Raymarine Fishfinder

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Tijdens het vissen is het handig om zoveel mogelijk informatie te hebben over het water en de bodem onder je schip. Een Raymarine fishfinder laat je dit weten met een hoogwaardig LCD-scherm. Dit hulpmiddel is leverbaar met displays in diverse groottes van 4.3 tot 7 inch, zodat er zeker een passend model voor jouw boot bij zit. Met een Raymarine fishfinder van Nautic Gear bespaar je tijd, omdat je niet lang hoeft te zoeken naar een geschikte vislocatie. Zo kun je langer vissen!

Raymarine Dragonfly fishfinder

Verbeter het zicht onder water en verhoog je visvangst met een Raymarine Dragonfly fishfinder van Nautic Gear! Dankzij de CHIRP DownVision breedspectrumtechnologie zie je precies welke vissen er in het water zitten met behulp van sonarbeelden van fotokwaliteit! Deze handige fishfinder traceert de bodem tot 600 voet (180 meter), zelfs op hoge snelheid. De displays van de Raymarine Dragonfly fishfinder zijn te gebruiken in alle weersomstandigheden en zullen niet beslaan.

Raymarine Dragonfly fishfinder 7

Ben je op zoek naar een fishfinder van hoge kwaliteit? Ga dan voor een Raymarine Dragonfly fishfinder 7! Dit handige hulpmiddel is de meest uitgebreide van de Dragonfly serie en beschikt over een 7 inch HD scherm. De fishfinder zal compleet geleverd worden met kabels en bevestigingsmateriaal. Zoek je toch iets anders? Bekijk dan het complete aanbod fishfinders van Nautic Gear. De Raymarine Dragonfly fishfinder 7 bestel je eenvoudig en snel voor een scherpe prijs!