tot een dockingstation voor je smartphone, bluetoothmodule en marine radio met CD-speler.
De meeste Marine Radio's beschikken tegewoordig over mogelijkheden om bijvoorbeeld een USB Stick of SD kaartje af te spelen via de radio.

Bij sommige Marine radio's heb je daar een aparte, voordelige Bluetooth module voor nodig. Andere Marine Radio's hebben deze functionaliteiten standaard.
Handig zijn de Marine Radio's die waterbestendig zijn zodat je ze prima in bijvoorbeeld een stuurconsole van een sloep kunt bouwen.

Een aanrader zijn de Radio's die ook een VHF ontvanger in zich hebben. Deze radio's maken het mogelijk om naast de FM stations ook de marifoonkanalen te kunnen uitluisteren. Heel handig om bijvoorbeeld het sluisverkeer te kunnen volgen, of het weerbericht.

Ronde Marine Radio

Merken als Gussi, Jensen en ook Boss Marine leveren ronde radio's. Deze radio's hebben het voordeel dat ze qua afmetingen passen bij de meeste snelheidsmeters of toerentellers. Zo passen ze mooi in je dashboard, zonder storend te zijn. Deze radio's worden veel toegepast in sloepen en speedboten.
Deze ronde Marine Radio's nemen weinig ruimte in en zijn eenvoudig te installeren.

Waterbestendige Luidsprekers

Wij leveren een complete serie waterbestendige luidsprekers. Deze speakers zijn waterbestendig en niet werdicht. Ze zijn geschikt om in te bouwen op plaatsen waar het vochtig is, zols de kuip van een zeiljacht, of in een sloep of zeilboot.
Wij leveren waterbestendige speakers in heel veel maten. Belangrijk is altijd de diameter en de inbouwdiepte.

U vind bij ons ook een aantal waterbestendige "box" speakers. Dit zijn waterbestendige luidsprekers in een kunststof behuizing.
De ideale oplossing als u geen gaten kunt of wilt boren in uw interieur.
Deze waterbestendige luidsprekers zijn ook prima om te gebruiken als een terras speaker,in en onder uw veranda.

Voor extra power is bijvoorbeeld een Subwoofer te overwegen. Zo'n subwoofer moet vaak op een losse, extra te plaaten eindversterker worden aangesloten.
U vind deze en andere artikelen om een prima geluidssysteem aan boord van uw boot te installeren bij Nautic Gear.

Marine Radio met DAB

Zo langzamerhand komen er steeds meer Marine Radio's die naast "gewone" Fm ontvangst ook toegerust ijn voor de ontvangst van DAB radio.
DAB Radio is digitale radio die via zendmasten in Nederland in de ether word uitgezonden.
Bij DAB radio luitert u naar radio-uitzendingen in de beste digitale audio kwaliteit.

Fusion Marine heeft een DAB module die u op een bestaande fusion radio kunt aanluiten en zo DAB uitzendingen kunt beluisteren.
Andere merken zoals Gussi hebben in sommige gevallen een reeds ingebouwde DAB ontvanger.