Schakelpaneel boot

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Stuur ieder apparaat aan met een schakelpaneel op je boot. Sommige schakelpanelen voor de boot hebben een 12v aansluiting waarmee je gemakkelijk andere apparaten aansluiten of opladen. Bijvoorbeeld koelboxen om heerlijke koude drankjes te nuttigen op het water. Daarnaast kun je de aansluiting ook gebruiken als sigarettenaansteker. De meeste panelen beschikken over verlichte knoppen, waardoor je altijd goed zicht hebt. Bij nagenoeg elk schakelpaneel wordt elke groep / schakelaar ook nog eens afgezekerd met een zekering. Zo dient een schakelpaneel voor de boot niet alleen om apparatuur aan- of uit te zetten, het zorgt teven voor een extra beveiliging van je apparatuur.

Schakelpaneel boot 12v

Gemakkelijk apparatuur in- en uitschakelen? Met een schakelpaneel voor je boot van 12v gaat dit eenvoudig! Het paneel kun je gebruiken om bijvoorbeeld je buiten- en binnenverlichting te bedienen. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om vanaf één plek al je apparatuur te bedienen, zoals de ventilatoren in de motorruimte of bilgepompen. Vaak is een schakelpaneel voor de boot de centrale plek waarvandaan elektrische apparatuur van stroom wordt voorzien

Schakelpaneel boot aansluiten

Vanaf een centrale plek al je apparatuur bedienen? Kies dan voor een schakelpaneel voor je boot! Aansluiten is eenvoudig en het gebruik is gemakkelijk. Met een strak design zijn onze panelen te monteren bij alle boten. Wij leveren deze handige bedieningspanelen in diverse kleuren zoals wit, antraciet en zwart. Daarnaast zijn ze beschikbaar met verschillende aantallen schakelaars. Zo weet je zeker dat er een passend model voor je boot tussen zit! Je kunt gemakkelijk zelf een schakelpaneel op je boot aansluiten.Vaak zijn de groepen binnen het schakelpaneel afgezekerd met verschillende waardes zekeringen. Bijvoorbeeld 2x 16 ampère 2 x 10 ampère en 2 x 6 ampère.

Waterdicht schakelpaneel boot

Wanneer je geen overdekte kajuit op je boot hebt is het handig om een waterdicht schakelpaneel voor je boot aan te schaffen. De spatwaterdichte panelen beschermen de apparatuur en zorgen ervoor dat spatwater afgeketst wordt. Zo kun je optimaal genieten van je boottocht tijdens alle weersomstandigheden. Bij Nautic Gear krijg je deskundig advies wanneer je vragen hebt over een waterdicht schakelpaneel voor je boot. Bekijk onze scherpe prijzen eenvoudig online!